- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Peter Kiss: Cockpit
- kraftxld: Untappd lista
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
válasz
deniro2 #1198 üzenetére
Én még mindig hiszek abban, hogy egy nő nőies, egy férfi férfias legyen, és ezt elérni a nemi jellegek hangsúlyozásával lehet, szerintem.. Ezért nehezen tolerálom, mikor egy nő férfias, és egy férfi nőies
De nem biztos hogy én gondolom jól
Az 50-es kar meg meglesz, legfeljebb nagyobb koporsót csináltatok (kötsög)
-
God Vazzeg
veterán
-
God Vazzeg
veterán
válasz
#54715584 #1182 üzenetére
''a szoros pasik a szoros nokkel jonnek ossze?''
Csak ha ösztönlények, vagy perverzekBelép a szocializáció is a képbe itt már
NDK-s csajokat hagyjuk szerintem
''a szorosseg egyaltalan nem fugg ossze a temperamentummal''
De, csak nem mindenki engedi szabadjára az indulatait. Nézd meg az olasz férfiakat, milyen szenvedélyesek, és szőrösek, és szocializálva is úgy vannak, hogy nem fékezik magukatPersze ez csak 1 példa
-
God Vazzeg
veterán
-
God Vazzeg
veterán
Ez pontosan így van, a férfi szőrösségét nagymértékben befolyásolja a tesztoszteron mennyisége, ha több a teszto, szőrösebb az illető. Gondolom a teszto élettani szerepével a férfi testben mindenki tisztában van, és nem kell kifejtenem miért is jó ez a nőnek
Másrészt a kissé teltebb (értsd: bögyös-faros) nőkben is több az ösztrogén, ami hasonló dolgokért felelős mint a férfi testben a teszto, így a férfi ember tudat alatt a farosabb menyecskét választja, mert az a termékeny.
Slusszpoén: a magas tesztoszint, és a magas ösztro szint is szőrösödéshez vezet, szal tessék levonni a konzekvenciát -
-
God Vazzeg
veterán
Arról nem is beszélve, hogy milyen férfias egy kis ránc a szemsarkában, vagy egy kis őszülés
Szerintem ezeket kár elfedni, mert van olyan nő, akinek pont ezért tetszik az ember
Egy férfi nem attól férfi hogy ápolatlan, hanem attól hogy férfiként viselkedik, amit sajna a mostani kis muja fiúkák már nem tudnak, vagy köcsögségben nyilvánítják azt ki
Szoliba 5 perc az semmi, 5-6 perc után kezd a bőr pigmenteket termelni, szal minimum 10-12 percet kell szolizni hogy hatása is legyen. -
God Vazzeg
veterán
válasz
Integra #1033 üzenetére
Mostmá hogy Kain kolléga felhomályosított
A nők a ''kisugárzásra'' buknak, bár elismerem, hogy a butábbja bedől a ''jó'' ruhának isAzt nem mondanám hogy olcsó, az enyém legalábbis nem volt az. Nyáron a műszálas rövidnadrág helyett a lenvászon szerintem sokkal jobb viselet, és full praktikus is. Miért lenne egészségtelen?
A bp hülyéiben fullra egyetértünk, iszonyat hogy mennyi idióta van..Van egy-két white party videom, télleg eléggé árja bulinak tűnik.. Nemrég volt asszem kecskeméten is, akartam is menni, hogy élőben lássak má egyet, addig nem akarok véleményt mondani róla, nem is lenne helyénvaló
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Loretto #1024 üzenetére
Miért szánalmas? Azért mert ''más''?
Szerintem abszolut semmi jogunk hozzá hogy elítéljünk valamit amit nem ismerünk. Véleményünk persze lehet, ezért van ez a topik..Engem pl érdekel, hogy az itt levők hogyan viszonyulnak ehhez, én ''gyúrok'' (direkt nem testépítést írtam) és járok szoláriumba folyamatosan (nyáron nem..) és nem érzem hogy ''szánalmas'' lennék.
Mondjuk nem is tartom magam ''metroszexuálisnak'' -
God Vazzeg
veterán
válasz
Integra #1022 üzenetére
Hát, pedig nagyon jó viselet, nem izzadsz benne annyira mint más naciba..
De izlések és pofonok, először én is idegenkedtem tőle, de már nagyon mexoktam, nyáron első osztályú
''innen már csak egy lépés a bedbeacs white parti a ''kiváltságosoknak''''
Ebből a mondatból a ''white parti'' amit értek -
God Vazzeg
veterán
Jaja, a plázák pont ilyen helyek, ahol tele van minden ilyen emberekkel. Itt felénk (vidéken) ez még nincs annyira elterjedve, de gyűrűzik már, egy-két fecske már látható az égen
Egyébként nyáron én is magamévá tettem a lenvászon nadrág - szandál divatot, egy inggel nagyon kényelmes viselet. Remélem ettől nem lettem kevesebb a szemetekben -
God Vazzeg
veterán
Szerintem meg mindenkinek egyéni dolog hogy meddig megy el a ''tetszés'' terén, illetve mit vállal be.. Azt hiszem ez a metroszexuális dolog a hibás énkép szüleménye, valaki ettől gondolja magát csábítóbbnak vagy mittomén minek, és miután a csajoknak 13 éves koruktól ez van beadagolva, hogy a dikaprijó a férfias, meg a rocksztárok, ezért símán bekajálják. Ez a média szerepe. Nézzétek meg, anno a ' 90-es évek elején a vandám és svájcenegger korszakban mindenki rájuk akart hasonlítani... Így van ez már régóta.
A szexuális irányultsághoz ennek semmi köze, ők általában a legcsajozósabbak. Szerintem a most divatos ''szinglik'' szeretik őket, mert hosszú kapcsolat kizárt hogy legyen vele ... -
God Vazzeg
veterán
válasz
Nowhereman #964 üzenetére
Érdekes helyekre járhatsz
Vannak még normálishoz közeli nők, de nem a diszkókban meg a ''trendi'' helyeken kell őket keresni..
-
God Vazzeg
veterán
válasz
master bud #870 üzenetére
Akkor majd én is jól begurulok oszt ráhisztizek, mert tőlem is ugyanezeket várják el.
(Mielőtt megkérditek pasi vok és poénnak írtam, bár a mondanivalója tényleg igaz)
-
God Vazzeg
veterán
válasz
burgatshow #87 üzenetére
Pontosan! Egyetértek! Azért mert 20 évvel ezelőtt sokmindent nem csináltak a férfiak, azért még nem rosszabb ez se, meg az se. Egyszerüen mások az igények. Nekem pl igényem van rá hogy jól érezzem magam a bőrömben és nálam ehhez hozzátartozik a 45-ös kar, és a szőrtelenített hónalj (akár egyebek is). Ettől most biztos b*zi lettem, de az ismeretségi körömben ez a normális, és én is ezt tartom annak. Ez az ''adjunknevetmindenkülöncségnek'' meg már az agyamra megy komolyan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Wuthering Waves
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- További aktív témák...
- 7. Gen Lenovo PC // i5-7400 // 16GB DDR4 // 256GB ADATA SSD // Windows 11 Pro ////
- Samsung Galaxy S9+ kék független
- 7. Gen Lenovo PC // i5-7400 // 16GB DDR4 // 250GB SAMSUNG EVO SSD // Windows 11 Pro ///
- Acer Predator Helios 500 PH517-61
- Samsung Galaxy A36 / A56 128GB / 256GB új BONTATLAN 2év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest