Hirdetés
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
mityku
aktív tag
Mondhatni ügyes (ravasz és cseles, de főként okos) ez az ismeretlen tettes elleni feljelentés!
Bár szerintem most így első héten megy az egymásra mutogatás, az összes újság és tv-rádió ezzel van tele, de gyanítom, hogy jövő héten már a kutya se foglalkozik fele ilyen mértékben. Az egész ellesz sunnyogva, a színfalak mögött már folyik az egyezkedés kb. !! -
mityku
aktív tag
Itt mondta valaki, hogy az ÁNTSZ már augusztusban tudott a szennyezett paprikáról. Akkor mi a fenének vártak a bejelentéssel idáig, azóta eltelt 3 hónap. megy a ködösítés, meg az ember hülyének nézése (szinte minden nap).
-
mityku
aktív tag
az a gond szerintem, hogy most mire bevonták,m ár kitudja mekkora mennyiséget megvettek az emberek!! Szóval eléggé késésbe vannak, ezeket a küldeményeket (Braz.-ból behozott paprika örleményt) nem kellett volna megvizsgálni részletesen mielőtt zacskózzák???
Nem értem a gyártókat!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Iphone 14 Pro Max 128GB AKCIÓ!!!// Akku 100% // Számla + Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest