Új hozzászólás Aktív témák
-
Kleroo
veterán
válasz
barnam_ #14239 üzenetére
Sima alap 322es elol es 300as hatul. semmi amg, semmi keramia, vagy kutyafüle.
600k árajánlat viszont szerintem rablás kategória. Ez nem a banán-majom esete, hanem rablás/hülye vagy kb.(egy 300-350et simán kinyögnék érte, merthát mégiscsak a Merci, márkaszerviz, stb)
UK-ben meg lehet venni csak az alkatrész szettet 138k-ért csak nem szállitanak ide.
De itt magyarban gyári beszállitóktól való összevadászása (tehát a fullos minőséget szem elótt tartva is kb 160-180ra áll meg gyors ránézésre.)
Az alkatrészárak amugy igen, egész okésak, kb csak dupla,-70százalék környéki plusz van rajta. De a munkadij vicces. Kedvencem a 25ezres keréklevétel fél órás tételként.
(ennél pl sokkal jobban lenyelném azt, hogy MB service premium service/guarntee fee 100k) Azt már hozzá sem teszem, hogy a szintén mocsokdrága B service amivel szintén ennél a márkaszerviznél jártam, ugyebár elég sok tétel szól a fékek nagyon alapos átnézéséről. És 200km-el ezután villant a brakepad wear jelzés.... khm. Hát mondjuk amúgy is gondoltam, hogy úgy sem nézik át ténylegesen a kocsit, de azért ha most egy 2000km-es túrára indultam volna, hisz frissen lett ellenőrizve hogy minden patent, akkor szánnék időt arra hogy bemenjek reklamálni.
De egyébként nagy valószinűséggel hozzájuk viszem, ahogy nézem mindenből Boscht használnak, rosszat nem hallottam még róluk. Bár fékbetétnek kicsit véleményes, vannak ebben profibb, célirányosabb cégek is (nem a tescos brembo
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest