- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilchi
őstag
Szép napot.Ezt az 2003-as E500-at érdemes lenne megnézni?
Mellette szól,hogy magyarországi,légrugók cserélve lettek,képek alapján (szerintem) szépen is néz ki és a km is valós.Utána néztem rendszám alapján.
Viszont ami nem olyan jó szerintem,hogy kicsit hiányos a szervízkönyve.És én abban azt látom,hogy az egész eddigi élete alatt csak egyszer volt gyertya csere például és csak egyszer írták bele,hogy cserélve volt a váltóolaj.Kicsit fura,utóbbi meg kicsit ijesztő is.De én így képek és leírás alapján más negatívumot nem találtam.Persze ahogy kalkukláltam sztem kezdésnek rá is locsolhatok mindjárt egy 300-at.De ez szerintem ennél a kategóriánál/felszerelésnél/márkánál természetes.Meg lánc cserét se láttam,majd az is esedékes lehet valamikor.
Viszont nekem nagyon mozgatja a fantáziámat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BMW topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mozilla Thunderbird
- Energiaital topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Kugoo Kirin G1
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest