- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilchi
őstag
Szép napot.Ezt az 2003-as E500-at érdemes lenne megnézni?
Mellette szól,hogy magyarországi,légrugók cserélve lettek,képek alapján (szerintem) szépen is néz ki és a km is valós.Utána néztem rendszám alapján.
Viszont ami nem olyan jó szerintem,hogy kicsit hiányos a szervízkönyve.És én abban azt látom,hogy az egész eddigi élete alatt csak egyszer volt gyertya csere például és csak egyszer írták bele,hogy cserélve volt a váltóolaj.Kicsit fura,utóbbi meg kicsit ijesztő is.De én így képek és leírás alapján más negatívumot nem találtam.Persze ahogy kalkukláltam sztem kezdésnek rá is locsolhatok mindjárt egy 300-at.De ez szerintem ennél a kategóriánál/felszerelésnél/márkánál természetes.Meg lánc cserét se láttam,majd az is esedékes lehet valamikor.
Viszont nekem nagyon mozgatja a fantáziámat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xbox Series X|S
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- Windows 11
- Formula-1
- SONY LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged