Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Aktív témák
-
Newl
tag
Hi all!
Szóval. ;]
Megvettem a kocsit és a tapasztalataim a következőek:
1. Árához képest igen jó a verda. Nagyon megy.
2. A fogyasztása - az enyémről beszélek- nagyon kedvező. Friss adat: a hétvégén mentem a sztrádán no meg persze pesten is jó sokat és 40Literrel 590 Km-t autóztam... És mehettem volna még egy kicsivel többet is, de nem vártam meg hogy a benzinszintmérő a piros tartományba zuhanjon, persze nem is volt sokkal felette azért. :B
3. Az alkatrészárak szuperek. Pl. a vásárlás utáni ''nagyszervíz'' költsége 16eFt volt, de az alábbiakat mind tartalmazta:
* Légszűrő
* Vezérműszíj
* Szervószíj
* Generátorszíj
* 2 garnitúra kerékcsapágy ( hátsó kerekekre)
* olajszűrő
* egy kanna olaj
- ezeket mind üzletben vettem és nem a leggagyibbat semelyikből.
4. Abszolút elférek benne pedig 2 centire vagyok a 2 méter -től.
Nem bántam meg a vételt, sőt! :P
üdv.:
Newl -
Newl
tag
Hi all!
Szóval. ;]
Megvettem a kocsit és a tapasztalataim a következőek:
1. Árához képest igen jó a verda. Nagyon megy.
2. A fogyasztása - az enyémről beszélek- nagyon kedvező. Friss adat: a hétvégén mentem a sztrádán no meg persze pesten is jó sokat és 40Literrel 590 Km-t autóztam... És mehettem volna még egy kicsivel többet is, de nem vártam meg hogy a benzinszintmérő a piros tartományba zuhanjon, persze nem is volt sokkal felette azért. :B
3. Az alkatrészárak szuperek. Pl. a vásárlás utáni ''nagyszervíz'' költsége 16eFt volt, de az alábbiakat mind tartalmazta:
* Légszűrő
* Vezérműszíj
* Szervószíj
* Generátorszíj
* 2 garnitúra kerékcsapágy ( hátsó kerekekre)
* olajszűrő
* egy kanna olaj
- ezeket mind üzletben vettem és nem a leggagyibbat semelyikből.
4. Abszolút elférek benne pedig 2 centire vagyok a 2 méter -től.
Nem bántam meg a vételt, sőt! :P
üdv.:
Newl -
BaliTHC
tag
Én a bátyám 2.0l-es, automata váltós Vectrájával mentem tavalyelőtt Portugáliába, és vissza. Átlagfogyasztás 7,5-8l volt 140-es átlag mellett, főleg pályán, néha klímával. De városban, télen bőven 10 felett eszik.
-
Jannzs
csendes tag
Sziasztok,
tildy én is ebbe a kocsiba vagyok belezúgva!Mikor tervezed a vásárlást? -
Dr. Ernő
tag
Miazhogy:
''Szerintem a Calibrába nem került 8 szelepes motor''
Ez olyan mintha azt mondanám: szerintem a Nap kering a Föld körül, de nem biztos :)
Tényekkel nem érdemes vitatkozni.
''Biztos, hogy egy sportkupéba ugyanaz a motor került, mint a családi/elegáns autóba a Vectrába? Nem volt ott valami gyári tuning közben?''
Ez nem ''olyan'' sportautó. Az Opel nem akart többet költeni a dologra. Sokkal egyszerűbb, ha egy meglévő, jól bevált motort raknak egy nem ''kihegyezett'' kupéba. Ez mai is sok esetben így van.
Később a 2ezrest, turbóval is megfűszerezték az 204Le.
Német tesztelők 1.6-os Vectránál 8,1 liter/100km, míg a 2.0-nál 9,7 liter/100km fogyasztást mértek teszten.
A gyár álltal megadott értékek:
1.6-> (5,2/6,8/8,9) (90/120/város)
2.0-> (5,7/7,2/10,2) (90/120/város)
nyilván takarékos stílusban vezetve. -
simonzé
addikt
Biztos, hogy egy sportkupéba ugyanaz a motor került, mint a családi/elegáns autóba a Vectrába? Nem volt ott valami gyári tuning közben? Szerintem a Calibrába nem került 8 szelepes motor, bár meg nem esküdnék erre.
Az Astránál az 1,6, a Vectránál az 1,8-as a legkisebb motor, amivel már kompromisszumoktól mentesen lehet használni. Az Astra 1,4-es (sőt a ''G'' Astránál 1,2-es is), meg a Vectra 1,6 is a kispénzű vevőknek készült, akik ilyen autót akarnak, de a hozzá való nagyobb motorra már nincs meg a pénz, ezért kaptak egy kicsit gyengébbet. Persze mivel az kicsit alulméretezett, nem mozgatja könnyen az autót, és nagy tempónál többet is fogyaszt, mint a nagyobb motor, mivel sokkal jobban erőlködik.
Egyébként én egy Astra 1,4 boldog tulajdonosa vagyok. Nem egy sportkocsi, de a fogyasztáson spórolok - már amennyire lehet- azzal, hogy csak normális tempóban hajtom. Amúgy sem vagyok egy sportos vezető... -
Csazsol
senior tag
Hali
Tehát az én Vectrám 1989-ben született, 2000-es 8 szelepes motorral.
Magyarországon a 2. gazdija vagyok eddigi teljes megelégedéssel. El sem adnám, ha nem lett volna egy kedvező vételem...
Kivitel: Sedan
Szine: metál fekete
Exták: ABS, sibeda,el.tükrök,plüss kárpit,gyári vonohorog.
És az ára: dobpergés.... 460e Ft , mert ennyire van szükségem...
Ha érdekelne 06 20 802 1428 -
Newl
tag
válasz
Avicularia #50 üzenetére
Azért nem tudok még reagálni Avicularia -nak mert nem értem amit irtál. Mit jelent az hogy ''Calibrában a 2.0 8V'' ?
Azért nem tudok ezzel mit kezdeni mert:
ha 8V = 8 Valve , szerintem 8 szelepes motort nem raktak Calibrába. -bár megeshet,de én nem halottam róla-
ha 8V -> V8 akart lenni akkor meg azért ne beszéljünk róla mert a vectrában nem olyan a motor és két különböző motort ne hasonlítsunk össze.
szal ez a gondom... :F
üdv.:
Newl
Aktív témák
- Corsair CX430 80+ minősítésű tápegység
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest