- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaSilva
senior tag
'Az egész egyetem Bp-en fel lett fújva, egészen egyszerűen mert Bp-en vannak.'
ebből én merészen arra következtetek, hogy te nem jársz/jártál se a Sotéra, se a BME-re, se az Eltére. Ha netán ez tényleg így van, asszem nem te vagy a megfelelő ember az ottani viszonyok autentikus leírására. -
DaSilva
senior tag
'Én ismerek olyat [...]'
Én meg olyanokat ismerek, akik nem éppen százas izzók, és hasítanak a gdf-en.
'Semmivel nem könnyebb elvégezni, mint bármelyik másikat'
Szerintem azért próbálj meg elvégezni egy másikat. Mondjuk teszemazt a műinfót a BME-n. Mondjuk teszemazt egy kurrens szakirányon, ahova 4,8+ -as átlaggal lehet bekerülni.
'[...]és főleg munka mellett'
Szerintem próbáld meg a Sote áok-t elvégezni 'főleg munka mellett'. Megnézem meddig jutsz.
'átment az Elte-re és azt mondta, hogy sokkal könnyebb.'
Az Eltén az info egy tanári szak. Nem mérnök, nem kutató, tanár. Ha ez mond valamit. Ha nem, akkor annyit segítek, hogy tanári szakokból 2 db felvétele kell ahhoz, hogy emberszámba vegyenek. De sokan csinálnak hármat.
'És diplomamunkának is lehet olyat készíteni, hogy külön kiemelje a BME-ről érkező vizsgabizottság is a munkádat.'
Már csak az a kérdés, hogy miből emeli ki.
De most ez megint az a téma, hogy 'de a gdf-re igenis járnak értelmes emberek'. Biztos járnak.
'mert eddig soha nem érdekelt senkit, hogy hol szereztem a diplomát'
Addig örülj. Csak úgy viccből próbálj meg egyszer elhelyezkedni egy piacból élő kis magyar szoftvercégnél. -
DaSilva
senior tag
A 'nem volt más lehetőség' nem indokolja azt, hogy a gdf Magyarország legnagyobb felsőoktatási intézménye huszonakárhány-ezer fős hallgatói létszámmal. A 'kisebb ellenállás' már sokkal inkább.
Az meg nem szempont, hogy aki tanulni akar, az itt is megtanulhatja. Há persze, aki nagyon akar, az otthon is odaülhet a net elé, és szépen összevadássza magának.
a topikcím az ugye az, hogy 'Mennyit ér a diploma, ha a Gábor Dénesen tanulok?'
Ha gyakorlatiasan a munkaadó szemszögét vesszük: mivel az iskolát _nulla_ erőfeszítéssel el lehet végezni, egy gdf-en kiállított papír az égvilágon semmit nem árul el az illető képességeiről. Ergo a gdf-es diploma szart sem ér.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest