- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
interneten át kell jelentkezni, a jelentkezési névsort kinyomtatják és a saját neved mellett írod alá. a zh-t is aláírod. + ényképes igazolvánnyal igazolod magad, aminek olyannak kell lennie hogy a fényképet nem lehet cserélni, tehát régi személyi nem jó. ha felmerül a gyanú h nem az vagy akinek mondod magad akkor... (akkor nemtom mi van mert ilyet még nem láttam ...) ha vkiről kiderül h más vizsgázott helyette/más helyett vizsgázott akkor ha szerencséje van / rendesek vele akkor ''csak'' passzív félévet kap.
de komolyan mondom, ha máshol így működnek a dolgok mingyá' feladok 1 hirdetést h ''vizsgázást vállalok'' -
concret_hp
addikt
''Mert nem vagytok sokan, azért tudják igy ellenőrizni.''
a Bővebben: link felvi.hu szerint a tavaj felvettek száma 474+49 költségtérítéses ez sztem nem a nem sok kategória, bár csak viszonyítás kérdése
de látom ti kenitek a témát. Hogyé' van a tarifa? mennyi 1 átlag vizsga, 1 húzósabb, stb.? és hogy megy ilyenkor, ha pl. aki bemegy más helyett, az se tudja megcsinálni? illetve pl. 2es 3as 4es 5ös kölün kategória? -
concret_hp
addikt
jah azt hittem a hszed lett moderálva
nekem eddig a teljesen nevetséges közgazdaságtan tárgyon kívül még 1 olyan vizsgám/zhm sem volt ahol írás közben ne ellenőrizték volna a személyazonosságomat(fényképes igazolvány jó csak, és abból is diákot/személyit/indexet kell mutatni (és a régi fajta személyire csúnyán néznek))
-
concret_hp
addikt
mondjuk nemtom mi lett innen kimoderálva
de szvsz ez qrva nagy lolaz ilyen akar diplomát vazz'??? aki GDF-en nem tud megcsinálni 1-1 (20) vizsgát? hát lol. és akkor ráadásul 5K-t fizetne érte
az meg h ilyet meg lehet csinálni, csak az iskola szinvonalát mutatja.
amugy kb. törvényileg milyen büntit lehet kapni azért ha más helyett vizsgázol? semmi? (a suli szankcióin kívül?)
azé' lehet dobok nekik 1 mailt
[Szerkesztve] -
-
concret_hp
addikt
sztem attól nme vagy informatikus, hogy raktál már össze számítógépet úgy, hogy az működött is (gyakorlatilag nagyobb teljesítmény 1 gépet rosszul összerakni, mint jól
) . Sőt sztem még attól sem vagy informatikus h ilyenolyan OKJ-s papírod van róla. Tovább megyek a topiccímben említett diplomától sem tekintek senkit informatikusnak.
Az ilyen az kb. olyan mintha a köműves építésznek nevezné magát. (nem nézek le senkit azért mert köműves vagy bármi más, csak a példa kedvéért.) Lassan ott tartunk h nemcsak a focihoz ért mindenki ebben az országban hanem az informatikához is.
Ergo szvsz akkor vagy informatikus, ha olyat tudsz amit az 1szeri júzer, aki magát informatikához értő emerkének vallja nem.
H a témához is kapcsolódjak valamennyire. Már lehet h írtam feljebb vmikor a topicban, de gdf diploma akkor érhet valamit ha van az embernek ismeretsége aki betolja vmi munkahelyre ahol azt nézik csak h legyen diplomája.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Politika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Kutya topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- ANTARES 1850 OMNIA
- PlayStation 5 Fat Lemezes Konzol 1GB
- Új/bontatlan WQ-W4 Pro elektromos roller. 25km/h végsebessége és 12.5 kg. Nem biztosítás kategória!
- Tangent Ampster BT II erősítő + Monitor Audio Monitor 50 hangfal pár
- Lenovo ThinkStation P300 Tower - i5-4570 - i7-4770 / 8-32GB DDR3 / USB 3.0 / DVD / több db / számla
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest