- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Aktív témák
-
Paloczi95
tag
Sziasztok!
Szerintetek 5 hónapos gyári független 16GB-os iPhone 5S készüléket lecserélni 2 hónapos ugyanúgy független, 16GB-os i6-ra mennyiért éri meg?
-
Paloczi95
tag
Sziasztok!
Köszönöm a korábbi beárazásokat is, most lenne még kettő.
LG Optimus P990 2X - független, karc mentes, fóliás, szilikon tok, dobozban minden gyári tartozékával.Samsung Galaxy S5660 Gio - független, karc mentes minden gyári tartozékkal dobozban.
-
Paloczi95
tag
Sziasztok!
Egy 16GB-os fehér színű, gyárilag független iPhone 5s készülék mennyit érhet? Apple garancia van rá 2015. augusztusig, elöl üvegfólia, hátul sima fólia védi első pillanattól kezdve, mindenhol teljesen karc és sérülésmentes. Összes gyári tartozék és doboz megvan hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Paloczi95
tag
Sziasztok!
Samsung Galaxy S3-hoz való bontatlan csomagolású gyári ultravékony szilikontok-csomag (2db-os) és egy Spigen valódi bőr belecsúsztatható tok dobozával (kb 1 hetet használt) mennyit érhet? Egyáltalán eladható?
-
Paloczi95
tag
Köszönöm a segítséget! Akkor kb jó árra gondoltam, de azt nem gondoltam, hogy addig ennyit eshet az ára. Azt hittem ez már elég alacsony ahhoz, hogy megtartsa. Őszintén megmondom, hogy i5s-re való váltás miatt adnám el a telefont, ha eladnám. Azért lenne jó várni szeptember-október környékéig, mert hátha az i6 miatt lejjebb menne az ára az i5s-nek. De 10-20 ezer forintot nem gondolnám, hogy lejjebb megy (mert ugye úgy jönnék ki ugyanúgy mintha most venném). Vagy mégis?
-
Paloczi95
tag
Sziasztok!
2012. szeptember végén T-nél vásárolt kék színű Samsung Galaxy S3 készülékem mennyit érhet most? Még eladás előtt garanciában kicseréltetem a kijelzőt (és ugye vele együtt a keretet) és ha tudom, az akkufedelet is. Minden gyári tartozéka (töltőfej, adatkábel, headset a gumiharangokkal), doboza megvan, a számla is megvan róla. Soha nem esett le, végig tokban tartott, fóliázott. A készülék teljesen hibátlanul működik, kitűnő akkumulátoridővel. Ajándékba adnék mellé egy bontatlan doboz ultra slim TPU tokot (gyári Samsung, 2db-os), egy SGP belecsúsztatható bőrtokot és egy SGP fóliát.
Ha várnék még az eladással szeptember-október környékéig, azzal sokat buknék még rajta?
Aktív témák
MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
A topic ármesterei:
McNamara
- SteelSeries Apex 7 TKL (Red Switch) UK
- 30th Anniversary Playstation Dualsense controller - garanciális
- Gamer Ryzen 3700X / 16GB DDR4 / RTX 3070 / 1TB SSD / 700W / GARANCIA / BESZÁMÍTÁS/
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 3 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest