Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
goofy86
tag
Sztem 45ezer foritot ér De mivel kijött vmi újabb verziója ezért lehet hogy csak 40et!
Alcatel 303, Nokia 3410, SE K700i, SE S700i, SE K610i, SE w810i, Nokia E60, SE W950i, SE P1i, Nokia E90, HTC touch pro, E71, SE w960i, Nokia 5800XM, SE X1, Apple iPhone 2G, rövid telótörténetem:)
-
veterán
bocs, de 6110-re gondolsz, ugye?
oliver1 szinte biztos, hogy telefon árulásával - is - foglalkozik új barátod. Valóban többet ér a Nokia, mint 3k, de az is igaz, hogy majdnem eladhatatlan, mert a mai vevők már a vékonyságot, a trendiséget nézik. Gondolom ő ilyen szemmel nézett rá. Azért jó, hogy nem lett velőle ilyen ... üzlet.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
_seth_
veterán
Köszönöm!
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
-
MODERÁTOR
-
Sipi16
őstag
Latom boltod van mert nagyon kened-vagod a dolgot... Nekem volt kozom egy bolthoz es tudom, hogy minnel oregebb egy mobil annal rizikosabb. A 6230i meg olyan masfel-ket eves... Ami mar sok dolgot atelhetett, de nem vitatkozok veled. Ugyis nekem van igazam...
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Sipi16
őstag
Latom nem erted... 5ezer forint a kulonbseg es nagysagrendekkel jobb mobilt kapsz...
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Sipi16
őstag
Az kicsit sok! 6234-et kapsz a vodanal 30kert es nagysagrendekkel jobb es meg garis is...
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
A topic ármesterei:
McNamara
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- GAMER PC : i5-7400 / 16GB / GTX1050Ti / 120GB / 1000GB
- GAMER PC : i5-12400F / 64GB / RTX3070 / 2000GB
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest