Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyaaa26
aktív tag
válasz
cskamacska
üzenetére
Szeretjük kihasználni a játék lehetőségeit
Van olyan pl, le van zsírozva hogy pl én védekezem, van teszem azt fél órám bevédeni a helyszínt. Aztán had szóljot az attack
Alapvetően persze tankozni szeretünk, de ezért ez egy igen összetett játék, rengeteg dolgot lehet benne lerakni. -
Sanyaaa26
aktív tag
válasz
cskamacska
üzenetére
Viszont combatban, assault squad-ról beszélek most, be kellene lőni pl 1000 pontot, aki ugye eléri nyer, aztán had szóljon. Két óra alatt igazán jókat nem lehet nyomni, voltak több órás csaták régen ww2 ben.
-
Kephamos
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
Köszönöm szépen, hogy ilyen igényesen összefoglaltad a lényeget! Srácok, irány a steam! Nem baj, ha nem steames a játékotok, attól még lehet használni a steamet. Gyertek, gyüljetek!

-
Kephamos
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
110 ember hiányzik! Katt ide az INGYENES bétáért!
-
Kephamos
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
Erről jut eszembe, hogy nekem a flak45 a kedvencem. Nincs is jobb, mint egy sorozattal megállítani a t-34-est.

-
JONAS77
aktív tag
válasz
cskamacska
üzenetére
Helló,
Nem tudom, esetleg próbáld kis betűkkel irni: jonbert770408 a STEAM-es!
Vagy SlyJONBERT77 nevem a játékon belül!
He nem sikerül, akkor én kereslek majd meg titeket!Addig is jó csatákat!!!
-
Kephamos
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
Engem felvehetsz, ha gondolod, meg mindeki más is, aki akar mowozni.

Kephamos88 -
Kephamos
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
Na, látom gyűlik lassacskán a nép.
Ha gondolod, akkor nyomathatnánk 1-2 menetet valamikor. Vegyél fel setamen, ha gondolod. Kephamos88
---------
Más: egy ideje alig látok szervereket. Nem tudod mi lehet a probléma? Windows tűzfal beállításokat még nem néztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6 NITRO+ Vapor-X Eladó!
- DJI FPV Racer drón szett Motion Controllerrel
- DIY prémium tápszűrő
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760 i7 13700K 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Van olyan pl, le van zsírozva hogy pl én védekezem, van teszem azt fél órám bevédeni a helyszínt. Aztán had szóljot az attack