Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
DrGonzo22
üzenetére
A neten (dc-n, egyéb helyeken) fellelhető mp3-ak, full filmek eredetileg nem ilyen formában kerültek piacra, hanem valamilyen adathordozón (CD-n, DVD-n, MD-n stb), ezek a fájlok csupán illegálisan közzétett másolatok. Illegális, mivel csak saját használatra szabad másolni, de azzal, hogy mások számára elérhetővé tetted, a licensz, stb-ben szereplő dolgokat megsértetted. Egyébként a szerzői jogról szóló törvényben ez is benne van. Én nem erőlködök, csak azt próbálom megértetni veled, hogy ha megfeszülsz, akkor sem legális, amit csinálsz. És éppen azért nem legális, mert törvény tiltja. És még nagyon sok országban. Úgyhogy eleve baromság a felvetésed, hogy ha nem lenne illegális, akkor szabadon lehetne. De mivel törvényben le van jegyezve, mit lehet, mit nem, ezért törvénybe ütköző cselekmény. az más kérdés, hogy a létező törvénysértések közül az egyik legkevésbé ellenőrizhető. Amúgy meglepődnél, ha tudnád, mimindent büntetnek (valamelyik nap láttam, a mobiltelefonban a Sim-lock kód módosításáért elvileg 10évig terjedő büntetés járhat). A törvények nem ismerése nem mentesít a következményektől. Amúgy ez rossz felfogás, hogy minden normális ember megszegi ezeket. Nekem eszembe sem jutna warezhoz nyúlni, ha lenne pénzem mindenre, ami kell. Az eredeti példányok előnyei kézenfekvőek. Játékok esetében nincsenek vele problémák már rögtön a telepítésnél, zene, DVD esetében igényes csomagolásban kapom, a minőségben is van némi különbség. És én szeretek eredeti példányt birtokolni, értékesebb a többinél.
Egyébként ez a vita teljesen értelmetlen, mivel sehogysem tudod azt kihozni, hogy legális az illegális másolatok csereberélése. Adatbiztonság tárgyból külön kitértünk a szerzői jogok védelmére...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- Fujifilm X
- Yettel topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Ubuntu Linux
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB Lian Li Vector V100R 650W
- Samsung Galaxy A16 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC! i9-9900K / RTX 3060 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest