Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kanczy
veterán
Sziasztok!
Szeretnék mostanában venni egy kompakt digitális fényképezőt olyan 50.000 Ft-ig,és azt szeretném megkérdezni,hogy melyiket ajánlanátok?
Amit kinézem magamnak az a Sony DSC-W115 gépe.Mi a véleményetek róla?
Melyiket gondoltjátok a legjobb ár/érték arányúnak a mostani gépek közül?kösz,
kanczyYou don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Kanczy
veterán
válasz tpeter77 #10240 üzenetére
Hát ha tényleg az,akkor körbenézek majd,és megfogdosom élőben
Egyébként valami olyasmire gondoltam,mint amilyet Philoxenia mutatott (nagyon bejövős),vagy épp a Coolpix S52.Ezúton köszönöm a segítséget mind a kettőtöknek!kösz Philoxenia + Rokafiu77
kanczy[ Szerkesztve ]
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Kanczy
veterán
Nézelődtem egy kicsit,és találtam pár gépet,amelyekről ki szeretném kérni a véleményeteket,illetve megkérdezném,hogy mennyire megbízható/minőségi márka a Nikon/Pentax?
Casio Exilim EX-Z1050
Canon Digital IXUS 80 IS
Kodak EasyShare V803
Nikon Coolpix S510
Sony Cyber-Shot DSC-W150
Nikon Coolpix P50Ezek mellett játszik még a nemrég ajánlott (köszi Szten) Canon A570 IS)
Lehet,hogy nagyon laikusnak,tapasztalatlannak tűnök,de ez csak azért lehet,mert így is van...Előre is nagyon köszönöm a segítséget,
kanczyYou don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Házimozi belépő szinten
- Társasjáték topic
- iPhone topik
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest