Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Athanáz9
aktív tag
Üdv! Itt is kitört már a Nikon-Canon háború?
( Szilveszterkor béke.)Kérdezek mindig, mindenáron! A magyar kormánynak mindig mindent elhiszek. (Jaj.) - Rómáról (Italia) sokfajta felvilágosítással szolgálhatok, dokféle tárgykörben.
-
Athanáz9
aktív tag
Üdv. Nagylátószögű kompakt gépre vágyom. Jó, ha jó is. Van ilyen?
[Szerkesztve]Kérdezek mindig, mindenáron! A magyar kormánynak mindig mindent elhiszek. (Jaj.) - Rómáról (Italia) sokfajta felvilágosítással szolgálhatok, dokféle tárgykörben.
-
Athanáz9
aktív tag
Üd a régi topiknak.
Olympus VR-301 gépről érdeklődnék. 29-30 ezer HUF az ára, de én egy kiállított példányt 4ezer kedvezménnyel néztem ki. Átlagos, jobb amatőr-használatra, főleg utazáskor. Vélemény?Kérdezek mindig, mindenáron! A magyar kormánynak mindig mindent elhiszek. (Jaj.) - Rómáról (Italia) sokfajta felvilágosítással szolgálhatok, dokféle tárgykörben.
-
Athanáz9
aktív tag
Üdv. Mauális fókusz állítás (viszonylag) olcsó kompakt gépen? Csak az Olympus SZ-20 tud ilyet?
(Pl. sűrű rácson át virág: ha akarom, a rácsra fókuszáljon, ha akarom,a virágra). Minden megoldást köszönök.[ Szerkesztve ]
Kérdezek mindig, mindenáron! A magyar kormánynak mindig mindent elhiszek. (Jaj.) - Rómáról (Italia) sokfajta felvilágosítással szolgálhatok, dokféle tárgykörben.
-
Athanáz9
aktív tag
válasz tiszavirág #31420 üzenetére
Kösz. a Sony majdnem kétszer annyi, ugye? Minent belegondolva, melyiket ajánlod utazásra és fókuszálásra?
Kérdezek mindig, mindenáron! A magyar kormánynak mindig mindent elhiszek. (Jaj.) - Rómáról (Italia) sokfajta felvilágosítással szolgálhatok, dokféle tárgykörben.
-
Athanáz9
aktív tag
válasz tiszavirág #31422 üzenetére
Köszönöm, és az értékes linkeket is.
-
Athanáz9
aktív tag
válasz tiszavirág #31422 üzenetére
Sajnos a gép nem 80.000 körül van, hanem - most néztem - 90 és 105 között. Érdekes, eszerint felment az ára...
-
Athanáz9
aktív tag
Üdv. Kisméretű ulrazoom gépet keresek, melynek van (akár opciósan) nézőkéje, tehát nemcsak a kijelzőn nézve lehet exponálni.
Köszönöm.Kérdezek mindig, mindenáron! A magyar kormánynak mindig mindent elhiszek. (Jaj.) - Rómáról (Italia) sokfajta felvilágosítással szolgálhatok, dokféle tárgykörben.
-
Athanáz9
aktív tag
Üdv. Lentebb az Oly SZ-10-et ajánlod.
Kérdésem: Oly SZ-20? Véleményed? Köszönöm.
(most ugyan alsó lakás brutális falfúrása miatt (2 hónapja folyik) el kell menekülnöm, de véleményedet megköszönve.)Kérdezek mindig, mindenáron! A magyar kormánynak mindig mindent elhiszek. (Jaj.) - Rómáról (Italia) sokfajta felvilágosítással szolgálhatok, dokféle tárgykörben.
-
Athanáz9
aktív tag
Még valami, ha már.
Nincs külön topikja az Oly Sz-10, 20, 30-nak?Kérdezek mindig, mindenáron! A magyar kormánynak mindig mindent elhiszek. (Jaj.) - Rómáról (Italia) sokfajta felvilágosítással szolgálhatok, dokféle tárgykörben.
-
Athanáz9
aktív tag
válasz BiriBum #31546 üzenetére
Üdv. A linkről kiindulva ezt a típust dicsérik jobbnak.
Magyarországon már forgalmazzák?http://www.photographyblog.com/reviews/olympus_sp_810uz_review/
-
Athanáz9
aktív tag
Amíg az előttem kérdezőnek nem válaszol valaki:
---
Ugyanazon az áron adódik két gép
1) Sony DSC H-55
2) Sony DSC H-70melyik tud többet? Köszönöm.
-
Athanáz9
aktív tag
válasz Bandi18 #31680 üzenetére
Ennél kicsit több,(30ezer) de ha ultrazoom utazó kellene, Oly VR 310.
Ha nem kell ultrazoom, 20ezer körül létezik több is tűrhető, nyilván felsorolják itt az értők..Kérdezek mindig, mindenáron! A magyar kormánynak mindig mindent elhiszek. (Jaj.) - Rómáról (Italia) sokfajta felvilágosítással szolgálhatok, dokféle tárgykörben.
-
Athanáz9
aktív tag
Az előttem szóló nagyon hasznos linket adott.
-
Athanáz9
aktív tag
válasz Joe bácsi #31775 üzenetére
Az én vágyam hasonló, amennyire tudom, ilyen, "azonnali" nincs, legfeljebb "nagyon gyors" és nagyon drága. Ha tévedek, én örülnék legjobban.
-
Athanáz9
aktív tag
Hip, hip Sony! (az új HX20-as V)
[ Szerkesztve ]
-
Athanáz9
aktív tag
válasz BalaNce87 #33538 üzenetére
Nem tudom, ez mennyire jó válasz, de nekem nagyon tec.
http://prohardver.hu/teszt/olympus_e-m5_om-d/bevezeto_kulso_es_ergonomia.html
-
Athanáz9
aktív tag
válasz Planner555 #35940 üzenetére
Ha nem kell 3D, akkor a Sony HX7-es is szóbajön, főleg, ha a megjelenési ára azóta lecsökkent. Ezt nem tudom, sőt megkérdem itt az ár-értőket, tudják-e, menniyre csökkent le? (Árgépet hiába néznék, ott a mai árakat közlik, engem az érdekel, mennyire csökkent le?)
Kösz.Kérdezek mindig, mindenáron! A magyar kormánynak mindig mindent elhiszek. (Jaj.) - Rómáról (Italia) sokfajta felvilágosítással szolgálhatok, dokféle tárgykörben.
-
Athanáz9
aktív tag
Az előző kérdésre is:
Coolpix S9200?
Vélemény?Kérdezek mindig, mindenáron! A magyar kormánynak mindig mindent elhiszek. (Jaj.) - Rómáról (Italia) sokfajta felvilágosítással szolgálhatok, dokféle tárgykörben.
-
Athanáz9
aktív tag
Kis Olympus VR-310. Vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest