Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
horyk
senior tag
válasz Tothgera30 #11291 üzenetére
Hááát, nincs benne optikai satbi, sztem telénél baj lessz vele, nem
Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972
-
johnjohn
addikt
válasz Tothgera30 #11296 üzenetére
Én sem találtam stabit a speckóba, de nagyobb baj, hogy nincs RAW.Lehet, hogy jó, de a legjobb-jelzővel óvakodnék! Amúgy 3 nap alatt, új géppel, Én 300-nál tartottam! Ne halgass senkire, ha megvan, örülj neki! Várjuk a képeket!
[ Szerkesztve ]
-
horyk
senior tag
Nem akarok vitatkozni de : "a bemozdulásmentes képekért pedig a Picture Stabilization mód felel, mely nevével ellentétben nem jelent valódi képstabilizációt, csupán az expozíciós idõ, és az érzékenység automatikus szabályozását."
Szal niccs bennemod: Mit értesz, mit értenek a gyártók Bridge alatt??
A DSLR bőrbe bújtatott kompakt fényképezőt.
Hát egy nagy LOL nekik !!![ Szerkesztve ]
Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972
-
Jazz
veterán
Már boldog gép tulajdonos, és így van, örülj, élvezd ki a gépet, és várjuk a képeket. grat hozzá.
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
rumos14
nagyúr
ez a Fuji mitől bridge-ebb mint az FZ5? ez egy kisméretű ultrazoom gép. persze attól még lehet jó, de a stabi hiánya fájó. persze a lényeg az, hogy neked bejön.
-
wwhy
veterán
azt már kiveséztük, h fel elhet fújni és szegre akasztani a 10 MP-t (vagy legalább a felét)
amúgy meg - és senkit sem akarok megbántani - nekem a Fuji, Kodak, Samsung stb. gépek nem jönnek be. Magyarázatom nincs, csak nem és kész[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
wwhy
veterán
válasz Tothgera30 #11312 üzenetére
ok, OFF. beszéljünk a gépekről
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Jazz
veterán
válasz Tothgera30 #11312 üzenetére
Fuji tényleg jó (a színeit irigyelm, igaz irreálisak de szépek) - ugye ugye a "Fuji" színek
Hifi-Philips....na neee Rockford, M.N.C, Harman Kardon, Onkyo...[ Szerkesztve ]
free your mind
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Premier előzetesen a LEGO Horizon Adventures
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest