- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
válasz
Richard! #63600 üzenetére
Fontos, hogy "nagy" méretű bridge legyen, vagy jó a picike is?
Női kézbe jó lehet egy Sony RX100. Az újak (6-os, 7-es) méregdrágák, de használtan ki lehet fogni egy RX100 III-ast ilyen áron, kapásból kettőt is találtam (jófogáson, hardveraprón) 175 ezer forintért.
ZV1 van még 300 ezer forint felett újonnan, de az kereső nélkül.
Visszatérve az RX100 3-hoz - nagyon nagy zoomot ne várj tőle, viszont a képminősége rendben lesz, az 1"-Type szenzornak köszönhetőenAz újabbak (drágábban) autofókuszban, illetve főleg videóban fejlődtek, illetve kaptak hosszabb zoommal rendelkező objektívet - de fotózni a fényerős "kis" obival is nagyon jól lehet vele - én pl azzal szívesebben venném, mint a hosszabb, de sötétebb zoommal.
Szerintem nagyon lehet szeretni, mert kikapcsolva a kabátzsebben is elfér, és viheti magával mindenhová, túrázni is - és az a jó fényképezőgép, ami nálunk van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Keresünk dokkolókat
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest