- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Az elfelejtett kiberfegyver
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
-
LOGOUT.hu
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
válasz Zoluska #18427 üzenetére
én hanyagolnám ezt a Fuji-t. javaslom, olvasd el a pixinfo-s teszteket a kinézett gépekről, a képminőség persze hogy baromi fontos, de a kezelhetőség, a gép "intelligenciája" (automatice mennyire találja meg az ideális beállításokat), gyors működése is nagyon fontos szempont.
-
Depression
veterán
válasz Zoluska #18427 üzenetére
Dmc-FZ8 egy szuper gép, persze itt a HD felejtős. De nagyon megérné. Viszont ez egy régebbi felső/közép kategória, ennek a megfelelői a mai világban 100k+ árban vannak.
A sony h20 sem rossz, persze saját aksija van és saját mem.kártyája. Én még a H10-et nézegettem, nem tetszettek a színei, persze lehet, hogy lehet rajta állítani.
A Fuji a legjobb sötétben. Ott csinált normális képeket, ahol a canon sx110 már teljesen elvérzett. Persze világosban viszont pont ennek vannak a legszebb képei, mármint a canonnak. (kivéve ugye az FZ8-at.)cigam: nézz vissza egy kicsit, sx110-re írta, hogy csak egy felbontásban csinál 16:9-es. képeket.
Továbbá a wide=/=16:9. Pont te írtad, hogy 16:10-es monitor előtt ülsz, ahol alul/felül marad üres hely.
És arról ne is beszéljünk, amikor valaki elfordítja a gépet, hogy úgy készítsen egy fotót.
Hidd már el, hogy vágni sokkal könnyebb, mint hozzáadni.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest