Hirdetés
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
Igazából nincs semmi tapasztalatom az LX-7-el, anno filóztam rajta, de aztán a XZ-2-őt vettem meg.
Teljesen elfogadom, amit írsz, igazad van, én csak azt írtam, hogy lehet benne valami, hogy elégedetlen egy átlagember a csúcs kompakttal egy dslr után, mert én is ezt tapasztaltam.
Volt egy 1100D-m kit obival, nem volt annyira istenkirály, de elégedett volt vele a feleségem, aztán odaadtam neki az XZ-2-őt, és másnap ki akarta dobni, velem együttNem állított záridőt, nem nézte az ISO-t, mindkét gépen ugyanannyit állítgatott, és mindkét gépet egyformán kezelte, szóval nekem ez az összehasonlítás is életszerű. Kint napon tényleg szépeket lőtt az XZ-2, de bent nem sikerült ugyanez, hol tiszta piros volt a gyerek arca, hol teljesen homályos, és, vagy szellemképes, nem emlékszem már minden részletre, csak, hogy nem volt jó.
Nem akarok/akartam vitát generálni ezzel, csak olvasva a sok negatív hozzászólást, leírtam Z_Katinak, hogy én értem, mit akar, és megértem a problémájátEnnyi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EF-EOS M adapter -Újszerű-
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (6000 vagy 42200 expoval)
- Canon RF 200-800mm f/6.3-9 IS USM teleobjektív -Újszerű-
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest