- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Yézi: 10 év
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
fatal` #14728 üzenetére
Na, most hozta meg egy 5 perce. CRG400-at kaptam én is. Egyébként ez drágább lenne, mint amit eredetileg rendeltem?
Ja a tápot egy chiftec 450W-os dobozában kaptam. Már majdnem azt hittem az is van benne.Ja, és hol lehet kapni ilyen PNF-et? Csak kiskerben?
A 12V-os ágai 13A-ak, ez elég lesz, egy nagyobb VGA-hoz(9600GT, HD3850/70?
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
fatal` #14625 üzenetére
Milyet is rendeltél? Egyébként így hogy Szten Márs belinkelte azt a biz. hsz.-t, maradok a rendelésnél én is. De elkeserít maga a tény,hogy eredetileg jobb minőségű tápot fogok kifizetni. Ez van, nincs más választásom, mert a mostani tápot viszont el kell hogy adjam, mert nem megbízható sajnos, és ugye nem is ajánlott.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
fatal` #14595 üzenetére
Én holnap szépen felhívom őket, hogy még csak véletlenül se mást küldjenek, mint amit megrendeltem. Én nem értek a tápokhoz, de semmilyen körülmények között nem vagyok hajlandó kifizetni a pénzt egy olyan dologért amit meg sem rendeltem. A fenntebb említett VGA-s eset természetesen mástészta.
Mit szólsz ehhez Szten Márs?
-
BioNiCMaN
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Legrand szünetmentes tápegység
- Seasonic Vertex GX-1000 Gold - Új
- beQuiet! Dark Power Pro 11 850W 80 PLUS Platinum Táp!
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- szünetmentes táp / NJoy Cadu 2000VA / 1200Watt / 2025.11.21 garancia/ Usb management / 2db új aksi
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged