Hirdetés
Aktív témák
-
pityeszka
őstag
válasz fatal` #13764 üzenetére
Nekem hasonló konfigom volt 400W-os mercuryval,majdnem beleégett a vezeték a lapba mikor elsszállt.Végy olcsóbb de márkásabb tápot!!Én most rendeltem cimbinek 350Chifit kispénzért,halk és jó is.
BioNiCMaN: első a(nem ajánlott)listában
Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
Traxx
őstag
válasz fatal` #14428 üzenetére
24-esnek kell lennie. De akár 20, akár 24 tűs, a lényegen nem változtat, mert az a 4 tű lecsatolható. Tehát rádugod a maradék 20-at és csókolom, a különálló négyes meg elvan magában.
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
tzsolesz
nagyúr
válasz fatal` #14595 üzenetére
Én holnap szépen felhívom őket, hogy még csak véletlenül se mást küldjenek, mint amit megrendeltem. Én nem értek a tápokhoz, de semmilyen körülmények között nem vagyok hajlandó kifizetni a pénzt egy olyan dologért amit meg sem rendeltem. A fenntebb említett VGA-s eset természetesen mástészta.
Mit szólsz ehhez Szten Márs?
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
válasz fatal` #14625 üzenetére
Milyet is rendeltél? Egyébként így hogy Szten Márs belinkelte azt a biz. hsz.-t, maradok a rendelésnél én is. De elkeserít maga a tény,hogy eredetileg jobb minőségű tápot fogok kifizetni. Ez van, nincs más választásom, mert a mostani tápot viszont el kell hogy adjam, mert nem megbízható sajnos, és ugye nem is ajánlott.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz fatal` #14728 üzenetére
Na, most hozta meg egy 5 perce. CRG400-at kaptam én is. Egyébként ez drágább lenne, mint amit eredetileg rendeltem?
Ja a tápot egy chiftec 450W-os dobozában kaptam. Már majdnem azt hittem az is van benne.Ja, és hol lehet kapni ilyen PNF-et? Csak kiskerben?
A 12V-os ágai 13A-ak, ez elég lesz, egy nagyobb VGA-hoz(9600GT, HD3850/70?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Call of Duty: Black Ops 6
- Nubia Red Magic 9 Pro - hivatásos mágus
- PlayStation 5
- Wise (ex-TransferWise)
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik