- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- 8th: Ezt is megéltük gyerekek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
fatal` #14728 üzenetére
Na, most hozta meg egy 5 perce. CRG400-at kaptam én is. Egyébként ez drágább lenne, mint amit eredetileg rendeltem?
Ja a tápot egy chiftec 450W-os dobozában kaptam. Már majdnem azt hittem az is van benne.Ja, és hol lehet kapni ilyen PNF-et? Csak kiskerben?
A 12V-os ágai 13A-ak, ez elég lesz, egy nagyobb VGA-hoz(9600GT, HD3850/70?
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
fatal` #14625 üzenetére
Milyet is rendeltél? Egyébként így hogy Szten Márs belinkelte azt a biz. hsz.-t, maradok a rendelésnél én is. De elkeserít maga a tény,hogy eredetileg jobb minőségű tápot fogok kifizetni. Ez van, nincs más választásom, mert a mostani tápot viszont el kell hogy adjam, mert nem megbízható sajnos, és ugye nem is ajánlott.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
fatal` #14595 üzenetére
Én holnap szépen felhívom őket, hogy még csak véletlenül se mást küldjenek, mint amit megrendeltem. Én nem értek a tápokhoz, de semmilyen körülmények között nem vagyok hajlandó kifizetni a pénzt egy olyan dologért amit meg sem rendeltem. A fenntebb említett VGA-s eset természetesen mástészta.
Mit szólsz ehhez Szten Márs?
-
BioNiCMaN
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- 103 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Logitech G513 - 5.000Ft (apró hibás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest