Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• Kriza

őstag

válasz Amazonas #2487 üzenetére

Az volt a legszörnyűbb, ahogy egyreinkább világos lett számomra a probléma mérete.
    Mert eleinte azt hittem, hogy csak a táp rossz. Aztán reménykedtem, hogy csak néhány dolog ment tönkre. A végén már azt reméltem, hogy valami megmaradt. Meg is maradt: a két legolcsóbb alkatrész: a floppy meghajtó meg 2 db 32MB-s memóriamodul. Ezeket kb a f@**mra húzhattam. :W Ekkor mentem neki a tápnak... ;]

Szóval ezek után fél évig NO PC, aztán konfig építgetés szépen apránként. Azóta csak minőségi tápot használok, azon kívül ha ismerősnek építek gépet, abba is csak minőségi (ált. csíftek) tápot rakok. Ha meg valaki hozza a gépét, hogy nézzem meg, nem jó... stb. akkor a táppal kezdem. Jópár ipari hulladék pályája fejeződött már be nekem köszönhetően.

Végül azért volt jó is a dologban: a táp kivételével a gép többi részét megtartottam és később pénzre váltottam... ez már egy másik történet. (kellett hozzá egy felelőtlen áramszolgáltató ;] )

Aktív témák