- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Kriza
őstag
válasz
Amazonas #2487 üzenetére
Az volt a legszörnyűbb, ahogy egyreinkább világos lett számomra a probléma mérete.
Mert eleinte azt hittem, hogy csak a táp rossz. Aztán reménykedtem, hogy csak néhány dolog ment tönkre. A végén már azt reméltem, hogy valami megmaradt. Meg is maradt: a két legolcsóbb alkatrész: a floppy meghajtó meg 2 db 32MB-s memóriamodul. Ezeket kb a f@**mra húzhattam.Ekkor mentem neki a tápnak...
Szóval ezek után fél évig NO PC, aztán konfig építgetés szépen apránként. Azóta csak minőségi tápot használok, azon kívül ha ismerősnek építek gépet, abba is csak minőségi (ált. csíftek) tápot rakok. Ha meg valaki hozza a gépét, hogy nézzem meg, nem jó... stb. akkor a táppal kezdem. Jópár ipari hulladék pályája fejeződött már be nekem köszönhetően.
Végül azért volt jó is a dologban: a táp kivételével a gép többi részét megtartottam és később pénzre váltottam... ez már egy másik történet. (kellett hozzá egy felelőtlen áramszolgáltató)
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Óra topik
- BMW topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Vízhűtés!
- NZXT Kraken ELITE 360 RGB White Vízhűtés!
- PS Plus előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest