Hirdetés
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bartucc #29199 üzenetére
Fene se tudja, lehet majd vmi proci csere be fog csúszni, lehet akár majd egyszer egy quad is. Nem pont határon szeretnék lenni, jó lenne ha lenne tartalék, biztos ami biztos. Ezért néztem az 550-est a Corsairből.
Most kértem meg havert nézze meg árlistán mit tudna hozni.
Corsair CMPSU-550VXEU Tápegység 550W VX Series - ez jó lenne?
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
bartucc
addikt
válasz hackeeeee #29201 üzenetére
Quaddal is bőven lenne tartalék a VX-450-el is. (kb 350W-ot enne agyonhúzott procival). De VX-550-nél nagyobbat nem vennék semmiképp.
Ahogy Dyno mondja, örülj inkább hogy a géped még működik!"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Okés, köszönöm
Az a gáz, h megnézte most nagykeres listát, nem tom honnan rendelnek, de nincs sem 400as, sem 450es corsair a listán csak ez amit írtam is:
Corsair CMPSU-550VXEU Tápegység 550W VX Series
Szal akkor hétfőn megrendelem, aztán majd ideér egyszer.
Köszönöm az infót
@bartucc: Cicergés?
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Dyno
veterán
válasz bartucc #29205 üzenetére
CWT-k nem igazán szoktak alúl terhelésnél ciceregni, inkább a Seák.Jó lesz az neki. Utóbbi időben sokan megvoltak elégedve a VX550-nel.Havernak HD2900XT, E4400@2,7GHz alapfeszen+1 hdd, és nem cicereg neki a vx550, pedig neki még kezdeti modell van, 1éve és 4hónapja van meg neki asszem.hackeeeee gépe is emgeszik majd ennyit mind ismerősömé.....procija tovább van húzva kártyán is tuning van meg 4vinyója van.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ezt sem tudtam, hogy az 550VX az CWT belsős, de ezt sem, hogy alulterhelésnél előfordulhat ilyen jelenség Már megérte benézni ide.
Köszönöm a segítséget, akkor sztem megvan a kiválasztott
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bartucc #29210 üzenetére
Pár hete mértem, teljes terhelés körül konnektorban mértem ~300W körül de már nem tudom pontosan, szóval nem is nagyon akarok vagdalózni a számokkal, hogy mennyit evett a configom egészen pontosan, meg akkor 3200on ment a proci, kisebb fesszel.
Véleményem szubjektív...
-
Dyno
veterán
válasz bartucc #29210 üzenetére
Van olyan ami cecereg még 50-nél is, de az is kérdés ilyenkor hogy a szigetelő anyagból mennyit használtak, és mennyire igényesen került oda a helyére ahol szükség van rá, ilyen téren pedig igen nagy a szórás.
(#29211) hackeeeee:Az a 300W az az amyennyit felvett a táp, ebből még hatásfokot kell számolni, ami tegyük fel 80% magyarán 300Wx0,8=240W, szóval nem is tippeltem rosszul a 250W-al.Lényeg lényege, vehetsz még egy 4850-et meg járathatsz 3,5-n Q6600-t is(azért jövök Q6600, mert a Q9000-eknek magas fesz és órajel kell hogy annyit egyenek mint a Q6600 3,5GHz-n) akkor is vinni fogja a VX550.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ahhoz már alaplapot is kéne cserélni, hogy még egy 4850 legyen Tudom, hogy számolni kellett, azért írtam, hogy konnektorban mértem
Ebben a prociban is van még bika, de már nem merek neki többet adni mint most, szal ezzel a procit már nem fogom jobban hajtani, hacsak nem kap vizet
Köszönöm a segítséget, mostmár relatív tisztában vagyok a Corsair tápokkal is, akkor hétfőn megrendelem a VX550-et, aztán egyszer majd ideér
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Levi123
senior tag
válasz bartucc #29179 üzenetére
szia!
Köszönöm a választ!
Segítettetek a döntésben így ezt a tápot választom:
Tápegység Gigabyte 460W (FSP belsős) SuperB GE-R460-V1 3 év gar: 10.990 gianni-nál.
Elméletileg ennek elégnek kellene lenni az E5200-as processzorhoz, a HD4830-as VGA, plussz a HDD és a dvd író. szerintem ez elég, de köszönöm a megerősítést!
Többiek hozzászólását is köszönöm!!Levi123
Levi
-
nyunyu
félisten
válasz hackeeeee #29206 üzenetére
Az a gáz, h megnézte most nagykeres listát, nem tom honnan rendelnek, de nincs sem 400as, sem 450es corsair a listán csak ez amit írtam is:
CX400 tenyleg nincs, de VX450 es HX450 is kaphato a Corsair forgalmazonal...
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
A következő konfighoz milyen/mekkora tápot ajánlatos venni?Jó lehet valami halkabb fajtát mondjatok.Nem kell néma csak ne zúgjon és elfogadható áron legyen.
Alaplap: Gigabyte GA-MA770-UD4
Proci: Am2 5600+ (2x2800,2x1mb L2)
Ram: 2x2 Gb 800Mhz (2.1v cl4)
Vga: Ati HD3870 (512mb,gddr4)
Vinyó: Seagate 320gb sata2 és 40gb pata
Valamint még egy dvd író,egy tv tuner kari,és 2-3 ventilátor.Üdv:Viktor
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Köszi a segítséget.
Üdv:Viktor
-
dani0904
tag
10-15000ft körül melyik 400-500wattos tápok a leghalkabbak(és minőségiek), a corsair cx400-on és vx450-en kivül?
[ Szerkesztve ]
-
kkrisi
senior tag
Hello!
Szertném a segítségeteket kérni h melyik tápot ajánlátok ehez a confihóghoz?
-Gigabyte GA P35C-DS3R
-2x1gb Geil 800mhz ram
-Intel core 2 duo e8200
-Gainward Nvidia 8800gt 512mb
-500gb sanyi vinyóinkább a vx450 vagy untig elég a 400? ez a 2 közül melyiknek minőségibb a belseje?
-
Kal-El
senior tag
Hello!
A konfigom:
CPU: AMD Phenom 8450 X3
Memória: 2* KINGMAX TinyBGA 2048Mb DDR2 800Mhz
Merevlemez: Maxtor SATA2 320GB
Alaplap: GIGABYTE GA-MA78G-DS3H (ebbe integrálva van videókártya)
+egér, bill, fejhallgató, Nec dvd íróMeg tudná valaki mondani, hogy mekkora táp kéne?
Másik: csendesebb tápokból tudnátok mondani 1-2, ami megbízható is? -
Matess
tag
Hi!
Mi a véleményetek erről a tápról? http://www.ipon.hu/webshop/product/hkc_usp_5565/32808 ?
Csak mert ennél többet tényleg nem szándékozom kiadni egy tápért!"I'll face it with a grin! I'm never givin' in"
-
aram01
nagyúr
sziasztok
asusp5b delux
q6600
2x2 ram
9800gt késöbb gtx260
1-2 hdd
1 odd
milyen tápot ajánlotok hozzá?Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
aram01
nagyúr
-
aram01
nagyúr
inkább úgy mondom hogy 20k körül lenne a keret rá
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
őstag
A legújabb szériás HIPER tápegységekről mi a véleményetek?
Üdv!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest