Hirdetés
Aktív témák
-
bartucc
addikt
válasz nyunyu #28799 üzenetére
Na most egy dolog még nincs bekalkulálva: a CF többet eszik mint az 4870x2, kb 20-30W-al ha jól tudom.
Sponzorálták a 80+ minősítést kiadókat, vagy egy Corsairt átfestettek Mercury-ra és azt adták be tesztelnipaprika: Sztem ez esetben egy HX520-at vegyél talán.
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
paprika
aktív tag
Hali van itt valaki? Kéne sürgős segítség
Berakom a 4870 karit a gépbe +rádugtam egy hatos PCI-Express kábelt és pofázik bekapcsolásnál hogy kéne neki kakaó. Dugjam rá a másik hatosat is vagy mi?
Mégvalami. Ezeknek a nyákja meg van kicsit hajlítva a végén? A VGA bal oldalán van az nyém pöppet megívelve. Előre is köszi
-
nyunyu
félisten
válasz paprika #28802 üzenetére
Az a baj most vettem HX 450 -et
Nyugi, ez nem Huntkey (itthon LowCostPower alneven fut), hogy leegjen a rairt maximalis terheles raadasakor.
Ugyanezzel az elektronikaval szerelt VX450 570W-ot meg le bir adni. (*)
Seasonic ennyire tul szokta meretezni az elektronikait.*: Frankon elirtak a tablazatot, szovegbol az derult ki, hogy 44A@12V-nel automatikusan lekapcsolt a tap vedelme, de 42A@12V-nel meg boven az ATX specifikacion belul ketyegett.
Ahhoz kepest, hogy 34A@12V van rairva, nem gyenge teljesitmeny.[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Qru
MODERÁTOR
Kéne egy kis megerősítés:
1: Az Asus 550-es tápja is Delta beles ugye?
2: Haver akar Q-s procit venni a mostani E6750 helyett (Q6600 vagy Q9000-eből vmit). Mondtam neki, hogy alapon még eldöcögne de a ha húzza a procit (márpedig kenné neki rendesen), akkor a húzott 9800GX2 mellé (750/1500/2300) kevés lesz a 12V-os ág a fent nevezett táppal. Sztetek is?
#nincsbennetarcsi
-
3.Aragorn
addikt
Üdv
Az normális, hogy néha sípol az új vx450-es tápom? Főleg olyankor, ha előtte néhány napig nem ment a gép. Nem nagyon zavaró és hamar el is múlik, csak azért kicsit aggódom.
-
masterrara
csendes tag
Ezek közül melyik a halkabb és melyiknek milyen hosszú a kábele? Meg egyébként is, azonos áron melyik a jobb választás?
GIGABYTE ODIN 470W
OCZ 500W StealthXStream -
Biliskmer
aktív tag
Szevasztok segítség kéne....
Elolvastam az első hozzászólást, de a helyzetem kicsit másabb, mint amiben az segíteni tudna....
Hugom gépében kifingott a táp, szerintem nem vitt magával semmit....
A lényeg viszont, hogy nyár végén kapna innen a ph-ról egy nem túl drága notit, és addig kéne egy átmeneti táp...éppen ezért újat már nem szeretnék venni..Meik táp márka az, ami még 2-3 évesen is rendesen végzi a dolgát, mert ugye egy használt táp minimum ennyi idős...
Remélem tudtok segíteni...
[ Szerkesztve ]
-
Biliskmer
aktív tag
-
Dyno
veterán
Nagyon új.....?
Legalább 2-3 éve kint van a piacon.
(#28807) Qru: Szerintem vegyen inkább Q9000-t, de annak is megvannak az ágai áldva 18A-el.....3,2-3,4 körül még bőven elvinné az a táp, 30A-t azért letud adni....18A áganként meg nem kevés.....CX400-al nem sokkal lene előrébb, mert elég nehéz hogy megrángatni a cpu-t hogy 216W-nál többet rántson ki a tápból....
(#28798) paprika:Rohadt egyszerű a dolog, ne CF-t vegyél hanem X2-t....
(#28814) masterrara: OCZ mivel abban a 500-as FSP bél van az Odinban pedig csak 400-as.
[ Szerkesztve ]
-
Randall1017
tag
Sziasztok!
Most szeretnék összedobni egy új gépet és szeretném segítségeteket kérni a táp választásban
A gép (dióhéjban):
-i7 920 (kegyetlenül megrántva)
-3 vagy 6gb ram
-ATi HD 4890 (talán később veszek mellé még egyet)Elvárásaim a táptól:
-halk
-magas hatásfokú
-moduláris (ez nem fontos)Előre is köszi!
Nem sírok, csak izzad a szemem
-
zsolt1129
addikt
válasz Randall1017 #28820 üzenetére
Corsair HX 520 (moduláris), vagy Corsair VX 450.
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
Tud valaki olyan offline boltot ahol lehet kapni FSP 300PNR-t? Vagy esetleg 350-est. Le kéne cserélnem apám kapott gépében egy csodaszarvast, de ötezernél többet semmiféleképpen nem akarok rákölteni, de sajna nem találok sehol ilyet. Red Towerben berendeltem, írták, hogy mma mehetek érte 4-re, persze 1kor hívtak, hogy sajnabajna mégsincs ilyen táp a nagykerben, de vehetek helyette deer-t...
Két bolygó beszélget: - Te, képzeld, Homo Sapiensem van.. - Nem baj, ne piszkáld, elmúlik magától.
-
Dyno
veterán
válasz Sebaj Fóbiás #28823 üzenetére
BirdPC-ben probáld meg itt PH-n is fennt vannak......vagy az oázisból ök is vannak itt PH-n....offlineba nehéz lesz.
-
nyunyu
félisten
Visszatérve azért nem találsz róla tesztet mert még nagyon új..kb másfélhete nézegettem Enermax oldalát és még fent sem volt
Mar hogy a rakba lenne uj? Osszes neten rola talalt teszt 2006-os.
Enermax oldalan meg azert nincs kinn, mert mar nem gyartjak...Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
válasz Randall1017 #28825 üzenetére
Az 520-as elbírna két db 4890-est?
Miert ne vinne el?
Pont tegnap (ma?) beszelgettunk egy Q9xxx+4870CF konfigrol, az eszik konnektorbol 440W-ot, ami tap felol alig 370W.
i7 nem eszik tobbet, mint a Q9xxx, 4890 meg nem hinnem, hogy olyan sokkal tobbet enne, mint a 4870.[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Dyno
veterán
válasz Randall1017 #28828 üzenetére
Na akkor meg tesség HX520-t venni!Kész ennyi.
-
Dyno
veterán
-
varada12
csendes tag
Üdv!
Kérdésem egy Deer 400W táppal lenne kapcsolatos. Szegény pára majdnem 2 évet húzott le nálam tökéletesen és hibátlanul.
Konfigom:
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz (2 CPUs)
2048 MB DDR2-800 GoodRam
NVIDIA GeForce 7300 GT (256 MB)
ASRock ConRoeXFire-eSATA2
továbbá:
1 LG dvd meghajtó
2 winyó
1 TV tuner
2*80mm 1*160mm venti
összesen 17db kék LED a ventiken, előlaponElbírna ez a táp mindemellett biztonságosan egy XFX Geforce 8600GT 512mb videókarit, vagy táp csere kell?
Válaszokat előre is naon kösz: varada
[ Szerkesztve ]
Több mint 15 éve a hardveraprón, 100% pozitív értékeléssel!
-
bartucc
addikt
válasz varada12 #28835 üzenetére
Biztonságosan semmilyet nem bírna el, szval csere, egy 350-es PNR(5-6k) is megfelel akár a célra, vagy egy kicsit többért, egy Giga SuperB 460W.(10k)
Ybron: nem mai gyermek....
Randall1017: simán elbírja a HX520.
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Dyno
veterán
válasz varada12 #28835 üzenetére
FSp 350PNR teljesen elegendő lesz, akár 9800GTX-et is és még húzhatod a procit akkor is elég lesz.
Bartucc: Stolt indézném, ne szálljunk el, túlméretezzük a tápokat [link] ....és igaza van.....350-es FSP is sok oda még a 300W-os is
Goool:FSP 400PNF ismételtem nem igazán kapható, és totál fölösleges a gépéhez 400W....
-
bartucc
addikt
A hangja miatt ajánlottam volna, de hülyeség volt. Bár a 300-as PNR-t nehéz volt beszerezni még nemrégiben, azt hallottam. Vagy változott a helyzet, vagy csak kifogás volt?
-
-
kfron
aktív tag
Lehet csak nekem új a dolog, de egy FSP 80 plus Gold jelölést kapott ha jól látom.
FSP700-90TGN
Nagy tapsot kérünk!
(Remélem ez már nem az az eldurranós fajta...)
[ Szerkesztve ]
-
elfelejtette
veterán
Szerencsére nekem még sikerült leakasztani anno egy pár darabot a 300PNR-ek közzül, azóta is hálás tulajai az ügyfeleim. Azóta beszerezhetetlen. Bár amikor ez volt, akkor még kb. 1000Ft-tal volt olcsóbb a 350PNR-nél...
KFRON: jó lenne pár ilyen a 3-400W körüli kategóriában is! Amúgy[ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
elfelejtette
veterán
válasz elfelejtette #28843 üzenetére
Hoppá, most nézem a www.80plus.org-on, hogy az FSP-nek van 250(!)W-os Gold minősítésű tápja!!!
Ide vele!
(Ki mit tippel, mennyibe kerülhet?)"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
kfron
aktív tag
válasz elfelejtette #28845 üzenetére
Ez még annyira új, hogy szinte meleg!
Ahogy látom idén márc. 20-i a teszt...
Nagyon zsír kis tápocska! Ide vele![ Szerkesztve ]
-
Dyno
veterán
Ha beszerezhető lenne szerintem egy olyan 10-12K-t kérnének érte, főleg ha OEM kiszerelés lenne, anyi jó FSP modell van, hogy nálunk miért nem lehet őket kapni?!
-
kfron
aktív tag
(Ki mit tippel, mennyibe kerülhet?)
Az mindegy, csak legalább lehetne kapni... egy netezős, letöltögetős gépbe nagyon f@ca lenne...
(Kerestem a neten, de nem nagyon látok sehol...)
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest