Hirdetés
Aktív témák
-
Kiskutyák
aktív tag
Szevasztok!
Kellene nekem egy komoly táp!
Az alaplap: Gigabyte GA-EP45-DS5
Proci: e 8500 (+tuning) )
VGA: legalább egy 4870Mit tudnátok ajánlani?
Köszi, ciao
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat!A kis emberek mindig ezt teszik de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz."
-
Kiskutyák
aktív tag
Itt is mind1, de azért ne nagyon szálljunk el!A lényeg,hogy halk legyen megbizható és passzoljon a laphoz!
FSP v Chieftech?Vagy.....?"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat!A kis emberek mindig ezt teszik de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz."
-
Kiskutyák
aktív tag
tudsz még esetleg egy jó hűtőt ajánlani nekem ehhez a procihoz? e 8500 (TUNING)
Ja és ami kényelmesen elfér ebben a lapban!Kösze
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat!A kis emberek mindig ezt teszik de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz."
-
-
Groo
csendes tag
tisztelt hozzáértők!
kérdésem lenne:
e8400 húzva, 3 vinyó, 4 venti,corsair vx450. nemsokára a régi gtx-et felváltja egy új (280 vagy talán ati 4870?! döntsön jól az ember.. ) érdemes egyúttal tápot is cserélni? (hx520 vagy tx650 mondjuk?) nem vagyok a csúcsrajáratás híve, már ami a tápot illeti, de nem tudom mennyire izzasztaná meg az új kártya a 450-est, főleg akkor, ha majd a procit is cserélem egy quadra az év végén..
[ Szerkesztve ]
Uberclocking das systeem jaaa ...
-
-
nike_
addikt
Olvasd el az előző hsz-em:
Ha HD4870 lesz a VGA, akkor kell egy olyan táp, amin van egy 8 tűs és egy 6 tűs csati. FSP-ből az Epsilon 700W, Corsairból a HX620W megfelelő erre a célra.
Legalábbis ezekkel tuti hogy jó, vannak embereknek ilyen táppal HD4870-ei.
De, ha adnak a HD4870 mellé a csomagba molex --> 8 tűs átalakítót, akkor a HX520W is jó.
Kiskutyák: Elég lenne neki az 520W-os is, de azon nincs 8 tűs csati. De ha adnak a VGA mellé molex --> 8 tűs átalakítót, akkor semmi gond.
[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
Hello!
Abban kérném a segítségeteket, hogy egy kis cégnél (8 gép) szeretném a tápokat kicserélni, mert nem vagyok kíváncsi a Codegen és hasonló tápokra, amikkel épp mennek ...
Ezek irodai használatra vannak, van PII-es, P4-es is, videokártyák vagy integráltak, vagy ezer éves PCI-os/AGP-s változatok, tehát egyáltalán nincs nagy igényük a gépeknek.
Viszont biztonságban szeretném őket tudni, és néhány Codegen táp már meghalt, szerencsére anélkül h magával vitt volna valamit... 250-350W-os tápokról van szó, de a legkisebb tápok, amiket látok újan, 300W körüliek. A szünetmentes tápok miatt passzív PFC-s tápokra lenne szükség.FSP Saga 350W
FSP 300W, nem tudom, hogy aktív PFC-s-e?Melyik lenne jó, ill. esetleg valami más ötlet?
Előre is köszi a válaszokat!
mod: esetleg valaki hallott olyan tápról, hogy Frontier MPS-9031 (250W), mert ilyen is van?
[ Szerkesztve ]
-
-
Skizz
addikt
válasz venember83 #17475 üzenetére
Egy PII eszmei értéke nagyobb, mint a Codegen valós értéke, szóval ezt meggondolnám.
-
misx
senior tag
válasz proof88 #17473 üzenetére
1. Igen az FSP tápok általában nagyon megbízhatóak.
2. Add el őket. A ventik egyébként jók bármire, engem is most hűt egy 8cm-es idebent az irodában egy adapterre kötve, mert légkondi az nincs.
Kidobni szemétbe nem lehet, esetleg ilyen veszélyes elektromos hulladék visszagyűjtő helyeken (ez a Codegenre kétszeresen igaz )
Ami még működik, azért nem hiszem, hogy egy PIII-as gépet ne vinne el, itt vidéken is sok Codegányos tápos gépet adnak el, és én meg nem hallottam ismerőseimtől hogy leégett volna, igaz itt nem sok ember vesz erős gépeket, a 8600GT megy most nagyon.
Azok a régi 300W körüliek valóban gyengék, egyes 400W-os Codegeneken már két 12V-os ág van (végre) 25A-rel, mondjuk az én Chifim is ennyit tud, de az nagyjából le is adja. -
proof88
addikt
Rendben, köszönöm szépen Mindenkinek!
-
szkorhetz
őstag
Sziasztok!
GIGABYTE SUPERB 460W-n van pciex-tápcsati?
köszi -
flurider
aktív tag
Helo
Szerzek egy 2.8 P4-et soltek lappal, radeon9600-tal, meg 2×512 kingston ddr400-as memóriákkal egy gépet, de táp nincs hozzá. Valószínűleg 2 winyó lesz benne és egy dvdíró, jóesetben monitor ;--)
Nem akarok rá sokat költeni(5k körül), de húzni mindenképpen fogom, de így sem tudom, hogy milyet vegyek. Tudom, hogy passzívot nemannyira kell, ha húzva van.
Nem tudok semmit a lapról, csakhogy S478, meghogy i845.Ezek közül tudok választani (nettó nagyker árak) :
SOLARMAX tápegység 300w P3 1.690 Ft
ATX-400JSP-J7 EUROCASE 400W PFC P4 20+4pin Táp 12cm ventilátor Super Silent, Thermal..2.850 Ft
ATX-400JSP-J6 EUROCASE 400W P4 20+4pin Táp 12cm ventilátor Super Silent, Thermal con... 2.950 Ft
400W CODEGEN P4 (CODEGEN) CODEGEN 400W P4 Táp ATX
3.100 Ft
ATX-450JSP EUROCASE 450W PFC P4 20+4pin Táp 12cm ventilátor Super Silent, Thermal control 3.950 Ft
AX-350PNF FORTRON-SOURCE 350W Passzív-PFC 12cm ventilátor, 20+4 pin csatl.
4.090 Ft
ATX-350PNF FORTRON-SOURCE 350W Passzív-PFC 12cm ventilátor, 20+4 pin csatl.
4.150 Ft
AX-400PNF FORTRON-SOURCE 400W Passzív-PFC 12cm ventilátor, 20+4 pin csatl.
4.590 Ft
ATX-550JSP EUROCASE 550W PFC P4 20+4pin Táp 14cm 20dB ventilátor Super Silent, Th... 5.650 Ft
MRG-6500P CHIEFTEC 500W MRG-6500P redundáns táp 129.280 Ft !!!;<Foxconn ISO-P500LPP-4S 420W tápegység, 12cm ventilátorral ( Termékleírás: Foxconn ISO-P500LPP-4S tápegység 12cm ventilátor, 2x S-ATA tápcsatlakozó, +12V/12A, +3.3V/20A, ATX 2.0, 23dB) 4.100 Ft
Vagy ha vanilyen egyéb hely, ami nincs elásva pesten, akkor az is érdekel, de mindenképpen új kell, boltból, garival, masni nélkül..
Ui.: soltek lapnak hol a picsába lehet drivereket letöltenimer, gugli csakilyen driverguide, meg driversheaven, meg asdkghajks.com/soltek oldalak dobki, azmeg fizetősvagy nem megbízható ;<<
Kösz előre is
[ Szerkesztve ]
Csillagkörü Litér
-
flurider
aktív tag
márcsak annyihogy miazhogy passzívPFC? A PFC-ről elkezdtem olvasni, de átvágott Övegesprofesszorba az egész... ;<
A leírásban eztírja a 400as foxtronrahogy
Két körös 12V tápellátás (I/O és CPU)
20/24 tűs alaplapi csatlakozó, SATA tápcsatlakozó
Bemenet: 110-240V, 50-60Hz
DC kimenet max: 350W <== ez micsoda, nem 400-as ez?
Túlfeszültség-, túláram- és rövidzár védelem.
Alacsony készenléti fogyasztás (<1W)
Stabil feszültség erős terhelés alatt is.
50000 óra folyamatos üzemidő.
A Forton tápegységek hibaszázaléka: 0,07%Csillagkörü Litér
-
flurider
aktív tag
Meg a legeslegutolsó kérdéshogy mi a különbség hogy AX meg ATX?
HA jó az AX is, akkor a fentit veszem meg..Vagy ezcsak típusjelzés? Lámaén ;<
MOD: Jó eztmár nemtörlömki, de vegyétek spannek vagy agyalágyultságnak. Gugli a barátom..
Kösz
[ Szerkesztve ]
Csillagkörü Litér
-
Fuck3r
aktív tag
re
Corsair PSU-520HX táp mennyire hangos?
450W-os Corsairhoz viszonyítva mondjuk"A Semmi önmagát megölte, a teremtés a sebhelye, az ember a hulló vére, a világ a sírja, amelyben rohad. "
-
Barett 50cal
senior tag
Halihó
Szerintetek birni fogja ezt egy CM m520as???
NF790i Ultra SLI
XFX GX2 XT
Intel C2D 8400@4Ghz
1HDD
1iró/olvasó
és 7darab venti,vagy 8Time you enjoy wasting, isn't wasted time
-
14adam
addikt
válasz Barett 50cal #17492 üzenetére
Hát eléggé necces. Inkább egy corsair tx 650.Biztos ami biztos.És még a tuning is belefér
[ Szerkesztve ]
-
Skizz
addikt
válasz Barett 50cal #17492 üzenetére
Nagyon bőven.
-
elfelejtette
veterán
válasz flurider #17486 üzenetére
Hy!
Sztem ez a 350W a 400-as FSP-töl szép eredmény, föleg annak tükrében, hogy a 400-as Csodagány kb. 180W-ot képes kipréselni magából!
Üdv."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
d@minator
addikt
válasz elfelejtette #17496 üzenetére
Ez komoly?
-
elfelejtette
veterán
válasz d@minator #17497 üzenetére
Sajnos igen. Még abu85 tesztelte ki. A 350W-os is csak 172W-ra képes.
MOD. Ezt elfelejtette(m): a 650W-os Q-tec 'végsebessége' 250-270W.[ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Skizz
addikt
válasz elfelejtette #17498 üzenetére
A Q-Tec-re én is emlékszem. Igen siralmas...
-
proof88
addikt
válasz elfelejtette #17498 üzenetére
Atyaég! Még 50%-ot sem érnek el!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest