Hirdetés
Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
-
sp3333boy
csendes tag
Üdv midenkinek!
A minap összeállítottam egy konfigurációt és csak annyit szeretnék kérdezni hogy milyen tápot érdemes választanom hozzááá..?
Tehát a konfig:
-AMD Athlon 64 X2 5000 AM2 BOX
-ASRock ALIVENF6P-VSTA
-Gigabyte HD3870 512MB DDR3 HDCP GV-RX387512H-B
-A-Data 2048MB 800MHz Vitesta Extreme Edition KIT CL4én egy : -FSP FSP ATX-350PNF 350W PASSIVE PFC-re gondoltam...
Elhajtja ez a táp ezt a gépet??
Előre is köszönöm!... -
Yaneeee
csendes tag
Sziasztok, a következő confighoz elég a FSP ATX-400PNF ?
Asus P5KC, Core 2 Duo E6750, 2x1GB 800mhz, MSI 8800GT 1GB DDR3 OC, 17"TFT, +3 8 centis venti.
-
Arrin
tag
válasz venember83 #16457 üzenetére
Nagyon pihent!
Intel Q6600 G0, Gigabyte P45-DS4, Gigabyte HD4850, Corsair HX520, WD 500GB, WD 640GB, CM-RC690, Samusung 2494HS, Wacom Intous3 A4...
-
szeva000
addikt
hali!
A GIGABYTE SUPERB 460W-ról mi a véleményetek??mert vagy ez lenne ami belefér a keretbe vagy egy FSP-400PNF...melyikkel járnék jobban? -
Lmh
őstag
válasz venember83 #16459 üzenetére
és link xD! Amúgy megerősítem xD
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Traxx
őstag
válasz szeva000 #16460 üzenetére
A Giga is FSP beles, tehát azzal sem fognál nagyon mellé...csak az a Green power elektronikáját tartalmazza, ugyanez van a Bluestorm II-ben is. És aktív PFC-s, míg a PNF passzív.
Hang terén nem tudok a Gigáról nyilatkozni, de tornádót szvsz nem kelt
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Chalez
őstag
Sziasztok. Lehet nem pont ide tartozik, de sehol máshol nem tudtak eddig segíteni.
Adott egy vadi új (1 hete van meg)P5K Premium, Q6600, Ballistix 2x1 800, Corsair 450VX.
Ha hidegen (értsd reggel) indítom a gépet, beindulnak a ventik, de nincs post sem...
Ha azonban előtte áramtalanítom, majd pár mp múlva áram alá helyezem, simán indul a gép. Tuning nélkül, és tuninggal is ugyanezt a hibát produkálja...
Sőt "load default bios" után is több óra állás után nem indul(néha fél óra állás után sem), csak ha előtte áramtalanítom.
Lehet ez táphiba?
Előtte egy P5B Deluxot látott el crafttal, és ott jól muzsikált...A táp még nincs 2 hónapos sem...
Vagy esetleg laphiba?
Vagy esetleg még az is lehet, hogy a lapom és a táp nem akar eggyütt működni??
"Nem sül ki egy kondi..." ilyen tipp is volt...Ha valaki találkozott már ilyennel, plz válaszoljon...
A lényeg: miért nem indul a gépem máshogy rendesen, csak ha áramtalanítom előtte??
Lassan szétdarabolom a vasat és eladom a kreol bőrűeknek kilóra...
-
Chalez
őstag
Köszi a tippeket, remélem táphiba mert a lapot macerásabb lenne intézni, de most próbálom másik táppal majd...
-
newgamer
aktív tag
Nekem is volt nagyon régen táphiba, állandóan fagyott a gép, visszavittem és tápteszten működött nekik rendesen mégis, de kicserélték ugyanolyan teljesítményűre ekkor 300Wattos volt még.
Másik táppal utánna teljesen jól működött a gépem. -
Chalez
őstag
Na új fejlemény! Egy Chieftech 400W-os táppal sem indul hosszabb (fél óra+) állás után...
-
jobbman
tag
válasz didyman #16245 üzenetére
"gyakorlatilag minden mai táp osztott 12V-tal kerül ki és némelyiken egy idétlen, semmire nem való marketingfogásként feltüntetik, hogy a két ág áramvédelme összefogható egy kapcsoló segedelmével, így közössé tehető utólag, ha szükséges."
Itt a Tagan-ra céloztál kapcsolóügyileg?Régi PH-n: jobbman felhasználónak 84 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Frissítve: 2013.09.14
-
Eagl3
veterán
Cicereg a vx450-em...
Ez garanciális szerintetek? Ha nem mit tudok tenni? -
Abdulka
csendes tag
Helló kéne egy kis help !!
döntenem kéne valmilyen erősebb táp mellet ehez a konfighoz
asus M2N-sli
amd athlon x2 5200+
2*1 giga kingston
asus geforce 8600 gt 256mb
1 lg dvb író (sata)
2 vinyó (160-250) sata
3-4 ház hűtő
ezekre gondoltam :Asus A-45GA
Chieftec CFT-500A-12S
Corsair VX450W
Cooler Master eXtreme Power 460W
árban 1-2 k eltérés van ebből melyik a leg jobb az alábbi konfighoz?????? -
Traxx
őstag
válasz Abdulka #16476 üzenetére
Ehhez a géphez bőven sok a VX450, egy 400-as FSP is simán lazán elég lenne.
A 3 táp közül viszont a Corsair a legjobb.
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Arrin
tag
válasz Abdulka #16478 üzenetére
Jah, hát igen... ugye magyaráztuk nem rég.
A VX450 tényleg sok, de ha már mindenképpen ezekből, akkor azt, egyébként valami kisebb FSP is remek!
mod: #1647: erről van szó
[ Szerkesztve ]
Intel Q6600 G0, Gigabyte P45-DS4, Gigabyte HD4850, Corsair HX520, WD 500GB, WD 640GB, CM-RC690, Samusung 2494HS, Wacom Intous3 A4...
-
O.Dani
csendes tag
Sziasztok!
Egy Ati Radeon PCI-e HD4850 512Mb Sapphire videkártyás, Core2 Duo E8400-as, 2*1Gb RAM-os, 500GB-os 32Mb gyorsítótáras, 1 DVD írós, Asus P5KC alaplapos géphez elég szerintetek egy FSP SAGA 450 Passive PFC Retail táp?
Előre is köszi a segítségért!
-
Acor
aktív tag
Van egy négy hónapos Chieftec 550 tápom 12 ért elvihető. gar+ számla van hozzá, nagyobbat kellett vennem a config miatt
Csak hogy jó tápot vegyetekI7 12900K + Tody féle extrém blokk még mindig Király!! (www.pcvizhutes.hu)
-
hellboykan
csendes tag
Sziasztok! Tápot szeretnék venni 700-1000w között tudnátok valami jót ajánlani?!Köxy
-
Traxx
őstag
válasz hellboykan #16488 üzenetére
Hegeszteni akarsz, vagy villamost üzemeltetni, hogy ekkora táp kell? Meg jó lenne valami konfigot is írni...
-
hellboykan
csendes tag
jah meg 4 gbram
-
Hawk1979
őstag
válasz hellboykan #16491 üzenetére
Fsp 350Pnf is bőven elég....
-
hellboykan
csendes tag
a seasonic m12 az jófajta táp?ujonc vok azért kérdek sokat
-
m4rc!
őstag
válasz hellboykan #16493 üzenetére
A Seasonic az jó, viszont úgy tudom, hogy a moduláris tápcsaládjuk nem sikerült túl jóra...
Vegyél inkább Corsair hx520-at az moduláris és Seasonic beles, vagy az Enermax új tápjai közül vmelyiket, pl.: MODU82+ 425W-osat javaslom.[ Szerkesztve ]
We are analog players in a digital world
-
Traxx
őstag
Az M12-ről én egy dolgot tudok tutira: nem sok helyen kapni és cefetdrága. A belseje szerintem a szokásos minőség, hangban meg fene tudja, nagyon zajos nem hiszem, hogy lenne Ha mindenképpen modis kell, akkor szerintem is Enermax, vagy HX520. De Hawk1979 kollégának a véleményét osztom, hellboykan gépét egy 350-es PNF is röhögve vinné. Vagy max. 400-as Bluestorm II, Giga Superb, esetleg 400-as PNF. Ilyen konfighoz a pénzpazarláson és az e-f*rok effektuson kívül nem sok értelme van 700-1000W-os tápnak.
-
Arrin
tag
Nade minek a hx520-as egy ilyen konfighoz? még az FSP 350PNF is sok... Nem hiszem, hogy a kolléga mindenképpen modulárisat szeretne, talán inkább a teljesítménymánia oka...
[ Szerkesztve ]
-
norbertember
csendes tag
Nem bántam meg h megvettem a FSP 400PNF-t, aki ilyet akar vegye meg nyugodtan.
-
c.s.f.
csendes tag
helló!
segítségeteket szeretném kérni!
jelenleg van egy chieftec 400w tápom.
Jó végzi a dolgát, csendes, egy darabig.
nyilván egy idő után melegszik, jobban pörög a venti, elkezd hangosodni.
Ez normális.
Ha vennék egy nagyobbat pl 550w, elképzelhető, hogy kevésbé melegedne ill. halkabb maradna?
kösz!
Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Renault, Dacia topik
- Politika
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei