Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- 797 millió euróra büntették a Metát a Facebook Marketplace miatt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
crazygamer75
tag
Huawei P10 Lite vagy Samsung Galaxy A5-2017?
Több tesztet elolvastam, videót megnéztem, de inkább felhasználók véleménye érdekelne.
Hasonló tudásúak, így 3 szempont érdekelne: melyiknek jobb a hátlapi kamerája (előlapi egyáltalán nem érdekel), gördülékeny használat (újjlenyomatolvasó, multitask) és akkumulátoridő.
Ezeken kívül természetesen minden más érvet elfogadok a telefonokhoz. -
crazygamer75
tag
válasz crazygamer75 #120527 üzenetére
Látom másnak ajánljátok az A5 2017-et, akkor az én választásom is erre essen, vagy azért meggondolandó a P10 Lite?
-
crazygamer75
tag
válasz mark! #120561 üzenetére
Nekem most a Telekom-nál 20 000-el lenne drágább a Samsung (havi 900 ft), ennyivel jobb a P10 Lite-nál (IP68-gorilla glass)?
Igazából sose volt Samsung-om, mert a samu rajongókat fanatikusnak tartom, és úgy gondoltam, csak azért ajánlják , mert lenéznek minden más márkát Én eddig mindig meg voltam elégedve a fiam Honor7-es, és a saját Alcatel Pop 4s-emmel is(régebben Idol 3, kezdő okostelefonom ZTE Blade volt).[ Szerkesztve ]
-
crazygamer75
tag
-
crazygamer75
tag
Hát bevertem a durcást és mivel nem tudtam dönteni a Samsung A5 2017 és Huawei P10 Lite között, berendeltem a Honor 9 DS-t, remélem 22*3841=84 502 Ft-ért megérte.
-
crazygamer75
tag
válasz Viktor0610 #120605 üzenetére
Annyira rákoncentráltam a Samsung A5 2017 és Huawei P10 Lite-ra (rengeteg tesztet elolvastam, videót megnéztem), hogy Honor 9-ről csak prohardver tesztet olvastam, ahol dicsérve van, de közben a fórumon eléggé leszólják Remélem azért a kamerája (amit legtöbben szidnak fórumon) azért jobb az említett 2 középkategóriás telefonénál. A hardver egyértelműen sokkal jobb, és nekem személy szerint sokkal szimpatikusabb az előlapon lévő ujjlenyomatolvasó (már megszoktam Alcatel Pop 4S-nél). Akinek Honor 9-ese van, írjon pár sort, hogy tényleg gázos-e a telefon, vagy nyugtasson meg, hogy jó választás volt cirka 85 000 Huf-ért. Még van lehetőségem visszamondani a rendelést.
-
crazygamer75
tag
válasz viharkabat #120608 üzenetére
Telekom, internet+vonalas telefon mellé lehet mobil-t venni, csak készüléket, nem szükséges előfizetés a mobil-ra, természetesen innetől a net-vonalas telóra újabb 2 év hosszabbítás. Új törvény jött be novembertől, ami előírja, hogy önmagában nem lehet szolgáltatást kötni 2 év hűséggel, csak ha készüléket is veszel mellé, így a már meglévő szolgáltatás mellé jár (de nem kötelező) készülék. A Honor 9: 22*4990 lett volna, de elengedtek a net-vonalas kombó árából 20%-ot (havi kb1100 ft), ami alapból nem járna, csak ha készüléket vásárolsz. Így jött ki a 22*3841 nekem.
Érdemes minden szolgáltatónál utánanézni a dolgoknak, mert új szolgáltatás(előfizetés) nélkül is lehet készülékhez jutni. Otthoni szolgáltatáshoz akár mobil-TV-konzol-tablet, mobilszolgáltatáshoz azt hiszem csak mobil.[ Szerkesztve ]
-
crazygamer75
tag
válasz crazygamer75 #120610 üzenetére
Alapból listaáron a Honor 9 130 000 a telekom-nál (függetlenként árulják), amiből online vásárlásnál rögtön lejön 22 000. Ha nem csak net+vonalas hanem még Tv szolgáltatásom is a telekom-nál lenne (de az nekem Digi-től van), akkor már a 3 szolgáltatás árából 25%-ot engednének el, így a vásárolt készülék még olcsóbb lenne.
-
crazygamer75
tag
Annyira rákoncentráltam a Samsung A5 2017 és Huawei P10 Lite-ra (rengeteg tesztet elolvastam, videót megnéztem), hogy Honor 9-ről csak prohardver tesztet olvastam, ahol dicsérve van, de közben a fórumon eléggé leszólják Remélem azért a kamerája (amit legtöbben szidnak fórumon) azért jobb az említett 2 középkategóriás telefonénál. A hardver egyértelműen sokkal jobb, és nekem személy szerint sokkal szimpatikusabb az előlapon lévő ujjlenyomatolvasó (már megszoktam Alcatel Pop 4S-nél). Akinek Honor 9-ese van, írjon pár sort, hogy tényleg gázos-e a telefon, vagy nyugtasson meg, hogy jó választás volt cirka 85 000 Huf-ért. Még van lehetőségem visszamondani a rendelést.
-
crazygamer75
tag
Megérkezett ma a Telekom-tól GLS-el (hétfőn rendeltem) a Honor 9. Sok mindent még nem teszteltem vele, de rögtön van egy nagy pozitívum: a hangrendszer, talán még a Sansa clip+ omat is leváltja, nagyon szépen szól egy JBL fülessel (Alcatel Idol 3-hoz járt anno). A zenei hangzás nem is volt feltétel vásárlásnál, mert eddig semelyik telefon meg sem közelítette az igényeimet. Azért vájtfülüek biztosan belekötnek, hiszen V hangképe van, tehát rátol mélyekre, de egyáltalán nem zavaró és nekem nem is sok.
-
crazygamer75
tag
válasz pit stop #120693 üzenetére
Mert itt érdeklődnek a telefonok után azok, akik nem tudnak dönteni. Én is kb 2-3 napig gondolkodtam, hogy Samsung A5 2017 vagy Huawei P10 Lite-ot vegyek. Itt is érdeklődtem. Aztán igen jó áron találtam Honor 9-et, így lett végül is ez. Gondoltam, megemlítek egy pozitívumot, hátha valakinek a hangzáson múlik egy választás.
-
crazygamer75
tag
válasz juuzer #120748 üzenetére
Pont 1 oldallal ezelőtt dicsértem a H9 hangzását, fülesen. Sajnos S7-es összehasonlítási alapom nincs, de az Alcatel Idol 3 és Pop 4S-nél jobb (pedig ezeket a modelleket dicsérni szokták audio szempontjából). DAC nincs benne, de külföldi teszteken is elfogadhatónak találják a hangchipjét (AKM-AK4376), a H8-hoz képest mindenképp előrelépésnek írják (de azért nem egy HTC U11).
A telefon bemutatóján is külön hangsúlyt fektettek az audió képességekre, a finomhangolásban a Grammy díjas Rainer Mailler segédkezett (fogalmam sincs ki ő )[ Szerkesztve ]
-
crazygamer75
tag
válasz Viktor0610 #120757 üzenetére
Egy külföldi cikkből másoltam ki a nevét és én se találtam róla semmit google-val. Ritka ciki lenne a gyártónak, ha egy senkivel reklámozná a telefont
Ettől függetlenül amikor rádugtam a JBL fülesem a H9-re, meglepődtem, hogy milyen jól szól, már a gyári lejátszóval is, a PowerAMP-al pedig még jobb lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Call of Duty: Black Ops 6
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- Macska topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- További aktív témák...
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone SE 2022 3gen. 128GB Vodafone Újszerű/1-3 hónap gar./p3816
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- iPhone 12 Pro Max Vodafone Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 83%/p3815/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest