- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Rák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
válasz
Viktor0610 #193572 üzenetére
Hmm, bannolhatnád egy hónapra, random a fél topikot.
Uííííííííí: engem ne, mert csak a tippet adtam.
Légyszilégyszi légysziii
-
csibe1
addikt
Üdv!
Ismerős venne új telefont a Tmobiltól a lányának, 2-3 évre.A két kiszemelt:
Xiaomi Redmi Note 13 Dual SIM 5G
Xiaomi Redmi Note 13 Pro Dual SIM 5G
A Pro verzió kedvezménnyel is majdnem kétszer annyi lenne. Kérdés, hogy megéri-e megvenni? Főleg az alábbiak miatt.
Olvasgattam a mobilarénás teszteket, és a Pro-nál ezt olvastam:
"A beépített OLED panel 1220 x 2712 pixeles (446 ppi), 12-bites színmélysége, 120 Hz a maximális frissítési sebessége és a Xiaomi szerint 1920 Hz-es PWM tompítással rendelkezik, de a Notebook Check mérései szerint
ez az érték jóval alacsonyabb: 713,5 Hz.A minimális fényerő egész magas még a szemkímélő mód bekapcsolásával is, ez teljesen sötét helyzetben használt telefonnál zavaró lehet, illetve az alacsony PWM értékkel az arra érzékenyeknek okozhat fejfájást. "
Azért az ember nem azt várná, hogy a drágább "Pro" modellt (meg egyáltalán bármelyik telefont) ilyen vacak kijelzővel szerelik.
Valaki tapasztalt fej vagy szemfájást a Pro alacsony PWM-je miatt?
Ez a virtuális közelségérzékelő meg megint érdekes ami a Pro verzión van.
Ha a Note 13 Dual SIM 5G kevés lenne a következő pár évben (mivel nem valami acélos darab, ahogy a tesztjében is írták) általános felhasználás miatt, akkor mi lenne az ajánlott hasonló árban a szolgáltatótól?
-
csibe1
addikt
"ne veszítsen sokat az árából (szeretném 4 évig megtartani)"
Esetleg egy flancosabb, egyedi Vertu modell?
"Ugye most annyira nem érdemes iPhone-t venni?!"
Ezt neked kellene tudnod, mert ha nem jön be a rendszer utána meg adhatod el, és nem annyiért, mint amennyiért vetted. -
csibe1
addikt
válasz
Pandimakaay #155921 üzenetére
Érdemes lenne a huawei szoftverrel PC-re lemeneteni a névjegyeket, SMS-eket külön fájlba, és a másik telóra átmásolni és ott hozzádni.
Amúgy nincs ilyen költöztető varázsló a másik telón?
Nekem így ment a költözés Honor8-ról P Smart Z-re, kb. 20 perc alatt áttolta az összes névjegyet, SMS-t, alkalmazást. A naptár lemaradt, mert kikapcsoltam a szinkronizálást, de utána az is okés lett.
Arra figyelj, hogy a névjegyeknél ugyanúgy legyen beállítva, mint a régi telónál, mert különben nem jeleníti meg normálisa ha pl. nincs fiók beállítva neki, mert akkor nem jelenik meg annyi lehetőség a név beírásánál. -
csibe1
addikt
válasz
Viktor0610 #155610 üzenetére
Ilyen ingyen vagy annál olcsóbbat szeretnék, de a legjobb lenne ha fizetnének is érte; meg férjen rá az Izaura meg a Barátok közt összes része 87k-ban. Más extra nem kell.
-
csibe1
addikt
válasz
macilaci78 #150544 üzenetére
"Jómagam egy Nokia 7110-et használok napi szinten privát telefonként."
Valahol még nekem is megvan. Kellene egy új akksit vadásznom hozzá, és megint lehetne 3-4 napig töltés nélkül futkározni; és a térerővel se lenne gond.
A headsetviszont hiányozna. XD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest