Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Sziasztok.
Ha kevés tárhelyű telefont vettem, és veszek bele SD karit, arra is lehet alkalmásokat telepíteni?
(Samsung A13)[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
válasz Viktor0610 #175965 üzenetére
Köszi szépen.
-
tzsolesz
nagyúr
Hali.
Keret 40-45k
11 éves fiamnak lesz.
Kb. ezeket néztem ki...alkalmi vételben 40k ért Samu A70
35-45k Redmi Note 8 pro
45-50k ig Redmi Note 9 pro
többi ötlet tőletek jöhet.2 évig még jó legyen, müködjön. Akksi ne haljon meg gyorsan.
hardver ne avuljon rohamosan el. strapát jo lenne bírná. -
tzsolesz
nagyúr
Sziasztok.
Bocs az offért, de nyilván ez a legforgalmasabb topic.
Halott telefonból (Samsung A70) kellene adatmentés (fotók). Egy jó gsm szervízre lenne szükségem, akik tényleg profik.
Privátban jöhetnek ajánlatok -
tzsolesz
nagyúr
Sziasztok.
Csúcstelefont szeretne venni egyik ismerősöm. Van egy játék ami nagyon fontos neki.
Hill Climb Racing 2.
Azt szeretném kérdezni, hogy melyik telefonnak van a leginkább "négyzetes" képaránya?
Sajnos a mostani túl keskeny kijelzőkön nagy hátrány van ennél a játéknál.
A legideálisabb a 16:9 lenne ugye. Van valami hasonló tepsifon a mai csúcstelók között? Az sem baj, ha tavalyi. -
tzsolesz
nagyúr
Köszönöm mindenkinek az infókat, és tapasztalatokat.
A fotós képességek fontosak, de nem az elsődleges már mostanában, de azért fontos.
Sebesség, és üzemidő még ami kérdéses.
Tovább nézegettem. A9 6GB-os(98K) vs. A50 4GB-os(95K)? -
tzsolesz
nagyúr
Üdv, srácok.
Samsung Galaxy s6 edge-et szeretném nyugdíjazni kényszerből, az akksija miatt.
Úgy néz ki visszamegyek a telekomhoz előfizura.
Mit érdemes onnan venni olcsó pénzért részletre? (havi 22x3000 HUF max)
Teljesítményben, és kamera minőségben hogy viszonyul az S6 edge-hez a mostani közép kategória? Miket nézegessek onnan. Bizonyos szolgáltatások, és kényelmi funkciók miatt a Samsung-ot favorizálnám.
Nézegettem még az A40-et, A7-et (kifutó termék), A9-et (ez nem fér bele sztem).....
Üzemidő is fontos lenne. -
tzsolesz
nagyúr
válasz Soybex #111394 üzenetére
Hát ez durva. Nézegettem, nem nagyon van magyar nyelvű, pedig a GSM Home honlapján a saját bemutató videójukon magyar nyelv van rajta.
Az EU Stock-on 64K. Az nem jó 12K-val drágább....
Milyen hasonló tudású telefon van a piacon aminek egyeznek nagyjából a paraméterei, és amin tuti hogy van magyar nyelv?
-
tzsolesz
nagyúr
Sziasztok.
50K-ból milyen phabletet érdemes most venni újan, függetlenül?
Én a Xiami Redmi Note 3 /3 Pro néztem eddig a legmegfelelőbbnek. Van ennél jobb ajánlat most?Ez a bolt megbízható?
Még egy kérdés, Redmi Note 4-et megéri ennél a boltnál venni 49K-ért? Azt mondja nincs rá magyar nyelv? Miért olcsóbb a 4, mint 3? -
tzsolesz
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
válasz SirRasor #39644 üzenetére
Ilyen telefon nem létezik. Van pont ilyen, majdnem körül írtad az LG Optimus G-t, vagy a Nexus4-et. Csak sajnos azok nem bővíthetőek, de elérhetőek 32GB-os verzióban, legalább is a G.
Ha bővíthető kell akkor ott van hasonló áron a Samsung Galaxy S3, vagy az S4. De megnézheted a 4X HD-t is.
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
Igen, sok teszt meg dicséri. Nagyon is jónak számít droidos körökben.
takacsbotond Akkor igyál egy jó erős feketét, és ess neki újra. Vagy eddig tartott válaszolni neki? Ha igen akkor jövőre küldj már egy privit hogy válaszoltál erre.
Am csak viccelek nyugi....
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
válasz BloodyEddie #39582 üzenetére
Hmm, ezt a Candybar kialakítást nem ismerem még.
Nokiából szerintem csak az 5800, vagy X6 ami megéri tartalék telónak.
A többi C széria, meg a többiek nem gyere be. -
tzsolesz
nagyúr
válasz BloodyEddie #39579 üzenetére
LG Optimus One P500, Samsung Galaxy Gio
-
tzsolesz
nagyúr
válasz maggi1886076 #39560 üzenetére
- A frissítést inkább most hagyjuk a Samu oldaláról........ Pffff.........
- Garanciában cserélik a telefont ha recseg a hátlap.
- Anyaghasználat.
Lényegében az összes S3 LTE készülék recseg ropog, lötyögnek a gombok már a vásárlás napjától. de van példa sok ugyan így az S4-re is.Mindegyik gyártónak vannak kicsit recsegősebb, és vannak jobban összerakott telefonjai. Szerintem senki nem csavargatja erőből a telót. Addig fel sem tűnt senkinek ez a recsegés téma, amíg el nem kezdte valaki erőből csavargatni. Akkor neki kezdett mindenki. De végül akit zavart az cseréltette, ennyi.........
GeryFlash Én is mondtam már neki. Amúgy szerintem is.
Bogyooka S3 LTE mindenben jobb mint az S4 mini. Én is a kettő között vacilláltam, és az S3 LTE mellett döntöttem. Jah, és a fenti pár sort ne olvasd el légyszi.
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
válasz maggi1886076 #39555 üzenetére
Ezen kívül?
Ez sajnos nagyon kevés a G2-vel szemben.
Nem is kell hogy az S4 jobb telefon legyen a G2-től, fél év van közöttük. De legalább ne állítsátok már be annak.
A felsorolásom még mindig ott van (hogy miben jobb), ha valamelyik pontjával nem értesz egyet, akkor azt fejtsd ki bővebben, szakmailag.THX.
kali:
mozdulatok, gesztusok, intelligens funkciók általi vezérlésekEzeket már a Black-em is tudta, emlékszel, hogy ott debütált a gesztus alapú vezérlés, még külön gombot is kapott. Azóta az összes LG tudja, sőt lehet neki tanítani új mozdulatokat, és lehet fejleszteni is az LG-kben.
cserélhető akkumulátor G2-ben minek? Asszem a legjobb ezen a téren droid vonalon. Ha meg valami baja van, ott a garancia.
Muffman01 Nyugalom van.
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
válasz -Faceless- #39553 üzenetére
Az S4 miben jobb, de most komolyan?
-
tzsolesz
nagyúr
válasz maggi1886076 #39546 üzenetére
Hagyjad már a hülyeségedet, ugyan úgy tud recsegni az S4 is, nem beszélve arról, hogy hogy ez egy egyedi szar eset amit belinkeltél, máshol nem ez a helyzet.
Ne hogy már rábeszéld egy rosszabb telefonra szegényt. Az s4 nem alternatíva a G2-vel szemben, Sokkal jobb telefon a G2.
A recsegős témáról meg igazán leszakadhatnál már. vegyél te s4-et és légy vele boldog, de másokat ne vezess már meg kérlek.Úr isten ilyenek ajánlanak itt telefont?
-
tzsolesz
nagyúr
válasz gazfickó #39525 üzenetére
Egy szavazat a G2-re.
Sokkal gyorsabb, és testreszabhatóbb UI, jobb hardver, szerintem szebb is, nagyobb tudás (távirányító stb...), és sok teszt szerint is jobb kamera, és persze jobb kijelző.Nem bővíthető, de mivel támogatja az OTG-t, így bármikor csatlakoztathatsz hozzá pendrivot. Nyaraláskor, túrázáskor jön jól gondolom a több tárhely, egyéb esetre meg ott vannak a felhőszolgáltatások.
Szerinted?
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
válasz zsolt19900 #38992 üzenetére
Azért egy Snapdragon 400-on még egy jó darabig el fog futni minden, nyugi. Az andreno305 sem kismiska ám.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz zsolt19900 #38983 üzenetére
Attól függ melyik a fontosabb?
Ha szeretnél itt a topic-okban a benchmark eredményeiddel villogni, viszont a kijelző minősége csak másodlagos, vagy éppen a fotós képességek (az SP tesztben szereplő képek számomra elfogadhatatlanok......), akkor a te telód az SP.
ha nem számít annyira a benchmarkokban elért eredmény, és nem erre a célra veszed a telefont, akkor inkább az F6. Ára is jobb, és szerintem 20-30k-t nem ér meg az a 2300 pont a quadrantban. Gördülékenysége kiváló, a játékok amelyek az SP-n futnak ugyan úgy fognak futni az F6-on is.
Mindkét telefon jó választás egyébként.
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
Azt hittem s4-ed van, bocsánat, és visszavonom a hozzászólásom azon bekezdését......
A többihez:
Még ha valósak is a GSMArena-s tesztek, akkor azt mondom hogy a hétköznapi használat során jelentősen erősebb üzemidőben a G2.
Az S4 kint van már egy ideje. Ahol esetleg rosszabb üzemidővel rendelkezett ott volt már ideje javítani azokat a gyártónak frissítésekkel. A G2 esetében véleményem szerint még lesz javulás ezeken a területeken is.
De a tesztek nem a hétköznapokról szólnak, így inkább a gyakorlati tapasztalatokra érdemes támaszkodni.[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
Én meg lezártam ezt. Ez részedről szerintem csak egyféle önigazolás.
Keress magadnak olyan tesztet ahol az S4 jobb akku időt produkál, és nézegesd, ha ez boldoggá tesz, de a valóság, és a gyakorlat mást mutat. Ezt is el kell fogadnod sajnos.
Témát részemről lezártam.....[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
Nézz rá inkább a G2-re. Szerintem mindtől jobb amiket kinéztél magadnak.
Ha valóban sokat telefonálsz, akkor nem ár ha akku is jól bírja, ebben pedig a G2 verhetetlen, nem beszélva arról, hogy abban is a jelenlegi csúcshardver a Snapdragon800 teljesít szolgálatot.Bár ha azt mondod sokat jegyzetelsz, akkor lehet hogy tényleg a Note3 a jobb erre a célra.
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
válasz maggi1886076 #38663 üzenetére
Ez most hogy került ide?
-
tzsolesz
nagyúr
-
tzsolesz
nagyúr
Úgy kell megvenni a G2-t, hogy kipróbálod. Ahogy néztem a topic-ot egyre kevesebb az ilyen példány. Ráadásul ahhoz, hogy nyekeregjen, jó alaposan meg kell csavargatni. Fel lett ez fújva. A hasonló felépítésű telefonok mind megnyikkannak ha csavargatod.
Erre a témára most a Samsung fanok verik a f@szukat, mert másba nem tudnak belekötni.
Az is elvetemült aki pl. S4-et ajánl a G2-vel ellentétben.
A 2 telefon nem egy ligában játszik, ráadásul a G2 olcsóbb. Nem beszélve a sokkal szebb kijelzőről, távirányító funkcióról, kegyetlen üzemidőről (erőfeszítéseket kell tenned, ha le akarod meríteni 1 nap alatt, asszem eddig nem sikerült senkinek), és még ott van a sokkal jobb, és testre szabhatóbb LG UI, ami olyan mint egy jó launcher, még a képernyőlapozás animációját is megtudod változtatni, és az ikon szettet is lecserélheted, és a többi......................
Sőt, a sok okos, már most tudja hogy az LG nem fogja frissíteni. Ugyan már, kacsamese.................[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
Van valami össznépi összehasonlítás a telós hardvereket tekintve?
Melyik ligában játszik ma egy S3-as MALI, mondjuk andreno vonalhoz mérve? Talán a 225?
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
válasz atillaahun #38176 üzenetére
Emlékszem hogy neked vacakolt, de nekem meg jó volt a Black GPS-e. Ettől függetlenül én az Lg G2-t ajánlanám neked. Nagyon jó az ára, ahhoz képest hogy mit tud.
tengo24 iPhone4S jobb képeket készít, de ez egyébként felhasználó függő. Nekem vannak elég jól sikerült képeim az S3-al, nem lehet rá panaszom.
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
válasz Petya2900XT #38112 üzenetére
Úgy érzem mindegy mit mondunk, te 99% hogy az 5S-t fogod venni.
Inkább úgy vélem azért jöttél hogy igazoljunk téged a jó döntésedben.
Vedd meg az 5S-t, mert ha a G2-t veszed bánni fogod, és a hibákat fogod benne keresni.Én személy szerint akkor is a G2-t venném, ha egy árban lennének, vagy ha az 5S kerülne 25K-ba, és a G2 50K-ba.
5.2"-os fullHD IPS kijelző 3000mAh akksi, OTG, NFC, igazán csúcs hangcsip, aránylag egész jó 13Mp-es kamera, a jelenlegi csúcshardver (sanapdragon800), infra port, amit tudsz használni távirányítóként szinte mindenhez a házban, kicsit siklányabb anyaghasználat, picit rosszabb fogással, alma jel nem lesz rajta, tehát nem lehet vele majd úgy menőzni a diszkóban.
+
jah, és az 5S kamerája kivételesen jó lett, abban Ő a jobb, a hangszórója is nagyon szépen szól, élvezet rajta zenét hallgatni.....[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
válasz Petya2900XT #38099 üzenetére
A te telefonod a G2. Van olyan smooth mint az 5S, és csak feleannyiba sem kerül. Nekem nem ér meg egy iPhone 230K-t. Csak mert rajta van egy apple logó, attól még nem ér többet nekem pár gramm kijelző meg műanyag......
-
tzsolesz
nagyúr
válasz nederlanden #35752 üzenetére
80-ért már kapsz S3 LTE-ét, Nexus 4-et is.
-
tzsolesz
nagyúr
-
tzsolesz
nagyúr
1 szónak 100 a vége. Ezeket nem én találtam ki. Megtörtént esetről van szó. Jah, és ne tegyetek úgy mintha nem lennének ezek a problémák ismertek az S2 topic-ban. maradjunk annyiban hogy változóak a megítélések.
Én használtam, volt nálam kölcsönben is rengetegszer, amikor Ő már váltott One X-re, nekem meg nem volt telóm, az S2-jét használtam. De az már sajnos recsegett ropogott, és a keret is folyamatosan kopott még nálam is. A hangja sem tetszett. De én részemről lezártam ezt.
Peace.[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
Megértelek téged is, és azt is, hogy ezek szerint nagy volt a szórás a gyártásnál. Nem is csodálkozom rajta.
Mennyi is ment el belőle 50-60 millió? vagy még több? Kérdem én hogyan lehet így minőséget produkálni?Az is kiderült ebből, hogy Te ,és még sokan sokkal jobban tudtatok rá vigyázni a mindennapokban mint unokaöcsém.
Az S3-nál vannak szórások, de még mekkorák. De ezt te is tudod.Lecs@ Mit csinált szegény Black-el, átment rajta teherautóval? Nézz már be a Black topic-ba, Mindenki visszasírja, annyira jól össze van rakva. Hülyeségeket nem én beszélek. Nem is mondtam hogy az S2 szét akart esni, csak annyit ami igaz, és amit tapasztaltam vele.
Ezt a hozzászólást belinkelem a topic-ba is, had röhögjenek. Volt már a kezedben? Fekete fém keret, plasztik hátlap, kegyetlenül illesztett az egész cucc.
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
válasz zoleeno1 #35377 üzenetére
Inkább a Note. Párom már 2 hónapja használja és nagyon baba.
Az s2 szélei lepattogzanak, ettől úgy fog kinézni mint egy háborús veterán AK47-es. Szürreális.
A hangja számomra gagyi. A ház minősége sem üti meg nálam a mércét. A Black-em öcsém szerint is sokkal minőségibb cucc volt. Sőt, még párom régi Optimus One-ja is.
Nézegessetek meg több gyártótól telefont. Mert ha eddig szerintetek az S2 prémium, akkor nagyot fogtok nézni a jövőben. Ezt garantálom.Bocs, a fekete az nem pattogzik, ezért vettem az S3-ból is feketét, bár a fehér jobban bejött volna.
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
válasz maggi1886076 #35371 üzenetére
az S3-nál jobban összerakott
Nah, ebben is egyt értünk.
Nekem a kezdetektől fogva lötyög az összes gomb. Sőt, a power gomb az olyan mint egy billenőkapcsoló, úgy vigyázok rá, hogy el hagyjam. Ha rezeg a teló, akkor Ő külön rezeg.
A hátlap illesztése kritikán aluli. Ha megnyomom home gombot, akkor kiad egy nagy reccsenő hangot. Mondom mi ez, hát a hátlap nyikorog, de kegyetlenül.A volt középkatos Optimus Black-em és párom volt One P500-a sokkal de sokkal minőségibb ettől. Pedig ez 180K-val kezdett.
Tudod mi a minőségi? Párom Galaxy Note-ja. Nem mondom a hangja fülessel annak is borzalom, kihangosítva viszont nagyon szépen szól. A ház, a kijelző, a kávája, az oldala is nagyon minőségi.
szerk::
Srácok S2 volt igen. Mondom, hogy gagyi és kész. Nem a levegőbe beszélek. Egy Optimus 2X, vagy egy Black mérföldeket ver rá.[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
válasz maggi1886076 #35364 üzenetére
Hát egy biztos. A Galaxy s2-től én eddig csak minőségibb telefonokkal találkoztam életemben.
ha lehet valamire mondani hogy gagyi akkor az az s2. Hidd el bármit veszel, egy áldás lesz azután.
Unokaöcsémnek volt egy évig kb. Sokat használtam én is. 1 hónap után úgy nézett ki, mint amit kutya szájából húztak ki. Pedig próbált rá vigyázni. Festék lekopott róla. A legkisebb ütésre repedt, sérült a háza. A hangja valami borzalom volt még fülessel is. Beszédhang az valahol a béka feneke alatt. A TW úgy laggolt rajta hogy idegfeszítő volt használni. Szóval nah.
LG-nek szinte minden készüléke minőségi.
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
válasz Blackmirror #35345 üzenetére
Akkor jó későn jelent meg náluk.
-
tzsolesz
nagyúr
-
tzsolesz
nagyúr
válasz viharhozo #35322 üzenetére
Amik ajánlottak:
Samsung Galaxy S Advance,
Samasung Galaxy Ace 2,
Lumia 520,
Lumia 620.A 2 utolsó a legproblémamentesebb. Ahhoz műszakilag addig kell hozzányúlni amíg a töltőre teszi az ember.....
A másik kettő: Az Advance-t le kéne frissíteni JB-re, mert gyárilag 2.3 van rajta. Az Ace 2 nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
batai15
Nem jó úgy. Nem kapnám meg.....w333 Tudom, hogy túl van árazva. Jah, nincs 24 hónapos, sőt kb 5-10%-al mindegyik telefon drágább, ha hosszabbítunk.... THX T-Mobil.
Xperia SP kamerája nem valami eget rengető.
Eddig a Sony-tól nem voltam elájulva, és nekem személy szerint a dizájn sem igazán jön be. Bár ahogyan nézem, ez pont egy kitérő a történetben, mert ez már korrekt.
Ami gond lehet az a kijelző, a Black után még a mostani S amoled, és IPS kijelzős telefonok is elbújhatnak nálam. Egyedül az iPhone 5, és HOX kijelzője ami jobb ettől számomra. Valószínű sírnék a Black után az SP-t a kezembe fogva.
Nem akarok csalódást semmilyen szempontból.Most fontolóra vettem a Note 2-t is. De az teljes személet váltást igényel a telefonálási szokásaimban, és a magánéletemben. Kicsit félek tőle, de az minden bizonnyal kecsegtető hogy jobb a dizájnja mint az S3-nak (talán a méreteiből fakadóan), és RGB paneles kijelzőt kapott. Ott az ár az ami visszatart, és a fent említett dolgok. Be tudnám vállalni, de nem egyelőre nem tudom elképzelni magam egy Note 2-vel a kezemben amint épp telefonálok.
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
Üdv! (csak erős idegzetűeknek)
2 év rablánccal 5400Ft-os díjcsomaggal (ez van már 2 éve nekem) a T-Mobil-nál melyik telefon érné meg nekem a legjobban szerintetek?
Csak így tudok telót venni, mert egy összegben nem tudom kifizetni.
Dilemmám:
LG Optimus G/ Nexus 4 volt eddig az álmom de persze a T-Mobile nem forgalmazhatja ezeket a telókat Samsung papa miatt, valamint olcsó alternatívaként a 4X HD-val favorizáltam, de sajnos a 4X HD-t 9 hónapra adják 9K-s részletekre. Ez nekem sok.
Max 3-4K amit bevállalnék, max 4K fölött egy picivel.2 gyártó van ami szóba jöhet pénztárca ügyileg. Samsung, LG.
Persze Asus Padphone királyság lenne, na meg a HTC One is, csakhogy azok méregdrágák.
Huawei Ascend P6 most pl. előrendelhető online, és 2 nap alatt itt is van, de ezt a márkát egyelőre nem favorizálom, annak ellenére hogy nagyon tetszik a masina minden paraméterében.Na tehát minél jobb kamera, kijelző, anyagminőség.
Már az utóbbi 2 hétben ráfanyalodtam a Galaxy S3 LTE-re is. De a pentille nem gyere be nagyon, bár elnézném, ha egy kicsit olcsóbb lenne a cucc. A 4X HD kijelzője jó lenne, de ott a kamera azért nem egy világbajnok, és ennek tetejébe még 9K-val is kellene fizetnem. Kiesett.
Galaxy S4 mini. Nah igen a legszebb telefon számomra az L9 után. Jah, L9 kiesőben van, mert bár jó ára van, a kamerája visszalépés lenne a Black-hez képest.
Viszont az S4 mini képei nem túl rosszak, sőt nekem tetszenek (külföldi tesztek....)
Ami viszont egy picit visszatartó erő a kijelző felbontása, és mérete.
1 éve esküdözök magamnak hogy 4.7 alatt, és 720p alatt nem akarok telefont magamnak. Erre itt van egy teló aminek 4.3-as a kijelzője, viszont tetszik. Aztán meg nem is 720p a felbontása.Egy szónak 100 a vége, úgy néz ki hogy a T-Mobile kínálata egy kicsit kusza jelenleg.
Valamint rájöttem, hogy még jó ideig gondolkodnom kell hogy mitévő legyek.
Ne is legyen túl drága, ismert márka legyen, jó kamerája legyen.
Erős a vonzódásom az S4 mini felé. Tavalyi 4 magosokat majdhogy nem veri a Snapdragon 300, és 77K-ért eltudnám hozni részletekben a T-Mobiltól. De így le kell mondanom a 4.7"-ről és a 720p-ről.
Az S3 LTE-ben pedig az idegesít, hogy nemrég emelték föl az árát, és még pentiles is, ami nekem nem igazán tetszett soha. Bár a 720p felbontás mellett gondolom nem lehet annyira vészes.Jöhetnek a vélemények, akkor is ha nem telefont ajánlasz.
[ Szerkesztve ]
-
-
tzsolesz
nagyúr
Üdv.
A T-Mobilnál az S3 LTE verziót 4 magosként tüntetik fel. Na már most, nem úgy volt hogy az csak 2 magos lesz, és 2GB rammal jön?
Sima S3 vagy S3 LTE érné meg jobban, ha választani kellene?
-
tzsolesz
nagyúr
válasz AxeDark #14641 üzenetére
Ez a legolcsóbb olyan teló, amin minden játék elfut a mai napig. Az S2-őt nem ismerem ennyire, de az jóval drágább is. A MALI400-ra is volt már panasz asszem. Tökéletes telefont nem fogsz tudni venni. Optimalizálatlanság előfordulhat bármelyik hardvernél.
Drága? Használt árakat nézd. Újan én már nem vennék.
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
válasz werszomjas #8229 üzenetére
Optimus One P500.
Jó AF-es kamera, 512MB RAM, nagyon tartós kivitel (feleségem már vagy 100-szor leejtette, és a gyerekek is folyton azt nyüstölik), és csinos külső.
Ilyen X8-at meg hasonlók felejtsd el, mert nagyon, de nagyon nem egy kategória. Az csak játék telefon pl. a One-hoz képest minden téren.
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
-
tzsolesz
nagyúr
válasz meowmeow #7952 üzenetére
Ezeket nem ajánlom:
Nokia C5-03, 500, Samsung Galaxy Ace, S5610
Az S5610 meg nem is értem hogy került a kosárba?
A C5-03 egy borzadály lassú, és elavult készülék. Az 500 még hagyján, de nekem már nem kellene még a Symbian Anna sem. Nem igazán van már rá fejlesztés.
A Galaxy Ace minden csak nem jó választás. Meglehetősen matt kijelző, lassú, és nem is éri meg az árát.
Ha használt is is szóba jöhet, akkor inkább Samsung Galaxy S, de még inkább Motorola Defy+, LG Optimus Black. Ezekből érdemes olyat választani amire van rendes gyártói garancia még, és jó állapotban van. A Galaxy S az valószínűleg ki is fog ez miatt esni.
Látom, hogy használt nem is jöhet szóba. Nem baj, érdekességnek itt hagyom a felső bekezdést.
Egyébként Sony Xperia Tipo néztétek már?
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
Azt ugye tudod hogy ez a gyakorlatban nem merül ki ennyivel?
Pl. igen is gördülékenyebb a rendszer szemre is ha több szabad RAM vár arra hogy megdolgoztassuk.
Pl. egy böngészés nálam úgy néz ki hogy, ha csurig, tehát 40-50MB a szabad RAM, mert minden progit a háttérben hagyok, akkor kilépéskor is várni kell 3-4 másodpercet is akár, hogy a kezdőképernyőre kirakott ikonok, és widgetek bejöjjenek. Míg ha van szabadon legalább 140-150MB azonnal betöltődik minden.
Igen is lassul a működés ha nincs elegendő szabad memória. -
tzsolesz
nagyúr
válasz maggi1886076 #7786 üzenetére
Egy tudatos android felhasználó 512MB RAM-al is folyamatossá tudja varázsolni a kis telóját.
Egy kis takarítás soha nem árt. Nekem jelen pillanatban is 172MB szabad ramom van.
Úgy hogy EZ időjárás widget, viber, EZ Launcher, és még 3-4 app fut a háttérben. Teljesen folyamatosan lépkedek a képernyők között, és a menü is azonnal megnyílik. A galériára kell 1-2 másodpercet várni amíg betölti az index képeket. Nem vészes, teljesen használható, és gyári ICS van rajta. Egy jól kitakarított 2.3.4 meg olyan szélvész gyors, hogy nem látom néha mit csinálok. -
tzsolesz
nagyúr
válasz Psytech #7783 üzenetére
Én azt mondom 1magos 1ghz-es CortexA8+normális 3D gyorsító+ minimum 512MB RAm alatt nem szabad Androidot venni.
Ez a legkisebb hardver amin egy 2.3.4, vagy egy kitakarított gyári ICS folyamatosan fut.Hüvely Y200, Galaxy Y, és a többi latyakon valami eszméletlen idegesítő tud lenni a rendszer.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz eddie17 #7756 üzenetére
Alaposan meg kell fontolnod mit választasz mert a Black egy igen jó teló, még ha 1 magos is. A kijelzőjét meg mindig visszasírod majd.
50K-ért nem fogod tudni értelmesebbre cserélni, ha újonnan kell függetlenül. Ez tuti.
Házon belül L9, házon kívül Galaxy S Advance, Ace 2, Xperia P, HTC Desire X. De ezek mind többe kerülnek 50K-tól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Robotporszívók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest