- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
turho #193458 üzenetére
Nyilván ha mindkettő új lenne, nem is merülne fel a kérdés. Ezt a reklámos MIUI-s hülyeséget meg már annyiszor lehetett olvasni Xiaomi utálóktól, hogy már tényleg unalmas, mivel ugyanennyiszer elhangzott az is, hogy ezeket belakáskor egyszerű kikapcsolni, pár saját appot érint ez. Egy kivételével van, a Tisztító, ami a végén feldob egy reklámot. Aki meg ilyen felesleges dolgot használ, az meg is érdemli.
Ha félévente látsz mégis egy reklámot, az rosszabb, mint az ezernyi felrakott appok reklámjai? Gondolom, akik utálják a Xiaomit és nyilván nem is látják sűrűn működés közben, azok kizárólag fizetős appot használnak.
Én is sok reklámot látok, mert nem tudok/érdemes minden appért fizetnem. Ugyanennyit látnék, ha nem Xiaomi mobilon lenne? Ugyanennyit bizony!
-
Tamás1966
aktív tag
válasz
turho #193451 üzenetére
Szia.
A kibontás az egyik legizgalmasabb élmény.
Tudtad te ezt. Új telefon birtokba vétele.
Ez egy elektronikai orgazmus.
Egyébként én úgy cseréltem le a 6 éves Samsungot, hogy másfél éve nem volt már rá semmilyen frissítés, semmilyen támogatás.
Ettő függetlenül tökéletesen működött. Amikor mondtam a Médiába az eladó nőnek, majdnem berosált.
Azt mondta, már rég össze kellett volna omlania. -
-
-
-
vacs
veterán
válasz
turho #191315 üzenetére
Tessék válogass: gsmarena phone finder
Beállítottam neked: microsd, amoled, 6,5-nél nagyobb, 140K fölötti és 2 évnél nem régebbi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HÚSVÉTI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest