Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devas
őstag
válasz Primary92 #73572 üzenetére
El kell szomorítsalak, a mai világban már nem gyárt senki apró készüléket (talán kínában esetleg).
Az igényeidhez legközelebb talán a Motorola Moto G 4G (2013-as változat) áll.
Nincs hozzá magyar nyelv (alapból), mivel nincs hazai képviselete. A szoftveres támogatottsága nagyon jó.A mai világban kistestű telefonnak számít.
Nos ő csak ekkora. <--- a bal szélsőről beszélek
RAMból kb a fele szabad lesz, köszönet a letisztult stock andoidnak, egyenesen a Googletól.
[ Szerkesztve ]
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
Devas
őstag
válasz Primary92 #73572 üzenetére
Ha üzemidő akkor LG háza táján kéne kutatni, esetleg Lenovo. Utóbbit nem igazán ismerem.
Az LG-kkel az a gond ebben az ársávban, hogy nem használnak magasabb felbontást és a tárhely is csak 4 GB.
Lenovo-kba raknak nagy akkumlátort, csak ott meg MTK SoC-t használnak, úgy tudom annak nagyobb a fogyasztása is.Meg ugye még mindig itt a Motorola, azoknak is jó az üzemidejük.
Ha nem zavar hogy nincs bennük magyar nyelv, meg webshopból kell rendelned, akkor mindenképpen Motorola (expansys.hu).
Ha meg kínai kell akkor ilyesmi árban elhozhatod a Media Marktból a Xiaomi Redmi 2-est, annál csak a kamera a gáz.
Ha meg szolgáltatótól vennél készüléket, akkor az ottani Samsung Galaxy Ace 4 (gyenge üzemidő), esetleg a Huawei-ek az érdekesek még.
Hirtelen ennyi.
Jah meg a Huawei Honor 3C.Igazából nehéz így ajánlani, amikor az egyik feltételed folyton ütközik valamibe.
[ Szerkesztve ]
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
csakany2001
senior tag
-
Munkas
aktív tag
válasz Primary92 #139161 üzenetére
Nálunk mindenki az egymást másoló nagy gyártókat hájpolja, de a Blackview állítólag sokkal jobb. Ráadásul az S7 már elég régi is, az akksija nulla a bv9600-hoz képest, a kamerák is biztos fejlődtek pár év alatt, meg azért az outdoor telefonoknál nem kell a tokokkal és védőfóliákkal bénázni és úgy sem kell félni, hogy megsérül, lehet nyugodtan használni.
-
nyisziati
veterán
válasz Primary92 #139173 üzenetére
Drága az új kijelző.
Én mindig tempered glass-t és armor tokot veszek az aktuális telóra. Sok mentést köszönhetek már nekik. Egyszer egy kisteherautó anyósüléséről röpült egy nagyot a telóm a kemény aszfaltra, szívtam is a fogam, hogy na most vége. De nem, karcolás nélkül megúszta.Használtan csak jó állapotút, amit megnéztél-megtapogattál.
[ Szerkesztve ]
-
Papooo
senior tag
válasz Primary92 #139182 üzenetére
Bv8000 próm van.
Reggel 6-kor vettem le a töltőről.
Ma 6 óra 27 perc kijelzőidő.
2 óra 5 perc chrome, 1 óra 41 perc AB friends, és jónéhány kisebb alkalmazás.
Folyamatos wifi.
16%-on van jelenleg az akksi.
Úszott már kádna, leesett párszor, és volt bő órácskát hóembertöltelék is.
Szerintem nézz rá, mert elég barátságos ára van a képességeihez képest.Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
TunerJoe
senior tag
-
TunerJoe
senior tag
válasz Primary92 #142288 üzenetére
Előbbire a válaszom, hogy többször is használtam nagyobb esőben az iPhone 5s-emet ami semmilyen szinten nem vízálló, sőt, hóba is ejtettem , és mégis a mai napig köszöni, jól van, szóval nem kell egy telefonnak vízállónak/cseppállónak lennie, hogy kibírja ezt.
Az utóbbira nem tudok válaszolni.instagram.com/albert__gyorgy
-
lenox
veterán
-
NeverGone
tag
válasz Primary92 #142383 üzenetére
A 6E kamerája valóban nem a legerősebb, arra inkább az Armor 6 a jobb, de az meg kb. 100 dollárral drágább. Én amúgy is vissza szoktam venni a felbontást kb. 5 megapixelre, mert minek a nagyobb? Feleslegesen foglalja a helyet, átküldeni nehezebb (tovább tart, jobban fogyasztja az adatkeretet), cserébe senki sem nézi meg eredeti felbontásban egyiket sem.
-
Bdanyy
addikt
válasz Primary92 #159791 üzenetére
iPhone 7, Galaxy S7/S7 edge talán S8 vagy Xiaomi Mi 8 is belefér. A lite telefonokban a kamera az egyik, amin nagyon spóroltak minden évben.
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
F-ECT$
titán
válasz Primary92 #189853 üzenetére
A Mate 20 Pro csúcstelefon volt, ezután nehéz lesz megszokni egy középkategóriásat, pláne, hogy a fotózás is fontos.
Használtan nézelődnék pl a Honor Magic 5 Pro, S23+ vonalon. Újként talán a Honor 200 férhet bele. Más még biztos ajánl mást is
Dive ever, work never.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest