Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zlatan77
aktív tag
válasz maggi1886076 #36554 üzenetére
Na,ezért véged lesz.
-
xtevo
őstag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésben szeretném, ha segítenétek, hogy valszeg gariztatni kell a ZTE Grand X In telómat, mivel ezeket (szinte) mindig cserélik és jelenleg nincs az országban ilyen teló, a magenta szerviz felajánlja, hogy más telefonra tudja cserélni. Ezek közül melyiket érdemes választani? Vagy inkább nagyobb ráfizetéssel egy másik telefon?
Sony Xperia M
Samsung S Advance
Samsung Galaxy Ace 3
Alcatel One Touch Idol SElőre is köszönöm.
-
-
Lall
veterán
válasz zlatan77 #36553 üzenetére
Tudom, olvasgatom és néha harakiri közeli állapotba kerülök.
maggi1886076: Az tényleg nagyon ritka. Akkor gyakorlatilag nincs is beégett amoled.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
dokee78
félisten
válasz maggi1886076 #36557 üzenetére
Az Ace3-ban egy gyenge Broadcom chipset van én azt nem ajánlgatom.
Biztos jobb a felülete,mint pl az Xperia M-é,viszont az hardveresen erősebb.Alcatel Idol S.
Bár még új készülék és nem ismerni a gyermekbetegségeit.Szerintem ez az erősorrend:
Alcatel One Touch Idol S +kijelző IPS HD,LTE
Sony Xperia M -kijelző TFT
Samsung Galaxy Ace 3 +4.2.2,LTE
Samsung S Advance +talán a kijelző[ Szerkesztve ]
-
xtevo
őstag
válasz dokee78 #36559 üzenetére
@dokee78 & maggi1886076
Akkor nagyjából képben vagyok, köszönöm. Picit fáznék ettől az Alcatel-től, mert kétség kívül a legjobb a fentiek közül, de mivel nem cserélhető az akksija, illetve ahogy írtad még elég új. Kamerája gyenge azt olvastam, de az nem lényeg számomra.Ha esetleg még rádobnék? Ez a Huawei Ascend P6 tetszik.
-
maggi1886076
addikt
-
hollozoli
tag
Sziasztok!
ZTE Blade III.-at szeretnék venni.
Mire számítsak? (Android-os Tablet-em már van. Tudom, milyen a sebessége.)
(ha belinkeltek valami korábbi hozzászólást, azt is megköszönném)
tisztelettel:
hollozoli
-
mmaattee315
csendes tag
Sziasztok,
kb 70e ft-t költenék telóra. Androidosat vennék mindenképp. Néztem ezt a samsung galayx expresst nem tűnik rossznak de kíváncsi vagyok véleményekre mi mit ajánlana ilyen árban. Nézegettem sonykat is de kijelzője annyira nem jött be, viszont ha van valami jó ott is akkor meggondolnám. Sajnos csere most aktuális így kivárni nem tudok akciókat. Légyszí segítsetek. -
Švejk
őstag
válasz hollozoli #36562 üzenetére
Ne sok jóra számíts. Inkább mondd meg az árkategóriát, és akkor tudnánk jobbat. Egy ismerősömnek nagyon meggyűlt vele a baja.
"Bármit csak Blade III-t ne! Egy haveromnak van egy, decemberben vette, háromszor volt szervizben, jelenleg is ott van. Ledob a WiFi-ről, akadozik, alap dolgoknál fagy, és még lehetne sorolni a hibalistát! "
-
Melack
veterán
Hali!
Telenornak köszönhetően cca 36.000 Ft-ért "visszaveszik" a régi telefonomat. Ez az alap, amiből vehetek egy másik telefont, Praktikumos csomagban. Nem szeretnék rá sokat költeni, max 6-8 eFt-ot, ha nagyon bestbuy, akkor lehet 10.000 Ft is. 4" minimum, mert az alatt nekem kicsi a készülék. Egy kis navi, fotó kell, vakut nem tudom - éjszaka nem nagyon fotózok. Mit tudtok javallani a Telenor ajánlatából? Vagy várjak vele egy kicsit, és majd a karácsonyi akcióknál nézzem meg megint?
Előre is köszönöm!
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
zsolt19900
őstag
egy motorola defy-t érdemes lecserélni egy sony xperia sp re? kijelző, sebesség, stabilitás, kamera, gps, wifije mennyivel jobb?
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Švejk
őstag
válasz zsolt19900 #36573 üzenetére
Naná, hogy érdemes! Minden paraméterében bőven felülmúlja! Talán kijelzőben nem, mert a Sonynál még mindig a TFT-t erőltetik, de ettől függetlenül nem rossz.
-
xtevo
őstag
válasz maggi1886076 #36561 üzenetére
@maggi1886076 & w333
Rendben van Urak! Meggyőzhető vagyok. Ez amúgy előrelépés lesz a ZTE GXI-hez képest? Vagy erre pontosan nem lehet válaszolni?! -
zsolt19900
őstag
nekem pl a defy kijelzője és bőven megfelel, valahogy jó a szememnek kb. ezt tudnám mondani rá
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
mdani01
aktív tag
Sziasztok!
Androidos okostelefont szeretnék (korábban volt egy Y300-som de az nem vált be nekem..) így kb 30-35ft körül szeretnék telefont.
Az alábbi telefonokat néztem ki mint lehetséges megoldások:
Alcatel OT-995
ZTE Blade 3-at (bár ahogy olvasom, nem nagyon ajánlják)Ebben szeretném segítségeteket kérni.
Köszönöm!
iPhone 15
-
maggi1886076
addikt
válasz mdani01 #36579 üzenetére
Akkor inkább y300. Max talán még az alcatel, de az is elég gyenguszka. Esetleg használtan Ace 2, S Advcance?
Vagy Windows Phone és Lumia 520. Az még úja kártyásan is beleférne a keretedbe!
[ Szerkesztve ]
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
MurdR
veterán
válasz hollozoli #36562 üzenetére
Inkább érték-állóbb telefont vegyél, amit hamar el tudsz adni, ha eljön az a nap, amikor kicsit többért vehetsz telefont. Lumia520-at kapsz 25 körül is, és azt a telefont egy év múlva is el fogod tudni adni 20környékén, mivel még mindig támogatott telefon lesz. Nem sokkal kisebb az a 4- és 4.3 közötti különbség sem.
De sajnos az Alcatel 995-nek a saját gyártója ásta meg a sírját.
(Juteszembe, nézz utána [aTab phone5]-nek, használtan már ez is hasonló árkategória, és 5 collos.)[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
maggi1886076
addikt
válasz quailstorm #36583 üzenetére
meg 1000 éves...
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
mdani01
aktív tag
válasz maggi1886076 #36580 üzenetére
S Advance jó ötlet és tetszik is, vagy ahogy mondtad Y300. L520-son még gondolkozom az tetszik is meg nem is.
iPhone 15
-
quailstorm
nagyúr
válasz maggi1886076 #36584 üzenetére
És? 995-nek a bugossága az jobb? i9000-ren használható a gyári ROM, és rengeteg frissebb van. 995-ön azzal kell kezdeni hogy valami bagyusz féle cuccot felraksz...
Ez is szempont. Meg a 995 se mai gyerek, attól hogy a telenor még árulja. -
mmaattee315
csendes tag
Hali, Samsung galaxy s advance és express, s3 mini között mi a különbség?
[ Szerkesztve ]
-
maggi1886076
addikt
válasz quailstorm #36586 üzenetére
De az Ace2 és Advance mellett labdába sem rughat. Ráadásul amilyen állapotúak vannak...
-
quailstorm
nagyúr
válasz mmaattee315 #36587 üzenetére
Sadvance+256MB RAM=S3 mini
Galaxy Express meg egy kategóriával feljebb van, és 2-3-szor erősebb. Meg LTE képes.
(#36588) maggi1886076: persze, drágábbé meg lehet alázni. De ha valaki csak játékra használja, jobb tud lenni egy SGS, és ez nem vicc. Az a memóriaszivárgás ami megy U8500-on, az sok. Még akkor is ha nem a KIES-sel b@szod el a telót.
[ Szerkesztve ]
-
xtevo
őstag
válasz dokee78 #36576 üzenetére
@dokee78
JB annyira nem vonz, de kétség kívül azért jobb, mint a mostani ICS. A HD kijelző viszont annál inkább, mondjuk a GXI kijelzője se volt rossz, de azért a HD minőségi váltás@w333
Jó hír!Akkor ezt megjegyeztem, hogy jó 1:1 csere lenne. Ha esetleg ráfizetnék, akkor szerintetek milyen másik teló jöhet szóba?
-
surgery
senior tag
Sziasztok olyan 70 80 ért milyen androidos telefon ajánlanátok???
-
w333
félisten
válasz surgery #36594 üzenetére
100% -s ilyen bolt nem nagyon van, maradjunk annyiban hogy vegyesek a vélemények a bolti garanciával kapcsolatban, viszont léteznek pozitív visszajelzések alapján 1-2 megbízható bolt is !
Ebben az árkategóriában Optimus G vagy Nexus 4 -t ajánlom a PartNero GSM -ből ahol mindkét telefon 79000 Ft !
Különösebb elvárásid lennének esetleg ?
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
viharhozo
addikt
Idősebb hölgynek keresek okostelefont. Computer literacy van, de telefonból ez lesz az első.
Megbízható, normálisan összerakott készüléket kellene, amit nem kell berhelni, hogy használható legyen. Böngésző, térkép, elfogadható fényképezőgép kell, de feltételezem, ezt már mindegyik tudja.
1. A keretből a következők érhetők el: HTC Desire 200, LG Optimus L5 II, Nokia Lumia 520, Samsung Galaxy Fame.
2. A fenti júzernek van-e értelme ennél drágább telefont venni?
Kösz!
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple Iphone 11 pro max 64GB 100%-os Akkumulátor 1 év Garancia Ibrány Szabolcs út 11.TEL:30/2605667
- Apple Iphone 14 pro 128 GB 1 év Garancia.Ibrány Szabolcs út.11 TEL:30/2605667
- OnePlus Nord 2 128 GB
- Apple Iphone 13 pro 128 GB 1év Garancia Ibrány Szabolcs út 11.tel:30/2605667
- Samsung Galaxy Z Flip4 8/128GB 1 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest