Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Garanciális ügyintézés miatt kaphatok új telefont a Smartshop.hu-nál. Ebben szeretném a segítségeteket kérni, hogy melyik telefont érdemesebb választani?
Az összeg amit levásárolhatok az 44.000 Ft, de persze megpótolható. Én 45-50e Ft körülre gondoltam, mert a feleségemnek lenne a telefon és leginkább Facebook, telefonálás, fényképezésre használja, semmi játék, semmi komolyabb dologra nem, de az akkuidő nem lenne rossz min. 1 nap . Eddig egy Huawei P9 Lite mini volt a tulajdonában.
Ezek lennének a választási lehetőségek:
Xiaomi Redmi 7 DualSIM LTE okostelefon - 32GB - 3GB RAM - piros - Globál verzió
Xiaomi Redmi 7 DualSIM LTE okostelefon - 64GB - 3GB RAM - fekete - Globál verzió
Xiaomi Mi A2 DualSIM LTE okostelefon - 32GB - 4GB - arany
Samsung A202 Galaxy A20e DualSIM LTE okostelefon - 32GB - 3GB RAM - kék
Huawei Y7 (2019) DualSIM LTE okostelefon - 32GB - 3GB RAM
Xiaomi Mi A2 DualSIM LTE okostelefon - 32GB - 4GB RAM - Kék
Xiaomi Redmi 7 DualSIM LTE okostelefon - 64GB - 3GB RAM
Xiaomi Mi A2 Lite DualSIM LTE okostelefon - 64GB - 4GB RAM - Fekete
Huawei P Smart (2019) DualSim LTE okostelefon - 64GB - 3GB RAM
Honor 9 Lite DualSIM LTE okostelefon - 64GB - 4GB RAMSzeretnék kb. 3-4 telefont, hogy melyiket lenne érdemesebb, kevésbé érdemes megvenni, hogy a feleség is tudjon választani.
Előre is nagy köszönet.
[ Szerkesztve ]
06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.
-
floratm
senior tag
válasz borix #143196 üzenetére
Már az is baj ha van választék? Muszaki cikket nem befektetési céllal veszünk mert zuhan az erteke.
A motorolának volt annk egy terve hogy a felhasznalo rakja össze elemekböl, mennyi ram, rom ot akar bele de ez bedőlt...Szóval csodálom hohy valakinek az is probléma hogy széles a választék, es mindenki egyéni igényei szerint valogathat.
-
borix
őstag
Xiaomi nem csinál csúcstelót megfizethető árban felső középig elmegy.
Vágom, hogy próbálják lefedni az ársávokat minél több készülékkel de ezt a felhasználók hosszabb távon nézik be.
Pl vesz egy MI 9 SE-t ó vártam volna inkább egy kicsit jobban megérte volna a MI 9T ha nem fontos annyira a kompakt méret.
Megveszi a Mi 9 majd idővel csak eladom kell az erősebb akku.Ha nem fontos a kompakt méret nem mondom, hogy jobban megéri a MI9 SE 105E mint az A50 80E 128GB méretekben.
-
Ájvé
veterán
válasz borix #143193 üzenetére
Mi 9T később jött és kicsit más célzattal. Gyengébb az anyag minőség és lehet az egyes hardver elemek minősége is, spóroltak hogy jól hangzó dolgokat (SoC és akku, esetleg ide sorolható a kijelző és kamera is bár ebben Mi 9 jobb) bele tudják rakni. Ez egy olcsósított csúcstelo lett. Eredetileg amúgy Redmi és nem Mi széria, csak felénk jobban hangzik a Mi széria neve, de Indiába meg a Redmi ismertebb.
Azt amúgy nem értem mi ezzel a bajod, szerintem jó a Mi 9T is, felső kategória alja, de oda pont jó, S730 se olyan gyenge.
Akkuban viszont szerintem is egyértelműen jobb (Mi 9-nél), akku esetén a nagyobb jobb eleve mindig igaz, hardver eltérő (más SoC) és szoftverben is van különbség (EMUI vs MIUI), ettől függetlenül több várható tőle. -
borix
őstag
válasz bumper #143191 üzenetére
Nem is akarlak meggyőzni a tényeket mondom.
Nincsennek csodák ezek a 3100-3300mAh akkuk pont határeset amik még sokszor épp ki bírják estig sokaknak vagy nem nem véletlen romolnak dobálják ki a háttérben futó felesleges appokat, hogy jobb legyen az akkuidejük.
Más a hétköznapi felhasználás és más a szintetikus tesztek.
Menj be és mond a használóknak tesztek nem azt mutatják mint amit ti megéltek hazudtok mind nem hiszek nektek. -
bumper
senior tag
válasz borix #143190 üzenetére
Pedig pont erre valók a tesztek, hogy ne 600 hozzászólást kelljen átnyálazni, hogy támpontot kapjon az ember. Bocsi, de nem győztél meg. Nem mondom, hogy nincs igazad, de azt sem, hogy van 😗
Ezzel együtt nem kizárt hogy Máté 20 pro-t veszek magamnak.🤔
Igazából bármelyik telót veszi az ember, mi 9et vagy m20prot, mindkettő igen jó teló az áráért. 😉 -
borix
őstag
válasz maltosa81 #143185 üzenetére
Nekem a Xiaomi-nak a hozzáállása nem tetszik a dolgokhoz.
Kihoz egy Mi 9 erős hardverrel jó kamerával közepes akkuval.
Mi 9T szerényebb hardver, kamera de erős akku.
Mi 9T Pro erős hardver és akku.
Hozzájön még a Mi Mix 3
Mi 9SE kompakt mérete miatt nem vettem bele, ha még azt is belevenném.Egy kaptafa az egész bohóckodnak azzal hogy épp Jack, NFC legyen ne legyen.
A felhasználók közben 1000 romolnak Global le EU fel az sem jó másik inkább.
Saját telójuk rövid időn belül elértékteleníti az egyik a másikat.
110-140E árszegmensről beszélünk ez már nem kevés itt már megéri picit gyűjteni inkább időtállóbb jobb akkuval szerelt telóra.bumper
Hagyjuk már a teszteket menj be a fórumokba és járd körül mennyi is az annyi keményebb felhasználással annyival nem energia takarékosabb a MI 9 procija mint amennyivel kisebb az akkuja.
[ Szerkesztve ]
-
bumper
senior tag
válasz borix #143187 üzenetére
Akkunál nem csak mAh a lényeg, önmagában ez nem elég infó arról, hogy mennyi ideig használható míg lemerül. Azért van "kicsi" aksi benne, mert nem kell bele nagy. Pl ha van egy nem hatékony autód akkor hiába nagyobb a tankja, a másikkal többet tudsz menni. Mi 9 95 órát, Mate 20 pro 85 órát produkált a gsmarena tesztjein.
Vezeték nélküli töltést mi 9 is tudja, abban még gyorsabb is a mate-nál (20w al tölti a 3300 mAht, míg a Máté 15wal a 4200 mAht). Mi 9 akku átlagban tovább bírja és gyorsabban tölt fel.Máté mellett szól még, hogy bővíthető SDvel, és 3.1es usbje van mi 9nek meg a jóval lassabb 2.0as.
[ Szerkesztve ]
-
borix
őstag
-
Primary92
senior tag
Melyik topicban érdeklődjek vákuumkorongos vezeték nélküli töltős autós tartókról?
Dagadt tokkal együtt szeretném tölteni. -
borix
őstag
válasz Norbi. #143178 üzenetére
A 100E pont határ közelében mozog ahol még megéri inkább használtban gondolkodni.
Játék is számít akkor a Mi 9SE pont nem arra való időtállóságot is nézve prociban és akkuban is átlagos.
Használtan 80-85E körül MI 8 garival, újonnan 125-130E MI 9 ezt bele kell tolni nincs mese.
Az igazi a Mate 20 pro lenne annak meg is van az ára 160E -
JeffDebr
tag
erre valaki? 143083
Motorola V2288, Nokia3310, Ericsson T20i, SonyEricsson F500i, Motorola V3i, E8, Defy, Nexus4, Jiayu G3T, LG G2mini, Lenovo P70A, Samsung J5 '16, Honor 6X, Nokia8, Samsung Note9, S23 Ultra
-
juuzer
addikt
válasz ro_bert17 #143157 üzenetére
Szia!
Nálunk februárban váltotta Apukám Lumia 532-esét egy Nokia 2.1.
Igaz az android GO-s, viszont Apa már nagyon sokat panaszkodott az 532 akksijára. Egyszer cserélve is lett.
A Stockot meg tudta szokni, igaz okosfunkciókat ritkán használ.
Én a Redmi 7-et mondanám, esetleg a 7A-t, ha találsz itthon. De egyébként a Redmi 6 isnkisebb és néhány boltban van még belőle. Én ezeket nézném meg. A felsoroltak közül pedig én a Nokia 2.2-t mondanám.
Remélem tudtam segíteni. :) :)
Vamos a la playa.
-
Gömbike
senior tag
Sziasztok! Segítsetek légyszi. Olyan okosórát keresek, amellyel lehet telefonálni. Nem fitness órát, hanem ami telefonként is használható.
Önállóan tudja kezelni a beszélgetéseket.
Köszönöm szépen!
[ Szerkesztve ]
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
knoxhu
senior tag
Sziasztok, telefont keresnék az alábbi paraméterekkel.
- Árkategória. 100.000 Ft-ig
- Használt vagy új? Csak új
- Hol vennéd meg? Függetlenül, gyártói garanciával amennyiben megoldható.
- Mire használnád? Fontos, hogy játékok is futtathatóak legyenek rajta problémamentesen. Ezen felül szempont lenne a kamera minősége, reálisan elvárható teljesítménnyel az árkategóriához képest. (Ezek mellett általános használat)
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
Max. 5,8”Köszönöm a segítséget!
-
Ájvé
veterán
válasz kubokra #143165 üzenetére
De gyalog vannak turista jelzések a fákon, gyakorlatilag mindig tudtuk követni, egyszer tértünk le (több túrán összesen) akkor vettem elő a telefont és néztem meg navin merre milyen település van (közbe jöttek is arra és még is kérdeztük), után visszataláltunk és folytattuk a túrát. Szóval ehhez nem tudom miért kellene folyamatos navi (van ahol nem lesz térerő ott meg navi se megy, csak dedikált navigációs készülék fog működni AGPS nélkül).
Motoron szerintem jó a külső akku.
Bicikli, hát nem tudom hogy tekersz navigáció közben (csak hallod ahogy mondja fülesen keresztül?), ott szerintem ha úton tekertek akkor táblákat kell figyelni és így megtervezni az utat. Ha esetleg eltévedtek akkor jön a navi. Ha meg erdőbe hegyi kerékpározás akkor szerintem úgy is bizonyos szakaszon lehet csak tekerni, oda meg minek.
Persze nem értek ezekhez, te tudod mire kell, de én egyelőre nem látom olyan szükségesnek, de te majd eldöntöd.Nagy akku kis kijelző amúgy nem járnak párban, szóval nagy akku kell akkor a készülék is szinte biztos nagy lesz, ezt is vedd számításba.
Mi Max esetleg (3 biztos nem fér bele, 2 is jó lehet, takarékos processzor van benne).
40k körül esetleg Redmi 7 újonnan de ennyiért csak bolti garanciával.[ Szerkesztve ]
-
kubokra
tag
válasz sfdrakex #143172 üzenetére
Mint írtam már egy két éves Redmi Note 3 sincs nagyon messze attól amit én szeretnék. Lehet, hogy jobb fényerőhasználattal, meg egy jobban optimalizált alkalmazással és persze egy akksicserével meg is lenne a kívánt időmennyiség. Szóval én azért még mindig hiszek benne, hogy nem gondoltam nagy marhaságot. Aztán persze lehet, hogy tévedek.
Apró darabokra szaggatott, dióba, cukorba megforgatott, rétegesen összerakott kelttészta
-
kubokra
tag
válasz borix #143170 üzenetére
Valahol tudom én is, csak reméltem, hogy valami kínai gyártó bepróbált egy telefont, aminek a teljesítménye alsóközép kategóriát megüt, de raktak bele nagy akkut/nagyon optimalizálták működést. Ezek szerint nem igazán.
Apró darabokra szaggatott, dióba, cukorba megforgatott, rétegesen összerakott kelttészta
-
borix
őstag
válasz kubokra #143165 üzenetére
Telefon nem erre való.
Vagy ha szükség megoldásként használja az ember akkor amit linkeltek akkupack-kal össze kötve kitolható az üzemidő.
Telefon napfényben szabadban nagy fényerővel, hogy látni is lehessen folyamatos GPS vétellel, sokszor gyenge hálózati jellel (keresgél állandóan) nagy csodát ne várj.
Komolyan gondolja az ember be kell ruházni bringás computer-be [link] használtan is 60-70E ezek kibírnak 10 óra fölött is.
Telefon 30E használtan is komolytalan erre a célra.[ Szerkesztve ]
-
Orgi
addikt
válasz TunerJoe #143160 üzenetére
Szia,
tudnád esetleg indokolni vmivel? Nekem is szimpi a Xiaomi, még sosem volt különben, de környezetemben már 3 darabot kellett gariztatni és azért ez picit elriaszt. Én azért a Huawei/Honort eggyel feljebbre pozícionálom, mint gyártó, a supportot is figyelembe véve, meg a szervízt.
[ Szerkesztve ]
-
kubokra
tag
Igen, gyalog- és biciklitúrákon használnám, esetleg motoron a tanktáskában, hogy ne ázzon.
Bár ahogy most nézegettem a gsmarenás endurance ratingeket (nem tudom az mennyire mérvadó), a Redmi note 3 már egy erős középkategóriában van, szóval nem biztos, hogy less job, hasonló árban.
-
Ájvé
veterán
válasz kubokra #143163 üzenetére
Külső akku , vagy egy autós töltő? Vagy túrázni kell?
-
kubokra
tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy ilyet mennyire tudtok ajánlani, mert elég nehezen megmondható látatlanban, de azért megpróbálom.
Amit én keresek, az a minél nagyobb akkumlátoridő, vagyis valami ami bírja a töltés nélküli navigációt 5-6 (és több) órán keresztül, bekapcsolt kijelzővel.. Ezen túl kb. mindegy az egyéb teljesítmény, manapság már úgyis a telefonok alja is tudja azt, amire/amennyire én használnám. Jelenleg egy Redmi Note 3 SE-t hajtok, amivel semi gondom, csak az, hogy az én ízlésemnek hamar merül, 4-5 óra a kijelzőidő amit kapok vele.
Preferált a kisebb, mondjuk 5"-os kijelző.
Használtan keresek, természetesen, kb 30k-ig.
Lehet ezzel kezdeni valamit, tudtok ajánlani?Apró darabokra szaggatott, dióba, cukorba megforgatott, rétegesen összerakott kelttészta
-
törölt tag
30 ért Xiaomi Mi A1 4G szerintetek jó vétel lenne ? Frissités miatt félek,hogy már nem nagyon lesz rá elvileg.
-
tottiiii
tag
Sziasztok!!
Van valakinek tapasztalata az uj Nokia 7.1-el kapcsolatban?egesz jo àron talaltam a partnero gsm-nel.van valakinek tapasztalata veluk? -
maltosa81
csendes tag
Sziasztok,
gondolkodom új mobil vásárláson, kb 150e környékén, lehet picit drágább, de közelebb a 150-hez, mint a 200-hoz. Első körben ezek a 128GB mobilok merültek fel:
Huawei Mate 20 Pro
Huawei P30
Xiaomi MI 9
Honor 20Árukereső alapján úgy tűnt számomra ezek nagyjából egy árban vannak. Mégis melyik érné meg jobban? Van még ebben az árkategóriában amit érdemes lenne megfontolni, és mondjuk kicsit kompaktabb a mérete?
Az eMAG egyébként most hirdeti, hogy a Huawei Mate 20 Pro 299e-ről 179e-re van leértékelve, de az árukereső alapján egy csomó bolt árulja sokkal olcsóbban. Gondolom azok nem adnak garanciát, ugye? Honnan érdemes venni, vannak olcsó megbizható helyek?Köszi
-
ro_bert17
őstag
Sziasztok!
Családba keresek lumia 435 készülék leváltására egy új eszközt. Bár pár napja olvasgatom a topikot, böngészgetek, de hálás lennék bármilyen hasznos tanácsért, mert úgy érzem nincs annyi időm hogy minden ismeretet összeszedjek.
Árkategória?
- 35 - 45 eFtHasznált, vagy új?
- ÚjHol vennéd meg?
- Nagyobb, komolyabb üzletben, neten (pl. MM, Edigital, Alza, Emag, Ipon, Aqua, stb.) Igazság szerint ebben külön is jó lenne tanács, mert gyanítom hogy pl. az emag, alza kerülendő, de inkább venném ilyen helyen, mint valami kis sufni aluljáró gsm-ben. A lényeg, hogy legyen 2 év garancia a készülékre, szerintem ez nem olyan nagy igény.Hosszú vagy rövid távra tervezel?
Hosszú, de figyelembe véve hogy a jelenlegi lumia készülék alól is inkább az utolsó alkalmazás dőlt ki, úgy gondolom a 2/16GB elegendő lenne.Mire használnád?
- Telefonálás, sms, net, pár kis tingli-tangli alkalmazás, FM rádió, ébresztő, ilyenek.Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
- Lövésem sincs, gondolom még egy akkora öngólt nem lehet összehozni mint a Windows rendszerrel. Piszkálni nem fogjuk az op. rendszert.Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
- Az ára után a legfontosabb paramétere számunkra a keresett készülék esetében. Minél kompaktabb. Nekem pl. A3 2017 van, ezek a dimenziók. Pl. a redmi 7 sajna ki is esik.Samsungnál nem találtam ezeknek megfelelő telefont.
A Nokia 2.2, Xiaomi Redmi 7A, Huawei Y5 (2019) készüléket találtam eddig (ezek a gyártók szimpatikusak is, bár még azzal sem vagyok teljesen tisztában, hogy akkor most van huawei botrány, vagy nincs ).Ismerve azt akinek a készülék lesz, a nokia szimpatikus lenne. Nagyon f@s 40 k körül, vagy ezért a pénzért annyira mindegy? Mit lehet még érdemes megnézni, mire kellene még figyelni?
Köszönettel előre is!
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Sziasztok!
40- ért van most jobb vétel a HTC Desire 12+ nál ?
3 gb ram nem kevés ?
[ Szerkesztve ]
-
MZsoltee
veterán
50k körül(+-10k) lehető legkisebb méretben fényképezésre 3,5-ös jackkel és radióval milyen telót ajánlotok?
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
Wallenberg
senior tag
válasz hhenry #143141 üzenetére
Az biztos!
Annyiért volt benne Full HD kijelző és 3GB RAM, 32 GB ROM. És járt hozzá 2 év garancia.
2 volt belőle kék színben.
Cubot X19 volt még gradiens színben 30.000 Ft-ért 2 év garival, Android 9-el, 4GB RAM-mal és 64GB ROM-mal, de az is nagyon gyorsan elkelt.
[ Szerkesztve ]
-
Sungoo
addikt
válasz Wallenberg #143137 üzenetére
Már egyik sincs
-
hhenry
őstag
válasz monti0222w #143146 üzenetére
szerintem a kijelző felbontás és a bővíthetőség eléggé fontos dolog az tény,hogy az üzemidőt a k20pro viszi
[ Szerkesztve ]
-
bumper
senior tag
K20 pro 125 e Ft vagy s9+ 155 e ft, melyik a jobb vétel? (Mindkettő új)
Kamera, filmnézés, netezés. -
hhenry
őstag
válasz Wallenberg #143137 üzenetére
P Smart 27 ért bb
-
zsizsef
senior tag
Oppo Realme 3 Pro valóban igy van?
-
Wallenberg
senior tag
Sziasztok!
Az alábbi újracsomagolt telefonokat láttam két év garanciával (turbado.hu/outlet):
- Honor 9 Lite kék 25.050 Ft
- Huawei P Smart kék: 27.650 FtAki olcsó telefont keres, annak hajrá!
Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
Dinter
addikt
Sziasztok!
Redmi Note5-ról érdemes lehet váltani az alábbi készülékek valamelyikére egy kis előfizetéses kedvezményre? Annyira nem jött be a Note 5. Elkezdett lagolni, mindegyik régióban nyomatja a reklámokat, mikrofonjával is baj volt (bár tudom, hogy ez egyedi). A mérete is kicsit nagy nekem, de el tudom viselni. A következők az opciók:
P Smart 2019 - 45k
P30 Lite 79k
P20 Pro (kifutott, gondolom nem lesz, ugye? ) 86k
Mate 20 Lite 49k
P20 61k
Honor 10 Lite 46k
Galaxy A40 67k
Honor 10 67k
Nokia 7.1 75k
Honor 20 Lite 68k
P20 73k (nem tudom miben más a másiktól) -
floratm
senior tag
válasz Integreat #143121 üzenetére
Itt egy kameraösszehasonlitó teszt. Huvej egyedül a low light képeknél jobb, mi9 re viszont van Gcam..
-
Ájvé
veterán
válasz -Faceless- #143128 üzenetére
Kicsivel drágábban van Redmi Note 7 de megéri az a kis plusz pénz érte.
-
mckay
aktív tag
Köszi-köszi, ezen a Redmi 6 alternatíván elgondolkodom.
Érdekes, hogy ahogy az árdiagrammokat nézegetem, pár hónapja ez is még olcsóbb volt egy-két ezressel.
Ez az én formám: elhatározom hogy SSD-t meg telefont veszek, és azt látom, mindennek az ára épp most kúszott fel... -
bumper
senior tag
Hol van mi 9 ill mi 9t kipróbálásra? (MMben, vodaban nincs)
-
-Faceless-
őstag
Sziasztok!
Újra betévednék, az előző nem nagyon vált be. Őszintén nem nagyon van erőm/energiám mindennek utána nézni, szóval nagyon hálás lennék a segítségért.
- Árkategória.
~50k (verős telefon lenne sajnálnék érte többet)
- Használt, vagy új?
új
- Hol vennéd meg?
Holnap akárhol hazai üzletben, vagy telekom flotta (bolti gari se gond csak számlát tudjon adni)
- Hosszú vagy rövid távra tervezel?
Amit ki lehet hozni a keretből aktuálisan
Legalább 3GB Ram, és 32GB tárhely
Legyen rajta Notch (ha lehet ne a könnycsepp, hanem a szélesebb) !
- Mire használnád?
Unity Android fejlesztés (vezetékről, de folyamatosan több óra futás), és mindennapi rohangálós
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
Lenne rá Pie akkor örülnék, mókolni nem nagyon szeretek, szóval ha zárt se érdekel
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
Minél nagyobb annál jobb.
Ami benne van a keretbe, és érdemre méltó:
Telekom: Mate 20 lite
Független: Mi A2 Lite
Még könnycseppel van Honor 10 lite, P smart 2019, Redmi 7, és keret fölött egy P20 dual telekomnál, de ezt már sajnálnám erre, és azt olvastam rettenetesen melegszik hosszú igénybevételnél -
bumper
senior tag
válasz lenox #143126 üzenetére
OFF/ Mi 9 akkuja tovább bírja. Amit belinkeltél ott alul olvasható:
Mi 9 95 órát bírt, mate 20 pro meg 85öt.
Ha csak a specifikációt nézed az félrevezető is lehet.
Fényképben Mi 9 rosszabb, de videóban nekem még jobbnak tűnik. /OFF (telóról írok, nem engedelmeskedik az OFF)Ha belefér a nagyobb ár és nem fáj vedd meg a Mate 20 pro-t. Ha van helye máshol a plusz 30 ropinak akkor az Mi9et. Jól jársz mindkettővel. Jó telók!
-
-
Integreat
tag
Sziasztok!
Továbbra is fennáll a kérdés, hogy Mi 9 vagy Mate 20 Pro?
xiaomit próbáltam, használtam, szeretem a miuit, huawei-em sosem volt.
Szeretek fotózni, videózni. -
MODERÁTOR
-
Blamazs
senior tag
Sziasztok!
Telefon váltás előtt állok. Redmi 4x után a két kiszemelt a Note7 vagy Mi8 Lite lenne. Melyikkel járnék jobban szerintetek? -
modflow
veterán
Erről a boltról hallott már valaki?
Merjek innen mobiltelefont vásárolni???https://www.premium-mobil.hu
-
törölt tag
Sziasztok!
Melyik telefont javasolnátok ezek közül: Samsung Galaxy A50 vagy Samsung Galaxy S8? (Egy árban van a kettő telefon.)
-
Alister71
nagyúr
válasz Macsek1988 #143085 üzenetére
A Galaxy A50 az Edigitalban 79.990
4000-es aksi
Mind a 4 szolgáltató hálózatán tudja a VoLTE szolgáltatást, kiváló hangminőség telefonálásnál.
Kamera is egész jó.Alister from Hell
-
TunerJoe
senior tag
válasz takacsbotond #143109 üzenetére
Írtad, hogy a kamera nem olyan fontos és jó üzemidő kéne, így a Poco.
instagram.com/albert__gyorgy
-
mckay
aktív tag
Sziasztok,
a lányomnak keresek telefont, célom, hogy 3GB legyen és 15dkg-nál ne legyen nehezebb.
Jah, és 40 ezer alatt legyen, nem kell a márka, így is félek hogy ellopják a suliban...
Meglepően nagy kihívás "könnyű" készüléket találni - vagy csak én keresek rosszul?
:-)Találtam egy ALCATEL 1S nevűt.
No persze az Alcatel kifejezés az én öreg fejemnek nem hangzik túl jól - vajon van ennek a márkának még köze a 2000-es évek ócska Alcateljeihez??Előre is köszi a tippet, felvilágosítást!
(Ehh, néhány éve még az LG jó tipp volt, ők csináltak gyengébb procijú telókat kis súllyal. De most már náluk is csak 60 ezer felett vannak telók...)
-
TunerJoe
senior tag
-
takacsbotond
őstag
Sziasztok! Milyen készülékre érdemes leváltani egy Oneplus 3-at? Szoftverfrissítés óta kissé lassú. 100e alatt keresünk készüléket használtan.
Fényképezés nem annyira fontos, viszont egy kicsit jobb üzemidőnek örülnénk.
Általános felhasználásra: spotify, böngészés, Facebook, néha játékok, illetve navigáció. A 6gb memória, illetve a jó multitasking előny.Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
Ájvé
veterán
válasz lazioforever #143100 üzenetére
Mi A3-nál csak a kijelző lehet gond, HD felbontású tetejébe OLED PenTile mátrixos vagyis kicsit pixeles. Ezen kívül elég jónak ígérkezik, szoftver kicsit kérdéses, támogatás adott de kérdés mennyire lesz problémás.
Cry0:
Redmi 7 jobb lenne.[ Szerkesztve ]
-
Cry0
őstag
Sziasztok!
egyik rokonom szeretne telefont venni. nincs sok elvárása csak ne fagyjon, ne akadozzon és ne akadjon ki miatta
40e ft-65e ft a keret.
eddig kettő közt néztem a Xiaomi mi a2-őt erről mi a véleményetek ? jó lehet ez ebben az árkategóriában vagy esetleg tudtok jobb alternatívát ?Iphone 15 Pro Max Kék Titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LEGO klub
- Viccrovat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest