- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kawauso
aktív tag
válasz PrometheusX #168718 üzenetére
Kicsit drágábban a Moto G60 szerintem jó választás lenne.
-
őstag
válasz PrometheusX #168540 üzenetére
Napokon belül jön az S22, és ezúttal történt kamera upgrade hardveresen. A döntés előtt mindenképpen érdemes megvárni szerintem a teszteket.
-
xhege
veterán
válasz PrometheusX #168540 üzenetére
Szerintem jó felé tapogatózol. Az iPhone jobb választás fotózás szempontjából, mint a sima 21 szerintem.
-
Dottorei
tag
válasz PrometheusX #160289 üzenetére
megvárnám: [link]
-
siege5
aktív tag
válasz PrometheusX #157238 üzenetére
Én a 9 prot jó szívvel tudom ajánlani, van a családban és teljesen vállalható képeket készít.
-
MODERÁTOR
válasz PrometheusX #157238 üzenetére
Ha a kamera fontos, akkor inkább a Redmi Note 9 Prót ajánlom.
A Poco X3 NFC kamerája sem rossz, de a Redmi Note 9 Pro jobb.Makróban biztos, a főkamera kb. egál.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
xhege
veterán
válasz PrometheusX #157199 üzenetére
Privát vélemény, de 100 eFt-ig bezárólag nem hiszem, hogy van olyan teló, ami tud annyit fotózásban.
-
Orgi
addikt
válasz PrometheusX #152995 üzenetére
Szerintem Honor 9 után ha a méretet elengeded a Honor 20/20 Pro megérne egy megnézést legalább, ismerős lenne minden
-
addikt
válasz PrometheusX #152995 üzenetére
Ekkora méretben nincs semmi
iPhone 16 pro, watch7, iPad Air5 M1
-
maczera
aktív tag
válasz PrometheusX #129874 üzenetére
-
Teaway
veterán
-
thomson7575
tag
válasz PrometheusX #129871 üzenetére
Ha még csak most ismerkedne az okostelefonok világával, akkor szerintem fölösleges kiahsználi maximálisan azt a 60k Ft-os keretet. Szerintem a belépő szint (40k-ig) ismerkedéshez, tanuláshoz bőven elegendő lenne.
Redmi 4X szerintem tökéletes lenne. Az A3 túlárazott a Nokia 3-ban meg csak 2 gb ram van.
Esetleg még Redmi 6, vagy Meizu M6 (mindkettő 5,5")bubi92: Nincs ! Szerintem nyugodtan vedd meg az i8-at
Siemens C35 -> Sony Ericcson T220 -> Samsung U600 -> Galaxy mini -> Lumia 520 ->Galaxy S4 mini -> Huawei P8 -> iPhone 6s -> iPhone XS
-
juuzer
addikt
válasz PrometheusX #126387 üzenetére
Szia!
Mobilcorner esetleg?
Az XA2-t a P10-zel szemben elfelejteném. Esetleg még a Nokia 8 kapható kb ennyiért, az is fém hátlapos, de én a P10-et mondanám inkább
Mr Keszi: édes Istenem, köszönöm, azt akartam írni, hogy nem üveg, sry ne haragudjatok. Btw köszi a lektorálást
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
törölt tag
válasz PrometheusX #123674 üzenetére
Az általad felsorolt telefonokon kívül nincs más jó ajánlat, talán a Sony Xperia X Compact, ami még jó lehet, annak a kamerája 23 megapixeles. Ha több évig használná, akkor tényleg az SE-t tudom ajánlani, viszont ha Samsung fan, akkor az A3 2017.
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz PrometheusX #123674 üzenetére
Az se időt álóbb.
-
agabe
addikt
válasz PrometheusX #113140 üzenetére
Hat pedig android vonalon igazan jo es hosszu tavra mefelelo keszulek ebben a meretben nem igazan akad.
iPhone-bol meg 5S semmikeppen, hanem csakis SE, mert az lesz jo meg jopar evig. Igaz nincs ertesito led, es memoriakartya bovitesi lehetoseg sem, de a rendszer zartsaga miatt elegge stabil es jol mukodik hosszutavon, frissiteseket is kap meg evekig. Az android nyitottsaga jo dolog te tudod mennyire hasznalod ki, es mennyire igenyled annak nyitottsagat.
Az SE (64Gb-os) Gsm boltokban kb. 130ezertol kaphato ujonnan ami csak 1 ev garit jelent. Ha ket ev gari kell (1 ev garancia + 1ev szavatossag), akkor edigital-ban most 160ezer. Alternativa meg a 32GB-os ami most istyle-nal akcios es 135ezer,Ha a samsung S7 is kepbe kerult (ami azert joval nagyobb mint az iPhone SE) akkor most ujonnan gyari garival 140ezerert MM-ben best buy amig tart az akcio, kesobb se lesz ennel olcsobb hivatalos helyen.
[ Szerkesztve ]
-
Soybex
őstag
válasz PrometheusX #113083 üzenetére
5SE 64gb verzió. Droidban esetleg s7 sima, bár az 5'2 viszont minden igényednek megfelel
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
ToniSoprano
addikt
válasz PrometheusX #113083 üzenetére
Szerintem vegyél Iphone 5S/SE-t mert ott a legjobb a támogatás és droid vonalon 5 col alatt nem nagyon van jó telefon, esetleg a Samu A3 2017 jöhet szóba ha nincs nagy igény. Az amolednél nem kell értesítés led, OAD-dal (always on display) megoldható.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone Xs 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12S 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!