Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • galervin93

    őstag

    Üdv, sziasztok!
    Ugyan nem mostanában tervezek vásárolni (kb. fél év múlva, lehet éppen karácsonykor), de szeretnék lassan utána érdeklődni a következő telefonomnak... A jelenlegi masinám egy Lumia 640. Tudom-tudom, azonnaldobdkiapics*ba :D ... Én szeretem, és a lényeg: nekem ennél több nem kell. 4-5 coll között keresnék méretben (manapság sajnos már ez is ritka szinte, nekem a 4 is elég lenne...). Általam használt funkciók: telefonálás, sms, Viber (itt videotelefonálás is), gps-tracking, netezés (időnként youtube is, de elsősorban olvasás, nézelődés), zenehallgatás. Mindenképpen 4G/LTE-képes telefonra volna szükségem.
    A Windows csempés rendszere nekem nagyon bejött, de sajnos az a rendszer a szakadék felé rohan, illetve löki a gyártó (hogy rohadna meg...). Jó volna valami ilyesmi skint ráhúzni, tudom ez szoftveres dolog, de szeretem és megszoktam már azt a kinézetet.
    Mivel Windows teló már szinte nincs és nagyon nem is ajánlott, az alma meg nem fér a keretbe, gondolom marad a droid (ha nem javítsatok).
    A robotoktól mindig irtóztam, nagyon szerettem a Win zárt rendszerét, de úgy érzem muszáj lesz váltani...
    Amúgy telekomos vagyok, ha ez számít.
    Olyan 50-60-at szánnék az egészre. Újonnan szeretném ennyiért, legalább 1-2 év garanciával. Jó volna, ha azért legalább Pesten lenne hozzá szerviz, szóval a túlságosan távol-keleti cuccokat inkább kihagynám. :-)
    Én rövid nézelődés után a Xiaomi Redmi 4X-et néztem ki, 3 giga RAM, 32 giga háttér, 435-ös Snap, Adreno 505, egész korrekt hardver ennyiért, kisHD IPS, ráadásul 4100mAh-s akku... Kellemesnek tűnik így száraz adatok alapján, de várom az ötleteiteket!
    Köszönöm előre is!

    Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

Új hozzászólás Aktív témák