Új hozzászólás Aktív témák
-
csakany2001
senior tag
válasz batai15 #21702 üzenetére
A telefon minőségéről viszont írhatnál,ahogy olvasom mostanában a tesztek nem mindig mérvadók...
w333
Ha veszek is Xiaomi akkor mindenképpen a csúcskategóriára célzok majd,a Redmi valóban SW szinten nagyon belépő.Ez meglátszik frissítések terén is,nem is tudni hogy megkapja-e a Redmi 4-n kívül akármelyik is az MM-t.Az informatika a problémamegoldásnál kezdődik. iPhone 15 Pro
-
-
csakany2001
senior tag
Nemet mondtam és megmondtam neki hogy felejtse el.
Amúgy itt van mellettem mind 2 és össze se hasonlítható.Céges telefon ami előlegben van itt és később kell csak kinyögni érte a 40K-t(de ha nem tetszik vissza lehet adni) így meg megy vissza,mert a tulajdonos nem tudja kihasználni másrészt a hangszóró egy nagy 0 és nem hallja ha hívják.A tulajdonos kap egy másikat cégtől aminek jó a hangszórója,a gyerek meg kap karácsonyra egy játékra alkalmasat.Az informatika a problémamegoldásnál kezdődik. iPhone 15 Pro
-
csakany2001
senior tag
Lényegében karácsonyra kell neki és nem tudni hogy addigra lesz-e a készleten,a Padfone 2 azért jött szóba mert ismerős odaadta volna 40K-ért de így meg nem éri meg tábla ide vagy oda.
A Mi4C meg hozza a Nexus 5X-t teljesítményben ami nem semmi,remélhetőleg marad majd még a készleten.Az informatika a problémamegoldásnál kezdődik. iPhone 15 Pro
-
csakany2001
senior tag
-
csakany2001
senior tag
Sziasztok!
Ez a SoC melyik mai darabbal van egy szinten?
Qualcomm APQ8064 Snapdragon S4 Pro
1,5GHZ,Quad-Core,Adreno 320.
(az eredeti topikban nem akartam OFF-olni)Az informatika a problémamegoldásnál kezdődik. iPhone 15 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Micro Four Thirds
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Óra topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Batch programozás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Xbox 360 Játékok
- Akció! Dell Latitude E5530 laptop (15,6/i5-G3/16GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla