- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Új hozzászólás Aktív témák
-
HuMarc
veterán
Nekem egyelőre még nem volt annyi ellenfél, hogy bármilyen belassulást érezzek, de azért a Super gomb megakasztja. Egyébként ma délután tettem fel újra a Diablo III örömére, haverom az első karakteremet be is akasztotta egy lépcső mögé, egy óra játék után buktam. Még mindig jobb, mintha 20 óra után ragadt volna be.
Nyilván, a dGPU csodákra képes, de így utólag tökmindegy. Meg egy PS3/PS4-nek jobban örülnék, mint egy dGPU-s, de alsó kategóriás laptopnak.
-
HuMarc
veterán
Mostani gépem Lenovo B560 i3, Intel HD3000, 6 GB RAM (bár én 1,5-nél többet még nem nagyon használtam), Wine-ban simán fut maxon a Torchlight, ami talán el is várható. Mondjuk ha megnyomom véletlen a Windows gombot (Linuxon talán Supernek hívják, és előhozza a Dasht?), akkor elkezd fagyni. És a Win az Alt mellett van, az Altot meg leginkább leragasztanám, úgyis folyamatosan nyomnom kell.
-
HuMarc
veterán
Igen, rémlett valamilyen kapcsolat a fejlesztők között. Egyébként az nagyon tetszik a Torchlight-ban, hogy olyan low-end gépeken is elfut, mint egy 10 éves notebook, ami már a megvásárlásakor is max. középkategóriásnak számított.
quailstorm: Az biztos, hogy mi coop-ban 3-an nagyon élveztük. Az volt a poén, hogy ketten kontrollerrel voltunk, a harmadikunk pedig kormánnyal volt, amiről lehagyták az analógokat, így csak balra és jobbra tudott mozogni, viszont mindig odateleportálta magát hozzánk (a gép, automatikusan). Egyedül is jó, bár akkor meg géppel irányított segítőd van, ami általában elég gyenge.
Néztem egy Quake 2 PC vs. PS1 videót, akkora különbséget nem látok (grafikán kívül), miben nyilvánul meg, hogy tök más?
-
quailstorm
félisten
Értettem. Bár én a "dinasztikus úton történő politikai szövetségkötés" alatt inkább a másik dinasztiába való beházasodást szoktam érteni. Az is hasznos.
Habsburgoknál a vérfertőzésből eredő szellemi sérültségre volt példa. Nem mindig előnyös.Haver megvert flappy birdbe, 285... sztem kiszállok
-
quailstorm
félisten
Oksa, köszi. Appokkal nem vagyok tisztában csak elvekkel. De azt látom hogy a 3 másodpercenként task kill, amit haver csinál, az baromság.
Flappy bird RAMban maradt úgy, hogy közben google play, billentyű, beállítások. Vakartam. Nem rossz, nem rossz.BTW új rekord, 165.
És nem tudom hogy örüljek-e vagy nem, mert azért rontottam el, mert belaggolt ez a szar...
-
quailstorm
félisten
2.3.6, azért
Go keyboard tetszik, nem tudom hogy áll a RAMhoz, szerintem ennek nem kéne nagyon tekerni. A többihez meg nem volt még szerencsém. Tudom van swift meg swype. Samsungét nem szeretem, csúnya, meg logikátlan.
Egyébként ami elindult a háttérben az az appja, egyszer kilépek többé elő nem jön kérdés nélkül. -
quailstorm
félisten
Azzal már nem találkoztam rajta. Honeycomb meg ICS, és a kétféle Tab2, ezeket nyomkodtam.
Az S5570i-re meg nem lehet ráfogni hogy gyors. Véletlen se. Sőt majdnem olyan fos mint a 2.3.3-hoz képest hulladék és roncs droid N900-on...
Bár a menü meg a játékok nem laggolnak, csak a play.Flappy birds-ben 117-et toltam. Egész nap ezt nyomtuk haverokkal, kontra ide-oda, most nem én vezetek, mert arab haver nyomott 149-et rá...
-
quailstorm
félisten
Én meg még most "tervezem" hogy veszek. 18k most kb... Annyiért nem rossz. N900 ugye marad, N95-öt nem tudom.
Csak mindig van valami, most a HDD...
(#8396) w333: Solára max ICS van és az is fos.
Egyébként állítólag a Go JB is használhatatlan, de a telefon bug miatt, hogy sokára tudod felvenni ha csörög.
-
-
w333
félisten
Az szép ... ennyi erővel a bejárat előtt is hagyhatta volna
Szerk.
Hardveraprón használtan miért drágábbak a komplett PC -k mint az újak ?
ezt úgy értem hogy pl. van egy 100k használt PC majd utánaszámolok és ugyanezt a PC -t kb. 20k olcsóbban összerakom, arról nem is beszélve hogy zsír újat
-
HuMarc
veterán
Nekem 19"-os 5:4-es 1280×1024-es monitorom van, egy Neovo F-419 személyében (most látom, hogy a PH! szerint 194 000 Ft volt újonnan
), és az én igényeimet maximálisan kielégíti. Legalábbis ezerszer jobb, mint a notimban a 15,6"-os 16:9-es 1366×768-as, ugyanis ennek sokkal szebbek a színei, + nem tükröződik benne a a szobám (ami nem kicsit idegesítő a noti esetében).
-
quailstorm
félisten
Kb...
Mingyá megyek a padlásra, kiderül hogy volt-e már minőségi tápom. Lehet van egy Seasonic AT cuccos valahol.Aztán alapszabály, anniak aki utánaolvas. Mire engem érdekelni kezdett a számítástechnika, a szarok nagy része már megvolt. Táppal meg ki foglalkozik ugye? Akinek kára van belőle, meg aki ráér...
Egyébként ja, a 400-as Mercury köszönőviszonyban sincs a 300-as 7-8 éves FSP-hez képest...
(#7764) Ed3r_X_ : plusz az alaprendszer helyigénye sem elhanyagolandó.
-
quailstorm
félisten
Vatera a cél, elvileg holnap feldobjuk, fater 300+ pozitívos, nem most kezdtük. Viszont ott is szétnéztem, és az is pang(ebben a kategóriában). Habár a HA! olcsóbb egy két ezressel mert oda a kockák járnak.
Bezzeg a hamis iphone-ért amivel max hívást fogadni lehet olyan fasza, azért adnak 16ezret -
quailstorm
félisten
-
quailstorm
félisten
Tudomásom szerint te hallgatsz zenét. Ráadásul nem is fost fos cuccon. Innentől nem kérdés hogy az OMAP chipset.
De nekem hiába raknák oda a gyári kitkatet, 1080p, Ti OMAP, PowerVR (rácsmentes effektek) hívószavakra hamarabb ugrok. Talán azért mert ezt már ismerem egy tabletből. Sajna a kamera egyikben is agyonerőltetve...Nem rossz az a snapdragon 400-as széria, de sose volt csúcson, ezért lemarad pár dologban, teljesítményben viszont nem tudom hova tenni. Tapasztalataim szerint el lehet lenni az OMAP4460-nal, de azért az iP5 smoothabban viszi az Asphalt 8-at max grafikán.
-
maggi1886076
addikt
A jobb hardver miatt. A galaxy nexus már nem kap frissítést. Főzött romok persze egy darabig lesznek. Garanciát én sem néztem, mivel Galaxy Nexusokra sincs már túl sok.sőt nagy részük lehet, hogy már garancia nélküli. Moto G új, expansys garanciáját nem ismerem, de ígéretes telefonnak tűnik. Frissítést sztem kapni fog.
-
quailstorm
félisten
Nem azt mondtam hogy haszontalan, csak jelenleg kb ez az utolsó luxuscikk ami eszembe jutna hogy kéne. Mondjuk ebben közrejátszik hogy leszoktam az olvasásról, beszívott volna a digitális világ ha nem lenne iskola. Így viszont van 2 nem használt játékkonzolom (Gamcube+PSX).
Bár jobban örülnék ha bevezetnék a digitális könyv alapú oktatást egy 10 colos táblával többszörös szinkronizációs lehetőséggel. Mert kihajítani évente 25 ezret mindenféle nagy nehéz, és nem gyakran használt tankönyvre nagyon vicces... (plusz a kötelezők, mert én olyan hülye vagyok hogy megvetetem és elolvasom)
-
quailstorm
félisten
Nálam két dolog játszott a szüleim könyvein kívül:
1. könyvtár
2. selejt (könyvtárból)Szal lehet hogy Neked olcsó, de nem valószínű hogy egyhamar be tudok ruházni ilyenre, pedig ezerszer jobb mint TFT-n vagy CRT-n rongálni a szemet, és nincs 10 kiló se egy táska könyv.
(#6955) HuMarc: jólvan értettem elsőre is csak poénkodtam. Chipet meg azt se tudom milyen a régi, egyszer azt mondtad megmutatod, azóta se lett belőle semmi. Nem tudom mi lehet rajta érdekes.
Win98SE magyar korszakában meg vastagon éltél. 2007-ig!!! egész elterjedt volt a magamfajta elmaradottak köreiben.
-
HuMarc
veterán
Főleg, ha valaki hajlandó/képes angol/német nyelvű könyveket olvasni. Mert az Amazonnál nem csak maga az e-könyv olvasó olcsó, de a könyvek is jóval olcsóbbak, mint nyomtatásban. Na meg elég baba, amikor 6000 könyv van nálad, kereshető állapotban, és mindez belefér egy zakó zsebébe.
-
HuMarc
veterán
Igen, én is gugliztam, tényleg a Nokia 500 lett kidobva
Nem kioktatásnak szántam, csak mondom, hogy nem a Nokia 500 az. Bár szerintem a 700-ra pont ugyanennyire nem hasonlít.
Igen, légy szíves kérdezd meg, mert már látok magam előtt egy arcot, ami így reagál a kérdésedre
-
quailstorm
félisten
nem, az csak a hab volt a tortán, de tényleg egy platformon se láttam még ennyire pocséknak...
Egyszerűen nekem lassú. Amit te írsz, hogy írja hogy várj, az engem idegesít. A BT blokkolva, USB OTG nincs, kamera vacak. Aztán meg van csomó játék ami akad 2mag ide vagy oda. IE meg nagyon furán túlnagyít... ráadásul asszimmetrikusan, és fordítva mint az iOS.
Az office meg bénán tördel, és egyáltalán nem minél több tartalmat a képernyőre jellegű olvasásbarát.
Az X8-nak meg jobb hangja van...Ettől függetlenül azt díjazom hogy nem szarja magát össze két nap után.
(#6751) HuMarc: csak használtban gondolkodok ismersz. Akkor meg OTG van 15k-ért is...
PDF megjelenítése meg lassú, döcögős és szőrös. Nem a fájl a lényeg, az elavult N900-on a gyári olvasó jobb.Az a visszafejlődés ami mostanában megy a középkategóriában meg megint nem hat meg. Pénzpumpálás folyik, semmi több.
-
quailstorm
félisten
atrix2 nem egy súlycsoport, S2 kategória, azt meg még akadni nem láttam, SW rendererbe sem, csak forró volt meg merült
előző hsz párszor volt szerkesztve
(#6741) Tim82: az egy dolog, bár egy normális AAA cím azon is tökéletes, de a PDF vagy az office, meg a menüsebesség, nem jön be. Olyan mint az iOS7 az iOS6 után. Várni kell és animál. De várni kell, 2 magon! Meg a böngésző is ocsmány iOS6-7 és droid, maemo, symbian után.
-
quailstorm
félisten
Terveztek olyat ami jobb lett volna. Desire 500 MSM8225Q, amit meg már kitárgyaltunk mekkora kalap szar.
Egyébként mostanában miért divat a 3GP újra? Meg mi ez a sok übergigakibebaszott fos videófelvétel? Azt hittem az N900-am a béna, meg az Xperia mini a régi, és az N95 az elavult, erre tonnaszám kapni 50-60 ezerért olyan droidszart ami akár 4 magos, és rondább videót vesz fel, képekről nem is beszélve... -
Ed3r_X_
nagyúr
De nem újonnan vettem volna, hanem használt. persze garanciásat csak.
Játszani csak annyit kötöttem ki, hogy lehetőleg HD felbontás, és medium szint. Ezt hozná egy 5650 kb, ami már nem olyan rossz, és sok a rá épülő lapos.
Vagy az 5470 akár, mert a DX11 kitétel volt. Dell gépeket láttam, azért nem a noname kategória már
De nem leszólom, csak direkt kérik az elején, hogy a megbízhatóság, vagy a teljesítmény a fontos. Ebből számomra az jön le, hogy ha megbízható, akkor üzleti, ha teljesítmény, akkor konzumer.
Ilyenkor meg kell mondani, hogy ilyen nincs, ennyiért
Megértem én, ha azt mondják, inkább mondják azt, minthogy üzleti, integrált VGA-val, vagy a gyengusz 3650-nel.
Cyberpunk:
Játékbeli teljesítménye kicsi, azon pedig VGA javíthatna számomra. Amúgy elegendő sebességű egy sima 50k-s asztali is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- AMD Radeon 9000 széria
- Xiaomi Poco F5 Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Fotó állvány eladó
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11