Hirdetés
Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz tzsolesz #48847 üzenetére
40-ért Galaxy S -ből valóban szépet kellene már kínálni, meg gyári gari nélkül abszolut felejtős, de még az előfizetésest id ide sorolnám...néha elő fordul 1-1 ami jó, és nincs elszállva árral, de tényleg lassan csökken...bár láttam optimus 2x -et 70-ért amin pl. gari sem volt ...na az is milyen már.
-
tzsolesz
nagyúr
bár láttam optimus 2x -et 70-ért amin pl. gari sem volt ...na az is milyen már.
Csak hogy ez nagyon ritka, általában már 50K-tól lehet kapni, és nem egy kategória semmilyen téren.
Lényeg, ha egy Optimus Black (jobb memóriakezelés, LED villanó, ugyan olyan jó kijelző, , ha nem jobb, gyári ICS szeptemberben), karcmentesen, garanciával, gyári fóliával, dobozában 40-45Kért tud csak elmenni, akkor egy garancia nélküli, krómcsík lekopott, karcos, agyon flashelt SGS ne legyen már ugyan úgy 40K.
Én azt mondom nem ér többet 30-35K-nál, de persze ezt a piac dönti el. Semmi bajom a telóval, olyat akartam venni amikor a Black-et vettem, csak drágálltam. -
agabe
addikt
válasz styxcsabi #48850 üzenetére
Ezt igazából neked kell eldöntened, hogy ki tudod-e használni a jobb felbontású, és nagyobb kijelzőt.
A négy mag nem igazán érződik előrelépésnek a 2-höz képest, ráadásul mivel ugyanúgy 1Giga ram van benne, ezért multitaskingban sem mutat többet.
S2 -esre is jön JB ...bár több hivatalos rom már tuti nem, és S3-ast még jövő év végéig kb támogatni fogják esetleges frissítésekkel, de a konkrétumokat nehéz lenne előre megmondani...inkább csak jóslás lenne ami vagy bejön vagy nem.Ha szolgáltatónál veszed, akkor az semmi hátrányt nem jelent bármilyen rom kipróbálásában.
Most nemrég elég jó lett az ára az s2 -nek, és T-mobile-nál a legjobb.
dominóban (webshopban) 108ezer, míg ugyanebben a konstrukcióban S3 -as 171ezer, szóval dominóban én S2-est venném.Ha előfizuhoz vennéd mondjuk Mozaik S -el, akkor ott már nem akkora a különbség : 92ezer vs 126ezer, Mozaik M-nél alacsonyabb mindkettő ára, de a különbség picit nagyobb.
(#48852) tzsolesz:
Ha rendes a garija, akkor az országos helyszíni javítás azért sokat ér szerintem, ha maga a készülék nem is jobb, bár a közösségi támogatása is szélesebb körű, ha valaki főzött romokat akar használni....ezek miatt (nem a hardver) van ráció a magasabb árban.[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
Ha rendes a garija, akkor az országos helyszíni javítás azért sokat ér szerintem, ha maga a készülék nem is jobb, bár a közösségi támogatása is szélesebb körű, ha valaki főzött romokat akar használni....ezek miatt (nem a hardver) van ráció a magasabb árban.
Ha valakinek ez fontosabb, akkor szíve rajta. Black-en a gyári GB is nagyon gyors, és stabil.
Én V20s-el használom, ami kicsit ki van pucolva (bubus66), és villámgyors, nem röcög, alapból a szabad memória 230-240Mb. egy hét használat után 178Mb. Ilyenkor kilövöm a Play-t, a facebook-ot, és még egy két gyári appot (zene, videólejátszó stb...), és 210-215Mb-ra visszaredukálódik a szabad memória mennyisége. Újraindítani, maximum 2 hetente szoktam, de annyira nem szükséges.
Gyári V20q, v20n, V20o, és V20s is ROOT+Recovery-sen elérhető. Plusz ezeknek a módosított verziói. LG UI 3.0 témával (százalékos akksi jelzés, az új ICS-es ikonkészlettel), LG Home 2/vagy Hololauncher témával, ecetera, stabil, és gyors működéssel. Ennél több nekem nem kell.
Asphalt 7 akadás mentesen fut rajta, pedig az egy új HD játék.
Főzött romok is vannak rá, persze nem annyi mint SGS-re. Ha valaki egész nap ilyenekkel szórakozik, és leli benne örömét, azt nem ítélem el, de ez a felhasználók kisebb része. Tehát ezért nem ajánlottam drágán ütött-kopott garancia nélkülit. Szvsz nem éri meg.[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
válasz lsebestyen #48856 üzenetére
na olyan laggolos szart en meg nem lattam
Legalább még a legelső V10a 2.2 volt rajta, jól szétlakva? Gyere el hozzám, és nézd meg, hogy milyen. Állad leesik.
Meg en mar megszoktam az amoled kijelzot sokkal szebb mint a blacké.
Egyéni megítélés. Nekem is tetszik s-amoled, de már nem adnám érte semmi pénzért sem az IPS-t.
-
agabe
addikt
válasz styxcsabi #48855 üzenetére
Az nem akkora különbség, hogy emiatt ne az S3-ast venném ...de a legjobb ha megnézed kézben melyik ami jobban tetszik, jobban kézre áll. A kijelzőben biztos jobban fog tetszeni az S3 -as, meg a kamerája is jobb (pedig S2-esé sem rossz) ...miután én saját részemre szeretem lehetőleg a frissebbeket venni, így ha nekem is most kéne vennem egyet a kettő közül, akkor S3-ast venném drágábban is, de valójában sokan az S2-es képességeit (ami alig marad el S3-tól) sem használják ki. Sokat számít az egyéni preferencia, így ha műszaki újdonság kedvelő vagy, akkor szerintem S3, ha meg nem annyira érdekel a telefon, csak használod, akkor S2-es is bőven tuti vétel.
(én pl. jelenlegi meglévő S2-esemet itthon nem cserélem le S3-ra...majd később, vagy kihagyom S3-at és S4-et megnézem ha kijön, de ez az S2 -es már megvan, és nem most kell döntenem)[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz lsebestyen #48859 üzenetére
más a belakás, és más ha fölösleges progik tobzódnak egy telón.
Azt el kell ismerni, hogy normál használat mellett belakva a black jól fut. Persze ha 1giga ramosokhoz hasonlítod, akkor nem bír el annyit egyszerre (általában sok olyan app van amit nem is használ a tulaj, csak valamikor rátette és nem is tudja, hogy ott van), de azoknak az ára is máshol kezdődik. Balde-et is sokan kedvelik, de azt is józan ésszel kell használni. -
tzsolesz
nagyúr
válasz lsebestyen #48859 üzenetére
Nekem időjárás widget, kedvenc névjegyek widget, akku widget, és még egy jó pár hasznos cucc kinn van kezdőlapokon. Pluszban még be sem zárom mániákusan az általam használt appokat, hogy gyorsabban induljon (Play, böngésző, hírek, galéria, zene, videó, MXPlayer, stb...), és így van szabadon 180-200Mb. A teló persze villámgyors, és nem röcög.
Ennél jobban nem tudom belakni, pedig elég jól kihasználom az oprendszert.
Néha 3-4 naponta ha rám tör, akkor ezeket kilövöm unalomból, és ekkor 230-240Mb van sokszor, de minimum 200Mb.Nem tudom, ezzel kapcsolatban még annyit, hogy ne ítélj elsőre. Öcsémnek SGS2-je van, és van hogy nem foglalkozik vele egy hétig hogy hogyan használja. Felveszem az asztalról, kinyitom a képernyőt, és röcög, laggol. A galériára várni kell hogy bejöjjön, az oladalak gördítése sem akadásmentes, stb...
Pedig ha odafigyel, akkor tudjuk hogy milyen gyors is az SGS2.
Minden androidos telónak lehetnek rossz napjai. Felhasználó függő.
Persze így van a Black is akad, ha nem kezeled megfelelően, és ésszerűen a telefont.
SGS is ugyan így. Volt nálam pár hétig az is. Jó telefon, nem erről volt szó.......[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Jártam már erre a napokban, most egy gyors kérdésem lenne csak, átlagos nem hardcore felhasználásra melyik a jobb választás ha tegyük fel egy árban vannak, moto defy+ vagy htc one v? ip67 nem fontos, köszi
-
matyi19
őstag
Sziasztok.
Ket telefon kozul kellene valasszak...
Az egyik egy Nokia N8, a masik Samsung Galaxy S2.
Szoval az egyiket el kelle adnom, de nem tudom melyik legyen az, igazabol mindkettoben van olyon ami tetszik es olyan is ami nem.
Ha valakinek dontenie kellene a ket telefon kozott melyiket tartana meg, es par szoban hogy miert azt...
Koszonom! -
kecz
aktív tag
Hol lehet jó áron új független mobilokat venni? Nem sufni-gsm-ekre gondolok.
-
Ricardo
titán
válasz matyi19 #48864 üzenetére
Én a galaxy S2-t tartanám meg. Jobb kijelző, több lehetőség, jobb támogatás (nem csak gyártói szinten), Egyedül fényképek terén jobb az N8, de nem annyival, hogy a többi hátrányát ellensúlyozza. Az S2 már elég jó képeket lő.
A fő kérdés az melyik OP rendszer tetszik jobban? -
gyulaszu
senior tag
Sziasztok,
kaptam ITT a kérdésemre választ, és ide is el lettem irányítva.
Szeretném megkérdezni, hogy amennyiben a SIP valóban minden androidos okosteló "tartozéka", akkor
- független
- dual SIM-es
- új, garanciális
készülékek közül mik vannak illetve mit javasoltok a 25-30 kHUF kategóriában.
Én jelenleg ezt néztem ki.
Előre kösz.
Üdv[ Szerkesztve ]
gyulaszu
-
Orton96
aktív tag
válasz lsebestyen #48875 üzenetére
Azért azt ajánlottam mert rengeteg jót hallottam róla, így feltételezésem szerint nem is olyan jó modell és nem éri meg annyira az árát ha nem veszik
HTC One V: Tetszett
Motorola Defy+: Ajánlott (lehet ez nem mindenkinem meggyőző de engem meggyőzött a Defy+ tesztje és a sok pozitív vélemény)[ Szerkesztve ]
-
blt.62
őstag
Hali!
Most HTC Sensation XE-m van. Váltani szeretnék és két készülék között kellene dönternem. A Samsung SGS3 és a HTC One X. Igazából legyen gyors, fullos legyen médiában és nagyon szép legyen a kijelzője. Az is fontos,hogy szépen szóljon kihangosítva, mert a mostani XE-m ebben gyenge. Az aksival nem foglalkozok mert az szinte mindegyik egy napot bír. Ti melyiket választanátok?MegtorloXp
-
törölt tag
válasz Orton96 #48876 üzenetére
One V csak az ára miatt nem kapott ajánlottat ha elolvasod a tesztet, és esetemben egy árban lenne a kettő így tettem fel a kérdést.
Mindenkinek köszönöm aki írt, holnapig még agyalok, de ezen azért ne vesszetek össze. Egyébként a minősége és a gyári ics miatt a htc felé hajlok most én is -
-
Bibby
addikt
Én is tanácsot kérek, hátha más megvilágításban jobban tudok dönteni.
Amit szeretnék: viszonylag nagy kijelző, kellemes netezési élmény, minél jobb fényképező. Ezen kívül nincs extra igényem, nem szoktam ezerféle programot használni vagy romokkal babrálni.
Amit eddig kinéztem (lehet szolgáltatós, lehet használt):
új Xperia Sola
új Galaxy Ace 2
új Alcatel 995
új vagy használt Arc S
használt Nokia N8 (ez persze olcsóbb az előzőeknél, de több is a kompromisszum)
használt Optimus 2x
használt Optimus Black (ez is olcsóbb)
használt Nokia N9 (erre vágyom a legjobban, de azt hiszem túl drága...)Még valami típus? Árban 60, de még inkább 50 alá férjen be.
[ Szerkesztve ]
Ελευθερια η θανατος
-
lsebestyen
addikt
Ha nem kell ezer féle progi, és jó kamera kell, akkor n8 ( vagy n9...). Az n8-nak nagyon jó a kamerája, használt garissal szerintem jól járnál Esetleg még Arc s, az alcatelről tudom h nagyon szar képet csinál, a többit gsm arena tesztből, vagy itteni MA tesztből megtudhatod.
[ Szerkesztve ]
-
gyulaszu
senior tag
-
Orton96
aktív tag
válasz blt.62 #48887 üzenetére
Pixelsűrűségben nincs sok különbség (S3: 4,8i inchen HD, One X: 4,7 inchen HD).
Ami érdekesebb hogy neked a HTC Super LCD 2-je jön be vagy az S3 Amoled kijelzője. (pentile, bár nem hiszem hogy ez annyira számít...) Néz meg mindkettőt élőben. Mindkettő lejátszik full HD filmeket az S3-ban viszont van wolfson ami miatt elég jó a hangzása.De mindenképpen olvasd el a teszteket mert részletesen írnak mindenről.
-
bobooo
addikt
-
HuMarc
veterán
válasz lsebestyen #48893 üzenetére
A lényeg, hogy képes Full HD-ra
De amúgy igazat adok -
jooker82
nagyúr
válasz lsebestyen #48893 üzenetére
A 3,5-höz nem kevés ez a felbontás,láttam pár hete a sokat szidott l5-öt élőben és igencsak megközelitette a kijelzője az l7-em...
Mellesleg attól csak gyorsabb lehet,ha kissebb a felbontás... mondjuk az L3 képe az már nem szép,de látszólag az is kelendő,aki olyat vesz annak megfelel...LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest