Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViharVadász
őstag
Sziasztok!
Nemrégiben feltettem a BitDefender Internet Security 2014-et a promóciós kóddal, mivel sok jót hallottam róla. Arra lettem figyelmes viszont, hogy ha frissíti az adatbázist, vagy elkezd keresni, akkor drasztikusan lelassítja a gépemet, sokszor ami éppen fut a gépen, az teljesen ki is fagy akár 5-10 percre is (attól függ, hogy épp mit végez). A beállításokban a védelem Normal-ra van beállítva, azaz a leírás szerint alacsony erőforrást használ. Ehhez képest frissítéskor is olyan szinten képes kifagyasztani a programokat, hogy ilyet még nem láttam. Lehet, hogy valamelyik beállítást rosszul van beállítva, netalántán a gépem gyenge a vírusirtóhoz? A gépem: Intel Core i3 3217U 1.80GHz, 4GB RAM, Windows 8.1 64 bit
UI: bocsi, hogy ide írtam, nem találtam csak Bitdefender-re való fórumot. Ennek a kérdésnek az írásakor a böngésző legalább 8x-szor kifagyott[ Szerkesztve ]
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
ViharVadász
őstag
válasz micafighter #27347 üzenetére
Az Avast-nál csak az Internet Security-nél írják a rendszerigényt, ide azt írják, hogy "Legalább Windows XP operációs rendszer (SP2-vel) szükséges. Egy 10 éves Pentium 3 processzor is megteszi, 128 MB RAM-mal és 750 MB merevlemez-területtel. ". Tehát az avast is egy esélyes termék most [link]
[ Szerkesztve ]
-
ViharVadász
őstag
A BitDefender Free AntiVirus szinte alig lassítja a gépet, amit linkeltél ott az Internet Security-t mutassák
Használtam én is egy ideig mind a kettőt, az Internet Security nálam frissítésnél, vizsgálatnál gyakorlatilag használhatatlanná tette a gépem, az ingyenes változat meg akár játék közben is csinálhatott vizsgálatot, alig vettem volna észre, gördülékenyen ment rajta minden akkor is."Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
ViharVadász
őstag
válasz CJ4567 #29876 üzenetére
Ez azért személytől is függ, hogy be-e tud kapni egy vírust letöltéssel. Pl aki minden újdonságra rákap, és nem tudja, hogy mi a helyzet, könnyebben betud szerezni egy vírust, mint ugyanabban a kategóriában jártas ember. Ezt csak úgy mondom egyébként, remélem senki nem veszi magára, hogy tudatlan vagy ilyesfajta.
[ Szerkesztve ]
-
ViharVadász
őstag
Sziasztok!
Tegnap újratelepítettem a szüleim gépét, és gondoltam a sok jó írás után felrakom a 360 Internet Security vírusirtót. Tetszik is meg minden, csak egy probléma van vele: 4 felhasználó van a gépen, közülük csak én vagyok rendszergazdai felhasználó, míg a többiek sima általános felhasználói fiókkal rendelkeznek. A probléma az, hogy míg nálam szó nélkül elindul a 360 Internet Security, addig náluk kérik az én rendszergazdai jelszavamat, és ha a "Nem" választást választják, a vírusirtó el sem indul. Ez ellen lehet tenni valamit, vagy inkább váltsak másra? (Őket nem szeretném rendszergazdai joggal feljogosítani, mert szeretnek általában sok mindent letölteni és telepíteni, anélkül, hogy tudnák mi az - ezzel blokkolom őket )"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
ViharVadász
őstag
válasz huskydog17 #30053 üzenetére
Amennyi promó lehetőség van a Bitdefender Internet Security-hez, szinte ingyenes
blattida: Köszönöm Neked a választ, bocsi, hogy most írtam, csak most vettem észre. Végül az ESET Smart Security-hez tértem vissza."Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
-
ViharVadász
őstag
válasz CJ4567 #31028 üzenetére
Nálam ettől függetlenül védett az ESS ahogy megfigyeltem. Szerintem csak valamiért nem érzékeli a Windows a vírusirtót. Eleinte picit zavart, hogy állandóan felugrott, hogy keressek védelmet, de később kikapcsoltam, hogy engem ne zaklasson ajánlatokkal.
[ Szerkesztve ]
-
ViharVadász
őstag
Ha minden igaz, már magyarul is tölthető az ESET Smart Security és a ESET NOD32 AntiVirus 8-as változata [link] Bár nekem még nem engedi a Smart Security 7-ről frissíteni 8-ra valamiért, de itt le lehet tölteni: ESET NOD32 AntiVirus 8 - Magyar 64 bit / ESET Smart Security 8 - Magyar 64 bit (Lehet váltani 32 bit-re is a telepítőt.)
[ Szerkesztve ]
-
ViharVadász
őstag
válasz CJ4567 #31459 üzenetére
Egyébként a Beállításokban, az Eszközök menüpont Operációsrendszer-frissítések almenüben lehet kiválasztani, hogy milyen típusú frissítésekre jelezzen rá. Ki is lehet itt kapcsolni, hogy jelezzen bármilyen Windows frissítésre.
-
ViharVadász
őstag
Ha igaz amit írnak, akkor a 360 Internet Security 2015-ben ismét kap programfrissítést. Úgy tűnik mégsem hanyagolják el ezt a változatot sem. A Facebook oldalukon mondták ezt, egy kérdésre válaszolva.
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Mobilinternet
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- NOD32 / Internet Security / ESET termékek hivatalos forgalmazója
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest