- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Gyerekek, a mai szép nyári napon, a hosszú hétvége kezdetén egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk a 2050 felé vezető utunkon
Safe-Total +4x3hó Promó Kombó #⓹! 😎
[link] -
-
sisi22
aktív tag
Win10 Defendernel van valahol egy lista, hogy melyek a win10 altal engedelyezett kivetelek?
-
Jack Oneill
veterán
válasz
kisbalazs83 #72239 üzenetére
Na szuper, akkor intézkedtek.
-
kisbalazs83
aktív tag
válasz
Jack Oneill #72237 üzenetére
-
Jack Oneill
veterán
válasz
kisbalazs83 #72236 üzenetére
Nálam az ESET azonnal jelzett rá, ahogy a te védett rarodból kitömörítettem a másik rart.
Napló
NSIS/Injector.AUM trójai
Megnéznéd, hogy most nálad jelez-e rá? Mert ha nem, akkor nálam az érzékenyebb beállítások miatt lesz. -
kisbalazs83
aktív tag
válasz
Jack Oneill #72228 üzenetére
Elküldtem a linket. Majd jelezz vissza, ha valamire jutottál vele
ESET-nek a programon belül a "Fájl küldése elemzésre" opciót használtam, az email címem megadásával. Még egyszer nem jeleztek vissza.
-
Xelo
addikt
válasz
ledgeri #72234 üzenetére
ez nagyban antivírus függő. eset-nek pl legendásan kevés false positive-ja van (ez az amikor egy valójában ártalmatlan fájlt jelöl meg az av kártevőként), pont emiatt a generic jelzőt se használják. ez egyik oldalról jó dolog, mert kisebb az esély arra hogy valamelyik hétköznapi programod frissítésébe beleköt, egy ismeretlen fájlt meg nem fog defínicó-szinten kártevőnek jelölni amíg azt aktuálisan nem elemzik az eset-nél. másik példa erre az emsisoft terméke, nagyon jó védelemmel rendelkezik ami részben annak köszönhető hogy agresszív az ismeretlen fájlokkal szemben, emiatt meg sok a false positive is.
-
Xelo
addikt
válasz
steele80 #72231 üzenetére
jó kérdés, az is érdekes hogy f-secure meg ismerte virustotal szerint, aztán nyomtam vt-n egy újraellenőrzést és utána már nem ismerte fel.
néha virustotal is túlkapja, kétlem hogy 2-órán belül kivették volna az f-sec adatbázisából, főlegy hogy avira-alapú ami megintcsak ismeri. egyébként az, hogy egy av nem ismer fel valamit adatbázis szinten nem feltétlenül jelenti azt hogy nem védene meg ha futtatnád a fájlt. a viselkedéselemzés egy elég fontos funkciója a modern védelmi megoldásoknak, ami csak úgy tudja elemezni a vírus tevékenységét ha az tevékenykedik.
-
Cs1csó
titán
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Jack Oneill #72228 üzenetére
Mit jelent e generic, az angol szón kívül?
-
Jack Oneill
veterán
válasz
kisbalazs83 #72226 üzenetére
Azt azert remelem latod, hogy a legtobb program GENERIC megjelolessel ismerte fel. Gondolom, tudod, mit jelent.
Amugy tudsz adni egy linket privátban ehhez a rarhoz?
Az ESET valaszara meg kivancsi leszek. -
Xelo
addikt
-
kisbalazs83
aktív tag
válasz
kisbalazs83 #72225 üzenetére
Ma reggel még mindig nem ismeri fel az ESET. Simán engedi kicsomagolni. A kicsomagolt fájlon való ellenőrzésre is azt írja, hogy tiszta. Futtatni azért nem fogom. Ma újra beküldtem nekik.
-
válasz
kisbalazs83 #72223 üzenetére
A kicsomagolással semmi nem történik. Csak ha futtatod. Tehát a .rar-ban lévő fájlt elindítod.
-
válasz
kisbalazs83 #72221 üzenetére
Töltsd fel a -rar-ban lévő állományt is a VT-re. Úgy mi az eredmény?
-
kisbalazs83
aktív tag
Céges emailre jött egy rar. Aki kéri, írjon pm-et.
ESET IS nem jelzett rá, elküldtem nekik. HitmanPro, MBAM szintén semmi.
Virustotal Detections 4/57 (Köztük: Kaspersky VHO:Trojan.Win32.Shelsy.gen) -
törölt tag
-
-
törölt tag
Skacok, ma sem hagylak Benneteket friss és ropogós Promó nélkül
Safe-Total +3hó [link] -
ƵøŁĭ
veterán
-
törölt tag
Sziasztok!
A Google Chrome bővítményeknél találtam egy olyant, hogy McAfee WebAdvisor. Nem telepítettem ilyen bővítményt. Lehet valami vírus a számítógépen?
-
-
törölt tag
Azt hiszitek ennyivel megúsztátok?!
Akkor jöjjön a következő felvonás:
Total +4x45nap №4 Promó Kombó👌
Safe tulajok figyelem! Total promók, használatukkal elvesznek a Virgin nyújtotta kedvezmények! -
-
Azért te is egyből támadtál annak ellenére, hogy nem értetted miért megy privátban az info.
A kolléga jogosan írta, -igaz picit harapósan- , amit írt a korábbi történésekből kiindulva, de a lényegen nem változtat. hogy van egy lehetőség ForróCucc jóvoltából és aki szeretne vele élni vele, az ezt privátban kérheti el tőle. -
Xelo
addikt
nem harapok én, csak egyszer már sikeresen elüldözték a phról hasonló kommentekkel. a megosztásaiért nem vár cserébe semmit, azért teszi mert örömet szeretne okozni, és sajnos akadnak itt emberek akiknek nincs jobb dolguk mint más örömét elrontani. örülök hogy tisztáztuk!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Linux kezdőknek
- E-roller topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Asustor NAS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- Medence topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged