Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
cekkk
veterán
Az angol oldalon még lehet rendelni 34 fontért 1 év 3
gépre.
És tegnap is volt még ez az akció.[ Szerkesztve ]
-
sz.j
nagyúr
AmigaFan és dbius
Srácok, köszi az infókat.
dbius
"...ahogy nézem ez egy rendszervisszaállítási helyre bemászott csúnyaság."Pedig ezen a partíción nincs biztonsági mentés ....
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
dbius
veterán
Hopp, akartam, de kimaradt az egyik nagyágyúnak tekintett ebben a témakörben, ami felhő alapú:
Hitman PRO: Szintén van - tudtommal legalábbis - teljes értékű trial verziója.
Szerk: Még az előző hozzászólásomhoz annyit, hogy az MBAM-nak és az Emsisoftnak a programja használható ingyenes módban is, ebben az esetben nincs realtime védelmük, de "kézzel" futtatható a keresés és az esetleges eltávolítás. Hitman Pro esetében a trial időszak lejárta után nincs ingyenes futtatási - ill. eltávolítási lehetőség -. Illetve van egy alkalomra szóló futtatási lehetőség benne, de azt nem tudom, hogy ha pl. adott gépen lejárt a trial, akkor engedi-e ilyen, egyszeri módban futttani.
[ Szerkesztve ]
-
gulylali
csendes tag
Tudtam szerezni még 30 napos licencet,de ez sokáig nem fog menni.Azt írtad,hogy a licence lejáratát követően emailben fogok kapni több ajánlatot tőlük, az elején egy 10%-os kedvezményt, majd Kb. egy hónappal a lejáratot követően pedig egy 20 vagy 25%-os kedvezményt, mint utolsó ajánlatot.Ha ezt kivárom egy hónapig az avira mellett másik vírusírtót használsz?
-
Szellem.
Topikgazda
Ez nagyon gáz. És ki is írta a szokásos hibaüzenetet, hogy update failed! Megint nem tud csatlakozni a szerverhez.
(#10814) HZoli87: Köszi az infot az ESET-ről. Tegnap még meg tudtam nézni a weboldalt amit linkeltél. Kíváncsi vagyok élesben mikor indul el a teszt!
[ Szerkesztve ]
-
Stephan89
aktív tag
Köszi szépen! A 6 hónapos promo kulcs gép újratelepítés után is működik? Tehát itt is úgy van, hogy a felhasználó mappájában elhelyez egy .txt fájlt, benne a licence kulccsal, amivel a fél éven belül bármikor aktiválható bármilyen Norton AV, nem csak ez a promos letöltött cucc?
-
félisten
Nem, nem néztem el, valószínűleg pont egy "szerencsétlen" pillanatban néztem rá, jó eséllyel (sőt szinte biztos), hogy adatbázist frissítettek azóta, mert akkor 5 féle "kiszerelésben" volt csak a Kaspersky, most meg többen és újra ketyeg az akciós óra is, ami korábban nem volt.
De a lényeg, hogy lehet ismét 5K-ért KIS/BIS kulcsot venni...
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Nhorbee
aktív tag
Köszi a tippet. Megnéztem. 3 errorom volt aznap este. 2 auto update-es 1 pedig wmi-s.
Utóbbi így szól:
Event filter with query "SELECT * FROM __InstanceModificationEvent WITHIN 60 WHERE TargetInstance ISA "Win32_Processor" AND TargetInstance.LoadPercentage > 99" could not be reactivated in namespace "//./root/CIMV2" because of error 0x80041003. Events cannot be delivered through this filter until the problem is corrected.
Lekérdezés minket nem érdekel. Hiba kódjára rákerestem. Ezt dobta a gugli.
Feleslegesen nem spamelem tele a fórumot, csak kérdésedre válaszoltam. Jelenleg nem áll fenn semmi probléma. *kop-kop
[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
Akkor ezek szerint tesztelni kéne, gondolom. Az összeakadás hogyan jelentkezhet? Valamelyik figyelmeztet pl. hogy inkompatibilis a másikkal? Vagy ennek más jelei vannak?
Plag: persze, nem kérdés, főleg, hogy már kifizettem. Úgyis ezt fogom használni. Azért köszi a figyelmeztetést, de tényleg nem tapasztaltam, hogy jobban fogná a rendszert, mint előtte a Panda IS.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest