Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db. SSD (HDD) befogadására
- Szellem.: Lamzu MAYA X gamer egér! Az egerek Lamborghinije.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalacskepu: Ryzen 7 5700G 5GHz-en
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
Nemrég telepítettem újra a rendszert, feltettem a szokásos, eddig jól bevált Avast Free-t, de pár napon belül két nagyon gusztustalan adware-t is bekaptam. Az egyik a "mystartsearch" nevű csoda (ez szerintem a gyártói oldalról letöltött dameon tools-szal jött), a másik az "Ads by Info" néven ezer meg ezer pop-upot feldobó cucc. Mindkettő eltávolításával megszenvedtem, és szeretném, ha nem nagyon fordulna elő ilyen újra.
Azt már észrevettem, hogy az Avast ezek ellen nem nyújt védelmet (Chrome kiegészítővel sem).
Mivel tudnék elémenni az ilyen dolgoknak? (nem igazán jellemző, hogy zavaros weboldalakra tévednék)
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- ZIDOO médialejátszók
- Építő/felújító topik
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózati / IP kamera
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 8GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest