Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEPESZ66
veterán
Mivel pár hónap múlva lejár a KIS licencem, azt hiszem áttérek az ESET-re, gondolom nem fogja annyira a gépet, mint a KIS.Véleményetek szerint a NOD32-őt rakjam fel a WIN7 tűzfalával, vagy az ESS-t?Szóba jöhetne még újságos kóddal a az F-Secure IS, vagy a KAV is, de az ESET termékekhez könnyebb újságos kódhoz jutni.
-
Tetete1
senior tag
válasz GEPESZ66 #15902 üzenetére
Rakd fel inkább az Avast 7 free-t, szerintem ér annyit mint a Nod és 1 évig nincs rá gondod...
és itt vannak az ingyenes viruskergető:
[ Szerkesztve ]
- Az érdekel, hogy mi az élet értelme?! Én megmondom neked: sánta veréb elől elrúgom a lószart - a lehetőségeink körülbelül eddig terjednek. Moldova György
-
Tetete1
senior tag
válasz GEPESZ66 #15907 üzenetére
Ha pedig online bankolsz, akkor meg nem kell sajnálni a jó védelemere (mert több veszhet a réven, mint a vámon..)
- Az érdekel, hogy mi az élet értelme?! Én megmondom neked: sánta veréb elől elrúgom a lószart - a lehetőségeink körülbelül eddig terjednek. Moldova György
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz Black Plague #15894 üzenetére
"Mondjuk egy 10.000 -es mintaszámnál már lehet el lehetne gondolkodni az eredményeken..de ennyi mintából messzemenő következtetéseket levonni.. "
Egyszerű a megoldás : +több gép, + segítők .
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
nagyúr
Nem, nem azért fikázták. A megelőzéshez hozzátartozik a jó adatbázis is. Amiről itt szó van, hogy futtatva az állományt mi történik a kártevőkkel. Leegyszerűsítve 2 felé ágazik a lehetőség.
1. Felugrik egy ablak amiben a vírusirtó megkérdezi, hogy mi legyen
2. A vírusirtó próbálja automatikusan eldönteni
Ezen megy a vita, hogy melyik a jobb és tulajdonképpen eldönthetetlen, mindegyik vírusirtó próbált a másik irányba is lépéseket eszközölni ezért ad tisztább képet az ha futtatjuk is az állományokat és ennek semmi köze a megelőzéshez. Minden a megelőzéshez tartozik amivel nem lesz fertőzött a rendszer.
Persze érthető, hogy LiLxWaYnEx fórumtársunknak nem volt ideje még erre is, nem is a tesztjeinek a fikázása volt a cél, inkább csak amolyan megjegyzés és hálás mindenki, hogy időt és energiát fektetett ebbe az egészbe.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
BigManus
addikt
válasz GEPESZ66 #15911 üzenetére
De. elegendő védelmet nyújt, de egy hanyag nemtörődöm felhasználó rajta veszhet, bármilyen védelmet használ.
Oda kell figyelni pár egyszerű dologra.- Naprakészen kell tartani a rendszert
- Megfelelően beállított illetve frissített védelmet kell használni
- Korlátozott profil alól kell a gépet használni
- Nem kell mindenre ész nélkül kattintani
- Kerülni kell a warez oldalakatNem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
ƵøŁĭ
veterán
Figyelem,rendkívüli közlemény!
Mindazon személyek ,akik tesztelési vágyat éreznek magukban s heti 3-4 alkalommal 10 percet képesek áldozni erre ,azok kérem jelentkezzenek .
Miről is lenne szó?
Régi,laca026 által üzemeltetett fórum,közösség visszahozása. Minden héten ,packot raknék össze melyet ,különböző szoftverekkel átvizsgálnánk. Ezután megvizsgálnánk ,milyen potenciállal is rendelkeznek az adott vírusirtók .
-eltávolítási képesség
-fertőző webhelyek észlelése
-beta termékek tesztje
-adatbázis hatékonysága
-fake vírusirtók eltávolítása
-bugok,hibák észrevétele
-toolbarok hatékonysága
- stb.Megfelelő létszám elérésekor ,kezdődhet a buli. Akikre szívesen számítanék : Plag,dnsi,Fandango,janes1976,Narxis,riki,Visormail,laca026,
blattida,Tetete1,TFSi,motacilo,lck,ko9 ... és a többiek.[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Newcrazy
tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék tőletek kérni . Ma bekaptam ezt a magyar rendőrség kiberbűnözéses vírust. Újraraktam a gépet és védekezni szeretnék valamivel ez ellen, hogy ne forduljon elő még egyszer. Ki mit ajánl -e célra? Előre is köszi
-
BigManus
addikt
válasz Newcrazy #15920 üzenetére
A registry-ből kellett volna törölni egy kulcsot és egy fájlt ahhoz, hogy eltűnjön a kártevő.
Ahogy Szaki26a írta, vagy 64-bit-es Windows-t telepíts, hogy a 4 GB RAM ki legyen használva, vagy ha nincs akkor jó a 32-bit-es is.
Mindenképpen korlátozott és nem rendszergazdai profil alól kellene majd használni a rendszert.
Milyen lehetőségeid vannak védelem szempontjából? Fizetős vagy ingyenes védelmet tudnál használni?
Ha fizetősben gondolkodsz de ingyen szeretnéd, AVG Internet Security 2013-as kódot tudok felajánlani, van egy fölösleges.
Ha más terméket szeretnél, akkor megpróbáljuk összehozni, csak írd le az elképzelést...[ Szerkesztve ]
Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
BigManus
addikt
Na akkor neki ugrok délután, össze rakom az oldalt...
-
Newcrazy
tag
válasz BigManus #15924 üzenetére
Hát lehetőleg ingyenes verzió legyen. Már régóta használom az avastot. Csak hiába volt rajta most is egyből blokkolt egyet az avast és bejött a vírus is. Már most kínomba , hogy hátha nagyobb védelem lesz rádobtam még a comodot. Gondolom , hogy ez hülyeségvolt.
Ja és még érdekelne amit írtál:a Kartevőkiirtása.Látom sok a dolgod is de azt letudnád majd írni részletesebben is?
[ Szerkesztve ]
-
L7wy
őstag
Malwarebytes Anti-Malware 1.70.0.1100
New Features:
• New program logo and icons
• Heuristics for 0-day exploit detection now implemented in protection module for PRO version
• Threats detected by the protection module are now quarantined automatically by default
• Malwarebytes Anti-Malware now shows Windows 8 START screen notifications
• More Tools tab enhanced with tons of new content and more to come in the future
• Option to allow a threat to run temporarily (Allow Temporarily) added to filesystem protection prompts
• Option to add a detected item to the Ignore List (Allow Always) added to filesystem protection promptsImprovements:
• Heuristics for detecting new and unknown threats improved
• Scanner efficiency improved
• Microsoft Windows 8 and Internet Explorer 10 now identified correctly in scan logs
• Help file updated to include information on new features
• Better compatibility with many other security products in realtimeIssues Fixed:
• Minor issue with password creation from CLI fixedWindows 10 x64 ----- Qihoo 360 TS
-
Krisz86
csendes tag
Sziasztok
Nem tudtok valami megoldást rá,hogy mit lehet beállítani Avastban,hogy ne lassítsa annyira a böngészést? Mióta fent van észrevettem,hogy keleténél jobban visszafogja..
-
sz.j
nagyúr
válasz Krisz86 #15929 üzenetére
Szia!
Ez azért függhet a konfigtól is, mert pl. én kb. egy hete váltottam AVG-ről Avast-ra és egyáltalán nem tapasztalok lassulást. (A konfigom egy 5-6 éves kétmagos E8400 procis gép.)
[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
Newcrazy
tag
Valamint találtam egy ilyen oldalt ez trójait jelzett a windows/system32/svchost.exe azon belül valami eSafe -Win32.TrojanHorse kerestem avastal, comodoval,spybot,most próbálom macafee-vel. Van olyan sejtésem, hogy nem vírusirtóval kéne csinálni. Ha valakinek van valami ötlete szívesen fogadom.
A számítógép is lassabb ,mint régebben pedig most lett újra rakva. Előfordulhat, hogy a eSafe-win32.TrojanHorse-tol lehet? Mellesleg most avast és macafee van fent.[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz Newcrazy #15932 üzenetére
Tegnap került hozzám egy laptop ezzel a kártevővel.
Kaspersky Rescue Disc-ről indítottam a lapost, majd adatbázis frissítés után (netre kell kötni a gépet ehhez) lefuttattam egy teljes rendszer ellenőrzést, ami letörölt egy .dll-t és még valamit java-val kapcsolatban. Ezután biztos ami ziher alapon egy Avira rescue dic-es keresést is megejtettem szintén adatbázis frissítéssel kezdve. Ez is talált még pár java-s problematikot, amit átnevezgetett.
Ezután már nem okozott problémát a kérdéses kártevő.
Szerk.
laca026
A laposon csökkentett módban is elindult a kártevő. Minden bill. kombinációt letiltott és folyamatosan az előtérben volt, így indítgatni nem is tudtam semmit. A meglepő, hogy csökkentett módban ugyanezt tapasztaltam
Szerk2.
laca026
Ja most látom, hogy nem a rendőrséges felidegesítős dologra írtad[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
válasz BigManus #15938 üzenetére
A rendőrséges kártevőt?
Ennek több alfaja lehet? Mert ami ezen a laposon "beékelődőtt" csökkentett módban is elindult és mivel On the Top volt folyamatosan illetőleg minden bill kombót letiltott (win gomb, ctrl-esc, stb..) még feladatkezelőt sem tudtam behozni. A bekapcsoló gombra természetesen leállt a gép.
Szóval inkább nekimentem rescue lemezzel
-
StSanya
senior tag
A rendőrséggel riogatósnál állítólag az a csel XP esetén, hogy ki kell húzni a netből, csökkentett üzemmód, rendszergazda fiók, s úgy kell vírustalanítani. Én a Malwarebytes' Anti-Malware-el irtottam le, de más is megtalálja, de mondjuk nem szórakoztam, a HDD-t kiszereltem, s USB-n rádugtam a gépemre. Utána pedig vissza a HDD, s úgy Combofix-eltem, az is talált még pár dolgot...
"Használati utasítás amatőröknek való! A profik rengeteg ideig szívatják magukat, majd fórumoznak egy kicsit..."
-
BigManus
addikt
Én voltam a p.cs, nem írtam le... Net kihúz... De már azt hittem alap.
-
janes1976
őstag
Na beszámolnék egy számomra legalábbis nagyon jó hírrel. A Bitdefender Windows 8 Security eddig teljesen bugmentes. Semmi zavaró tényező. Remélem ez így is marad és akkor mégse volt hiábavaló megvenni a licencet hozzá. Az meg külön öröm, hogy a BD IS 2013-hoz vásárolt licenccel simán megy. Fasza. De azt akkor se értem, hogy ez egy külön program, nekik ebbe hol a bolt? Lehet jutalom, hogy aki vette a fáradságot és megvette, az szabadon használhatja.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
AtHoS
nagyúr
válasz StSanya #15941 üzenetére
Nálam ebből egyedül az alap rendszergazda fiók, ami nem volt meg. Mondjuk win+l -t nem próbáltam, hogy enged-i e zárolni a gépet, mert alapból ugye nem a rendszergazdai fiókba jelentkezett be és mivel itt le volt tiltva minden tevékenység nem is tudom hirtelen, hogyan váltottam volna a rendszergazda fiókra.
Net nem volt a gépen, csak gyorsan összedobtam az asztalra, hogy megnézzem mi a jelenség és mentem is egyből csökkentett módba.
Na, de mindegy is, mert rescue disk megoldotta
-
riki
senior tag
A "rendőrséggel riogató" lakó, hamarosan lesz olyan "népszerű", mint mostanában az autorun és variánsai.[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest