- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
-
maddog
tag
-
maddog
tag
-
maddog
tag
-
maddog
tag
en nem szegyenlem hogy nem vagyok hipertolerans
szerintem az a gaz hogy ha hazassagnak akarjak hivni es hasonloan koriteni
nem az elnevezessel van a baj hanem hogy a hazassag (ahogy mar ideztek is a torvenykonyvbol) =ferfi+no
nyugodtan eljenek egyutt (szerintem abnormalis) kapcsolatban de gyereket ne nevelhessenek
tudom hogy manapsag meno a tolerancia
de az hogy toleransnak tudja magat valaki es ezzel erkolcsileg felette allonak hiszi magat mint aki kevesbe tolerans nem sokban kulonbozik attol hogy egy hetero ugy erzi hogy heteroszexualitasaval felette all egy homonak
azert a toleranciaval sem art vigyazni am -
maddog
tag
-
gasMask!
tag
De mint látod sok embernek valóban csak az a problémája hogy melegHÁZASSÁG. Nem az hogy a melegek együtt élnek. Nem az hogy olyan jogokat kapnak mint a házasságban élők. Hanem az hogy ezt házasságnak akarják nevezni. Nekem ezzel nincs gondom, de sokaknak igen. Sokan úgy gondolják hogy a házasság az már több ezer éve férfi és nő közt köttetik, akkor most nem változtassunk már rajta ekkorát. Maradjon meg a házasság egy férfi és egy nő kapcsolatának. A melegek házasságát nevezzük máshogy. Mondjuk homárság. Vagy esetleg regisztrált párkapcsolatnak, ahogy az USA-ban. Mindjárt kevesebb embert zavarna.
[Szerkesztve] -
ollie
MODERÁTOR
-
törölt tag
-
törölt tag
-
dr faustus
senior tag
-
törölt tag
-
maddog
tag
-
ollie
MODERÁTOR
-
Rive
veterán
-
rdi
veterán
-
deniro2
senior tag
Sehol nem említettem, hogy ki, mit, mikor, minek tart vagy tartott, simán leírtam, hogy ennek a dolognak a teljes elfogadása túlmutat a liberalizmuson amennyiben az ember alapvetően viszolyog a cselekménytől. Szóba sem kerűlt bármilyen szokás, tradició, etc. Simán nem érted amit írtam.
Azt írtad, hogy ne álljunk a fejlődés útjába, az adott témában és szövegkörnyezetben én ezt a homoszexualitásra és annak elfogadására értettem. Ha általában a toleranciára gondoltál, igazad van, ha konkrétan a tárgyalt kérdésre, akkor nem feltétlenűl.
Azért kértem, hogy írj le bármit, ami szerinted természetellenes, mert kiváncsi voltam, hogy, hogy ha a topik tárgya nem az, akkor mi igen. Nem sikerűlt. Ennyi. -
deniro2
senior tag
Egyrészt nem nagyon értem, hogy ezt mire írtad, másrészt, hogy, mi alapján teszel egyenlőségjelet a homoszexualitás és/vagy annak elfogadása és a fejlődés közé?

Akkor most írhatnék egy párezres listát, hogy mi mindent nem fogadnak még el az emberek, aminek vajmi kevés köze van a fejlődéshez, de nincs kedvem.
Ja, és írj már légyszives egy olyan dolgot, ami szerinted természetellenes. -
EQMontoya
veterán
-
EQMontoya
veterán
-
Nowhereman
őstag
Nem szeretem az állatvilággal példálódzást, mert ott aztán lehetne példát találni a legszélsőségesebb szexuális perverziókra is, mint pedofiliára, szodómiára, halottkúrásra, kanibál-szexre...
de ha az emberek már csak állatnak tartják magukat, akkor alig várom a szodomita, pedofil büszke vagyok felvonulásokat.
A marhaság az, hogy kissé lehagyják, hogy az általad emlitett majd egytől-egyig kb. a börtön homoszexualitással vannak egy szinten. Röviden a delfinek közt csőbuzit tudtommal nem irtak még le, csak a fiatal himek egymáson gyakorolnak, mivel nem árt a gyakorlat, ha egy tolongós tömegszexben cirka két másodperc alatt röptében kell alakitani. A madaraknál meg rendszerint a populáció elégetelen nemi összetétele miatt fordul elő. Röviden a kanibalizmus és pedofilia is gyakoribbak az azonos nem egyértelmü preferálásánál.
De ezzel legalább el lehet fedni azt, hogy egy hormonálisan agyonszennyezett környetben élünk, és teljesen normáls, hogy a floridai aligátork fele hermafrodita.../ott persze kisérletileg is leirták a homoszexualitás, és a hormonális szenyezett környezett kapcsolatát.
/ps: sőt olyan halak is vannak amelyek a korral változik meg a nemük, a fiatal példányok himek, az idősebbek nőstények. -
deniro2
senior tag
Nem is ez volt a kérdés, hanem, hogy mi a természetellenes. Honnan tudnánk ezt megközelíteni, ha nem a természet irányából? Vagy mondjuk azt, hogy ránk már nem vonatkoznak a természet szabályai, viszont akkor belehet fejezni a fütyijátékot (bárki van a másik végén), mert az tisztán ösztönös dolog.

Amúgy, az állatvilágban nincsenek konstans homik, én erről beszéltem és nem az esetleges kilengésekről.
-
Ősember
őstag
látom nem értetted meg amit irtam
ki beszél lehetöségekröl? megtehetik, persze... vonuljanak. azt irtam, hogy ha nem lennének ennyire nyiltan buzogányok senkit sem zavarna. otthon tegyenek egymásnak oda olyat amilyet akarnak, de ne hozzák nyilvánosságra (szerintem). elöitéletek mindig is lesznek, még akkor is, ha most véletlen sikeres lenne a meleg dolog és törvény szerint nem érhetné öket megkülönböztetés. -
tildy
nagyúr
-
bandus
veterán
-
bambano
titán
-
Algieba
őstag
-
divot
veterán
-
antikomcsi
veterán
-
Algieba
őstag
Nem írtam hetero párokról.
A férfi párokra gondoltam, hogy ha fiút szeretnének örökbe fogadni, akkor nagyobb az esélye annak, hogy a saját mintájukat adják át. De tőlem fiút is magukhoz vehetnek.
Egy homival több, nekem tényleg mindegy.
Ismerek homi fiúkat. Annyira aranyos a tekintetük!
Sokkal bájosabb a nézésük a hetero pasikénál. -
Phantom Lord
aktív tag
-
EQMontoya
veterán
-
DeusHun
őstag
-
DeusHun
őstag
Igen, tudom. Csak ez ellen sem tudok mit tenni. Csak reménykedem, hogy egyszer majd valaki felébred ott fenn és változtat, nem kell majd a gyereknek 10 kg-s táskával mennie és naponta 8-9 órát iskolában lennie, első félévben tudnia az összes betűt és számot...
Dehogy nem. Apróbb dologért is lehet csúfolni valakit akár 2 évig is. Elég ha a téma adja és már jön is elő. Megpróbálhatsz meggyőzni, nem fog menni. -
_az
senior tag
-
EQMontoya
veterán
-
DeusHun
őstag
Persze, csak az is olyan mint régen az 5 éves terv. 5 évre előre tervezni?? Vagy mégtöbb? Az első pár ''áldozat'' (értesd: gyerek aki meleg párnál van) szerinted hogy nőne fel? Vagy hát mind1, előbb-utóbb majd a társadalom elfogadja a melegek gyerekeit is és ez a lényeg? Ne azt nézd, hogy ''majd a távoli jövőben nem közösítik ki őket'' hanem azt, hogy ahoz hány gyereket fognak csúfolni és mennyinek megy rá akár az élete. Mert ez tuti, hogy nyomot hagy a lelkén.
MOD: maddog ez a te #132-esedre is ment.
[Szerkesztve] -
Male
nagyúr
-
Kasza08
őstag
-
_az
senior tag
hát annak külön topicot lehetne nyitni. de az biztos, hogy ha egészséges családmodellek lennének(akár melegekkel is), nem lenne tele a világ ilyen depressziós-emo kölkökkel...
amúgy pont ez a ''újfajta család modell'' tendencia szól pont a melegházasság mellett, hiszen amiket sokszor látni, annál 100x egészségesebb, ha 2 apukája van a pubinak...
szerk:
#127: na pl erre gondoltam, hogy többet kell törődni a gyerekkel a melegeknek
[Szerkesztve] -
Kasza08
őstag
-
maddog
tag
-
EQMontoya
veterán
-
maddog
tag
igazabol tok jo hogy manapsag mar annyi faszsagot lehet csinalni es annyian csinalnak szerintemfaszsag dolgokat hogy mivel en nem csinalom egy kicsit jobb embernek erzem magam
ugyhogy legyen sok buzi hordjanak a metrok macsorozsaszint menjenek szolariumba csinaltassanak minel tobb plasztikai mutetet stb -
EQMontoya
veterán
-
csapos2
addikt
-
he7edik.
addikt
-
maddog
tag
-
EQMontoya
veterán
-
GG888
senior tag
-
csapos2
addikt
-
maddog
tag
-
EQMontoya
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Nintendo Switch 2
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motoros topic
- BMW topik
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Motorola edge 50 pro
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB karcmentes 85% akku 353 ciklus
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)