- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nowhereman
őstag
Nem vagyok szodomita - nem mondom, vannak mostanság már lassan perverznek mondható irányultságaim, mint a monogámia -, csak mondjuk pedovallomásokat nem hall az ember a vonatkupékban. A homokat sztárolják, a pedokat ördögűzik, a szodomitákat kb. a helyükön kezelik.
"Nem értem a homoszexualitásnak mi köze a fajok közötti szexhez vagy egy mentálisan sérült emberhez?" - nos a XIX. század vége előtt elvétve fordult elő, hogy külön kezelte őket volna gondolkodó vagy törvény, a szodomita szó fedte a homoszexuális viselkedést is. Ennek bizonyos alapot ad, hogy szodomiták elég jelentős része homoszexális viselkedést is mutat.
Egy szexuális irányultságra meg nem lehet "rászokni". - megrémülnél, ha tudnád, hogy az ember mennyire átpogramozható, és mennyire programozza magát..,
-
Nowhereman
őstag
1681:
Nos meséljek egy érdekes esetet - sajnos a forrás már nem jut eszembe. Volt egy fazon aki kvázi mint te, volt fiatalkorában barátnője meg minden és egy perverziója. Az ő esetében ez a ló volt. A csóka az első fizujából vett egy pacit, és innét kezdve nem volt megállás. A csóka vég nélkül lóvászként dolgozgatott, de ugye előbb-utóbb mindenütt lebukott. A csóka az elmeorvosi vizsgálatnál teljesen közömbös volt a nőkre, férfiakra, gyerekekre, szexbábúkra, kecskékre meg mindenre, kivéve persze a pacikat. Addigra ugyan is ez teljesen fixálódott benne a lovak felé való irányúltság. Persze biztos van aki szerint ez genetikailag kódolva volt ebben a szerencsétlenben, de azért nagy nehezen előkerült a mánia gyerekkori indítélka...
A rituális "megtisztulási" kényszercselekvés pedig nem egyszeri eset. Egy Ágnes asszony nem egyszer mossa ki a véres leplet. A tabutörő valódi "perverzek" nem a tabu-törés miatt szégyenkeznek, hanem amiatt hogy élvezték a tabutörést. Az ilyen apa-lánya viszonyokban van fiatal csaj akit elkap az apuka - oszt ügy is lesz belőle ha a lány túlteszi magát a félelmén és szégyenén - és van az akinek az apuka a perverziója - az ilyen azt szégyenli, hogy jó ha apuci tömi - és néha végső esetben az apuka menekül a hatóságokhoz, mert 20 év után nem bírja a tempót...
Amit te vázoltál, az olyan mint a dohányzás. Az első után fuldokol meg köhög az ember, második meg a harmadik is szörnyű, de mire a doboz végére ér az ember már magától nyitja a következőt. Bocs, de nekem olyan, mintha te is így szoktattad magad a homokozásra...
Mondjuk érdekességként egy csókától hallottam ilyen első eset utáni félóra mosdás. negyedik-ötödik után felismerés mesét. Neki a "mindegykivel" volt a levonása, és a dolog a dutyiban indult. Akkoriban éppen a homoszexális élettársát a közös kuttyájukkal csalta, de minden aktus közben a nőkre gondolt. /no ezt pakolja valaki egy egydimenziós skálára/ -
qestion
aktív tag
-
qestion
aktív tag
-
qestion
aktív tag
-
qestion
aktív tag
-
qestion
aktív tag
-
qestion
aktív tag
-
vans?
őstag
-
runner 125
nagyúr
A családod fog örökké motiválni? Azért gürizel, h nekik tegyél jót, ne pedig a jövődnek" - gyermekeidnek? ..és ha nem lesz anyu apu?
Ahogy fentebb is írtam, bennem megvan az előítélet, és meg is lesz. Soha nem fogja nekem megmagyarázni azt senki, h ez így is természetes...
...
Pl. nem tudom rajtad mennyire látszik, de attól konkrétan hányingerem van, ha látok egy boozyt, aki affektál, s úgy mozog, mint egy nő.
Inkább lépek innen, mert bann lenne a vége.

-
Nowhereman
őstag
"Az első alkalommal még zavart a dolog, fél órán keresztül álltam a tusolóban és mostam le magamról a "másik embert","
- no erről csak annyit mondok, és tudom hogy ettől megsértődsz, meg ismét kapok itt mindent : a homoszexualitás nálad még csak nem is szexuális irányultság, hanem egy perverzió, ami az agyadra ment. -
runner 125
nagyúr
-
Ariadne
őstag
Azért hihetetlen, milyen alapvető fogalmakkal nincsenek tisztában az emberek, de azért mondják...
Mellékesen eszembe jutott, hogy voltaképp nincs is min csodálkozni, ha az is megtörténhet, hogy a munkahelyemen (ügyvédi iroda, a belváros legeslegközepén) tanult és nagy gyakorlatú főnököm évek óta rendszeresen és folyamatosan hátrányosan kezeli az ott dolgozó ügyvédjelölt lányokat a fiúkkal szemben. Teljesen egyértelmű, sőt néhány esetben papíron is megmutatkozó a nemi diszkrimináció. De megállapodtunk a többiekkel, hogy akkor sem fogjuk átoperáltatni magunkat, csak hogy olyan munkákat kapjunk, ami járna nekünk, inkább elhúzunk onnan...
Magyarország, 2008... -
Ariadne
őstag
-
Ariadne
őstag
Ha a gyerekek szülei beleegyeztek, akkor a világon semmi gond nincs vele szerintem. Mert hát ugye ilyen kicsi gyerekeknél a szülőnek kell döntenie arról, hogy bármilyen vonatkozásban is megjelenhessen a gyerek képe, mindegy, hogy újságban vagy plakáton.
Bár nem tudom, hogy az ilyen szándékos közvélemény provokáció mennyire segíti vagy éppen hátráltatja az ügyet... Akinek nincs baja a rendezvénnyel, annak tetszeni fog, a nem toleráns embereket viszont lehet nem kellene így provokálni, mert attól talán csak még ellenségesebbek lesznek...

mod: monstre, te hogy megváltoztál mostanság! Olyan szelíd képed lett, alig ismertelek meg.

-
Ariadne
őstag
-
shtml
őstag
-
mefistofeles
veterán
Mutasd már meg, hol beszéltem egyéjszakás kalandokról.....
Egyéjszakás heteróknak sem adnék gyereket ha ez megnyugtat.
Nem csak a ribanc melegek állítják, hogy több a körükben a partnercsere.Az agresszivitásotokról valóban nincsenek adataim (bár te eléggé az vagy!) de úgy gondoltam én oktondi, hogy a nemi beállítottság nem befolyásolja jelentősen ezen tulajdonságokat......
-
Ariadne
őstag
No igen, sokan hiszik azt, hogy a házasság ténylegesen változtat az adott kapcsolaton, de én ebben nem hiszek. Párommal 9 éve járunk, 8,5 éve élünk együtt, de eddig fel sem merült, hogy összeházasodjunk. Ehhez ugyanis számunkra feltétel az, hogy önállóan, felnőttként éljünk, tehát a saját fizetésünkből (egyetem 6 éve kilőve), a saját lakásunkban (no a bank keze azért rajta lesz vastagon
). Valahogy talán belénknevelték, nem tudom. Viszont így élettársként nincs jogunk a másik orvosi ellátásáról értesülni, nem vehetjük át egymás levelét, stb, vagyis hetero élettársakként részben ugyanazok a jogi problémáink, mint a meleg pároknak. Szóval ez a regisztrált élettársi kapcsolat nekünk és hasonló helyzetű pároknak is elgondolkodtató lehetőség, és persze ebből bármikor házasságra is lehet váltani később.Megnéztem még pár francia statisztikát, azt írják, hogy a pacs bevezetése évében még 42%-ban meleg párok szerződtek, míg a most létező szerződéseknek már mindössze 7%-ánál tudtak név alapján meleg párra következtetni. Magyarán mindenkinek jól jön a lehetőség akkor is, ha van más választás.

-
Don Vittorio
őstag
Mármint, hogy mit várunk egymástól?
És még az előzőhöz:
Egy válás gyakran durva sárdobálás, és soxor azért sem békülnek ki a felek, mert nem akarnak hülyét csinálni magukból az ismerősök és barátok előtt, akinek a másikat agyon szekálták, sarazták, mószerolták. Egy élettársi kapcsolatban a sarazási kényszer sem akkora, így a kibékülés is könnyebb. -
Ariadne
őstag
Pedig a mi leendő rendszerünk még alaposabb is lesz talán, mert ott végrendelet hiányában nem örökölhetnek egymás után a pár tagjai, míg itthon ha jól rémlik a jogszabály szövegéből, igen. Mondjuk ahogy nő a pacs-ok száma ott és csökken a házasságoké, szerintem idővel ők is változtatni fognak...
-
Don Vittorio
őstag
-
oxox
addikt
Bevallom azt gondoltam a "női-férfi" szerep állandó dolog (még ha nem is kimondottan), bár nekünk se árúlták el a barátaink, hogy melyikőjük "ki", mégis szinte bizonyosak vagyunk benne. Ezt nem feltétlen szexuális-vagy háztartási értelemben értem. (szexben a nőknél sem egyértelmű a dolog, valaki szeret irányítani, valaki viszont azt szereti, ha őt kontrollálják)...Nem tudom pontosan megmagyarázni mire gondolok, de rátok nézve azt mondanám, hogy a párod a "férfi", nem azért mert Te nőies vagy, inkább azért mert Ő férfias
(de miután semmit nem tudok rólatok, és nem is ismerlek benneteket, ez csak gyenge tipp)....Kérdések:
Úgy tudom, hogy a párkapcsolatok lazábbak, értem ezt úgy, hogy elfogadottabb, lazább a párkapcsolat (elnézőbbek ha a másik félrelép), így van ez másoknál is, vagy csak a barátainknál (ill. az Ő környezetükben) ?
Benned mikor tudatosúlt a "másságod" (életkorban), ill. mikor volt az első érzés (gondolom kellett némi idő a sejtés, és felismerés között)? ill. hogy azért próbálkoztál-e a másik nemnél?A szexuális részére bevallom nem szívesen gondolok (persze ha nem két hölgyről van szó
), nyugodtan szeressék egymást, de számomra nem szép gondolat két férfi együtt....számomra idegen....valószínű mint a melegeknek a gondolat, a másik nemmel.oxox
-
törölt tag
-
Don Vittorio
őstag
Én közben kérdeznék: a meleg kapcsolatokban minden esetben kialakulnak a férfi-nő (fiúsabb-lányosabb) szerepek, vagy ez tévedés, és én kevés embert ismerek, azért gondolom így?
Van olyan ismerősöm, aki két évig volt egy kapcsolatban "lány", aztán szakítottak, és a következő kapcsolatában évekkel később már inkább a "fiú" volt ő. -
Sk8erPeter
nagyúr
De monstre, a Te hozzászólásaidra továbbra is kíváncsi vagyok, lévén, hogy valószínűleg jobban értesz a témához, mint sok más hozzászóló, és okoskodás és sértegetés nélkül, kulturáltan tudod megosztani a véleményedet.
[ Módosította: Don Vittorio ] -
oxox
addikt
-
oxox
addikt
-
Sk8erPeter
nagyúr
Wow, ez egy "beismerő vallomás", legalábbis én eddig nem tudtam, hogy Te is meleg vagy.
De akkor örülök neki, hogy van köztünk valaki, aki nem csak kívülről okoskodik (mint pl. én
és még sokan az itt hozzászólók közül), hanem jobban ismeri a helyzetet, mint közülünk bárki más, aki hetero. 
-
Sk8erPeter
nagyúr
-
oxox
addikt
#1478 "birodalom aggresszív terjeszkedése" ....ami ugye sok háború-sok-sok meghalt fiatal katona

s szabad megkérdeznem, hogy mi a véleményed a fenti dolgokról -házasság-gyermek.
A mi ismerőseink (szintén egy pár), szeretnének majd adoptálni, és szerintem meg is birkoznának a dologgal (persze a társadalom és kellene hozzá).
-
Sk8erPeter
nagyúr
-
Sk8erPeter
nagyúr
Mire alapozod, hogy betiltották? Én úgy emlékeztem, hogy pénzügyi okokra hivatkozva szűnt meg, és a legtöbb honlap is erről számol be, pl.: "2006-ban a korábbiaknál is több karneváli elemmel bővült a felvonulás, s 2007-re még színvonalasabb, még több nemzetközi sztárt és még változatosabb programokat felvonultató Parádét terveztek. Ez a terv azonban olyan költségvetést igényelne, melyhez a szükséges pénzügyi háttér nem áll rendelkezésre. Így a Parádé – mely ingyenes rendezvény lévén csak a szponzoroktól származó bevételekre hagyatkozhat – az idei évtől elmarad.
A szervezők az idei nyártól Budapest Parádé helyett az eddig is népszerű és sikeres záróesemény, a Bónusz további fejlesztésére helyezik a hangsúlyt." (Innen) -
Don Vittorio
őstag
-
dabadab
titán
-
csapos2
addikt
-
csapos2
addikt
-
aesir
veterán
Majd ha lesz egy durvább adóemelés, nemzetközi leminősítés, vagy egyéb disznósága kiderül a kormánynak vagy az úgynevezett szdsz-nek, akkor fogja majd a ballib média felkapni a témát. Vegyük észre, hogy valójában senkit nem érdekel a melegek joga a gyermeknevelésre vagy a regisztrált kapcsolatra, viszont mint erős érzelmeket kiváltó témát, bármikor elő lehet húzni ha eltussolni akarnak valamit, mint pl az áramliberalizációs szavazás.
Nagyszámú homoszexuális férfi és nőismerősöm van ezért egyre jobban kibukva az úgynevezett liberális pártra (amely látszólag legnagyobb vehemenciával küzd a homoszexuálisok jogaiért), mert egyszerűen kihasználva érzik magukat. A Szetey és Ungár-féle politikai ripacskodásra pedig köpnek egy jó nagyot, főleg azért, mert ez a közösség tökéletesen tisztában van a többi homoszexuális képviselő kilétével is. -
dokar
addikt
-
csapos2
addikt
-
kicsitomi88
őstag
-
hoffman_
nagyúr
-
csapos2
addikt
Azt, hogy emberileg nincs különbség, azt elhiszem, sőt talán a homoszexuálisok, még egy kicsit jobbak is embernek, de egy határon túl, azért elég jelentős eltérés mutatkozik.
Viszont ha azt szeretnék, hogy el legyenek fogadva, akkor, véleményem szerint, nekik is el kell fogadniuk azt, hogy a természet nem az ilyen párkapcsolatra lett berendezkedve, minekután elég halvaszületett próbálkozás ez, részükről.
És érzelem ide, érzelem oda, a fajfentartásra szükség van, amit egyelőre még nem tudnak kivitelezni, illetve biológiailag képesek lennének, de azt gondolom egy igazi homo ugyanúgy elutasítja, mint egy hetero az azonos neművel történő nemi aktust.
Szóval szerintem, nem ugyanolyanok.
-
csapos2
addikt
-
kicsitomi88
őstag
-
kicsitomi88
őstag
-
kicsitomi88
őstag
-
kicsitomi88
őstag
Hmm
Ezzel a megfogalmazassal ugy veszem eszre mintha kevernel valakivel, sot, igy vettem ki mintha melegnek gondolnal, bar lehet h az a tobbes szam, ratok, mint melegekre vonatkozik, akkor bocs.

Nem celom rosszabb szinben feltuntetni, inkabb nem irom mi a celom mert szemelyeskedesert bant kapok

Értem mit mondasz, pont most olvastam az egyetemi ujsagban, hogy a meleg barati kor alapitoja ellenzi a meleg felvonulast, mert csak rosszabb lesz a helyzetuk, ertem mit mondasz, de sztem ez nonszensz amit nehany ember kepzel a sajat korlatoltsaga miatt, es ez duhit.
-
hanee
senior tag
-
hanee
senior tag
Senki nem különbözteti meg őket. Azt nem értik meg itt sokan, hogy jogilag éppenséggel velünk teljesen egyenlőek a jogaik a melegeknek is: házasodhatnak: férfi nővel, és örökbe is fogadhatnak. Én épp úgy nem házasodhatok nővel, mint egy meleg egy másik meleggel, tehát nekem semmivel sincs több jogom, mint neki.
Ezen kívül semmilyen módon nem az azonos neműek házassága az ideális és követendő családmodell egy egészséges társadalomban. A történelem eddigi legnagyobb birodalmaiban és eleddig legtisztább demokráciáiban is sikerült a helyén kezelni ezt a dolgot: elfogadták mint tényt, de kizárólag mint testi vágyat. Ettől függetlenül a meleg hapsiknak is volt feleségük többnyire, helyesen.
Házasság = férfi és nő kapcsolata, aminek a célja családalapítás, gyermekek nemzése, nevelése és a társadalmi reprodukció. Ez csak a modern kori liberalizálódásunk (=elkorcsosulásunk) folyománya, hogy ennyire elnézőek akarunk lenni. Én nem vagyok.. a gyerekmnek sem nézem el, hogyha mondjuk megüt csak azért, mert ő individuális lény és ki kell bontakoztatnia magát, ugyanis ő is egy társadalomba született bele, aminek bezony meg kell felelnie és minél gyorsabban idomul, annál sikeresebb lesz a társadalmi élete.hanee
-
csapos2
addikt
-
csapos2
addikt
-
csapos2
addikt
-
csapos2
addikt
-
csapos2
addikt
-
erdoke
titán
''minden hetero es meleg ugyanazokkal a sejtekkel, genekkel rendelkezik, mig a torzaknal egy genetikai mutacio megy vegbe, azert olyanok, amilyenek...''
Genetikai szempontból ez a megkülönböztetés nem létezik (mármint a homoszexualitást okozó gének normálisak, a rusnya külsőt okozók meg nem), mivel azt nem vizsgálja a tudomány, hogy az adott tulajdonságot okozó gén mikor változott olyanra. Más fiziológiás vagy viselkedésbeli tulajdonságokat összevetve sem vagyunk egyformák, ami többnyire genetikai különbségekre vezethető vissza. Hogy mit hívunk torznak, az csupán társadalmi megállapodás kérdése.
A rosszindulatú daganat bizonyos sejtek hibás működésével áll elő, tehát betegség. Ráadásul szinte kizárólag csak a szaporodási kor után kialakuló fajta öröklődhet (ha egyáltalán), aki gyerekként meghal rákban, az nyilván nem szaporodik. A homoszexualitásról okairól sokkal kevesebbet tudunk, én pl. még a szaporodási szokásaikat se ismerem. Gyártanak gyerekeket, vagy újra meg újra előjön korábban ''tiszta'' családokban is? -
aesir
veterán
-
ToRR3nt3
senior tag
-
aesir
veterán
-
rii
nagyúr
'' .......... nincsen noi es ferfi szerep, mindenki ugy viselkedik, amilyen ............. ''
van férfi és női szerep, de nem tudatos kiopsztásban, hanem a homoszexuális emberek közül van aki a női jellem felé tendál, és egy homoszexuális kapcsolatban efelé irányul a jelleme, (gesztusok, mimikák), míg mások olyan homoszexuális felek lesznek, akik a lányos fiúkat keresik, és ők maradnak meg az erősebbik félnek.
olyannyira erős ez a degenerálódás, a női jellem felé való riéányultság, hogy a női jellemmel rendelkező homoszexuális férfiaknak a legnagyöobb megerőltetés a mindennapokban, hogy ezt a nőiességüket leplezzék a mindennapi társadalmi életükben, és megpróbálnak másképp viselkedni, férfiasabban, mint ahogy otthon teszik, ahol a női jellemvonéásokat megengedgetik maguknak.
tele van szóismétlessel, elnézést érte -
rii
nagyúr
'' .......... pedig sok allatt valaszt maganak part egy eletre, es akkor mar bizony tartos kapcsolatrol beszelhetunk... ........... ''
pont azt mondtam én is, hogy az állatok döntöő többsége csak nemzés céljából, pár hétre él társas életet, az ezeknél a fajoknéál fenálló esetleges homoszexualitás pont olyan, mint amikor valaki fuitó kapcsolatot keres.
arra akartam én is célozni, hogy az állítvilágban szinte kuriózum az, ha olyan állatok élnek homoszexuális kapcsolatban, ahol a társávlasztás életre szól, és valószínűleg tartós homoszexuális kapcsolat nincs az állatok közt. -
ToRR3nt3
senior tag
-
Kriza
őstag
-
Kriza
őstag
Nem tudom, hogy hogyan lesz valakiből meleg. Mostanában sajnos szerintem ''menő'' lett melegnek, de legalább biszexnek lenni, mert a sok baromtól ezt látják a tévében. Persze sokan nem választják, hanem így működik az agyuk (nem ismerem a pontos okokat, de nem is akarom) és kész. Az ő dolga, amíg nem viszi az utcára.
Az örökbefogadáshoz meg - szerintem - egy család kell: apuka és anyuka. Nem két apuka vagy két anyuka. És miért nem? AZÉRT MERT EZ A KEZDETEK KEZDETÉTŐL ÍGY MŰKÖDIK. EZ A TERMÉSZET RENDJE. Nem véletlenül nem tudnak a melegek szaporodni - mert természetellenes.
1004: nem tudom, hogy min vagytok már túl ebben a topicban, mert nem olvastam el, csak az első pár HSZ-t meg az utolsókat. De nem is nagyon akarom belelovalni magam, mert elkap az ékszíj és a végén bannoltatom magam.
[Szerkesztve] -
Johnny
senior tag
-
Johnny
senior tag
-
Nowhereman
őstag
-
maddog
tag
-
maddog
tag
-
maddog
tag
-
csapos2
addikt
-
lenox
veterán
-
dr faustus
senior tag
-
dr faustus
senior tag
-
Gebriel
veterán
-
ollie
MODERÁTOR
-
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
Én 10 évről tudok
De tán akkor is be kell menni a hivatalba, és papírt kérni róla.
No mindegy, nálam jövőre úgyis kiderül
Váá ebből maradhatott meg valami maitt a 10 év:
Alapvetően az az élettárs lehet özvegyi nyugdíjra jogosult, aki a másik élettárssal annak haláláig:
egy év óta megszakítás nélkül együtt élt, és gyermekük született, vagy
megszakítás nélkül 10 év óta együtt élt.
----------------------------------------
Pontos leírás az élettársi kapcsolatról itt: [link]
[Szerkesztve] -
ollie
MODERÁTOR
Maradjunk a homoszexualitásnál. Olvasd el a Rómaiakhoz írt levél első fejezetét, több, mint egyértelmű. A papokat most hagyjuk ki az egészből, mert előszőr azt kéne tisztázni, hogy a Biblia szerint ki a keresztény, és nem szeretnék egy hosszas vitába belemenni. A lényeg, hogy nekem tök mindegy mit mond vagy cselekszik a - katolikus - egyház, ha az ellentmond a Bibliának. Nem attól pap valaki, mert bármilyen egyház azt mondja rá, hanem mert megfelel a Biblia elvárásainak.
[Szerkesztve] -
ollie
MODERÁTOR
NINCS megkülönböztetés!
A melegek is ugyanúgy házasodhatnak valakivel a másik nemből, mint én. Én nem házasodhatok valakivel a saját nememből, mint ahogy a melegek sem. Felejtsük el már ezt a hátrányos, joogi megkülönböztetés maszlagot.
A pedofil papokról meg csak annyit, hogy a Biblia szerint ezek az emberek nem papok, még csak nem is megváltottak. Mi köze van ennek a témához? -
törölt tag
fejtsd ki, miert lennenk karosak a tarsadalomra?
es van megkulonboztetes... mar ott kezdodik, hogy nem hazasodhatnak, orokolhetnek, stb... nagyon nem jo iranyba tapogatozol, ellentmondasz magadnak, eppen ezerd fejtsd ki kicsit bovebben
es ne keverd bele a pedofiliat, de ha belekevered: hallottad a nagy hirt, miszerint a pedofil papok miatt 660 millio dollart fizettek az usaban? hmmm? nesze neked egyhaz, biblia, stb... -
ToRR3nt3
senior tag
Ha két azonos nemű ember szereti egymást tök nyugodtan élhetnek édeskettesben, semmi nem akadályozza meg őket ebben. Mi a tökömnek kell nekik a papír? Csak a formaság miatt? Vagy egy újabb bagatell dolog amiből politikai ügyet lehet csinálni, elvonva ezzel a közvélemény figyelmét a lényeges történésekről?
-
maddog
tag
-
ToRR3nt3
senior tag
-
maddog
tag
-
maddog
tag
akkor kerlek ird le neked tetszo terjedelemben a velemenyed indoklassal (vagy referalj)
az enyem 486.-on van
ps:
amit dabadab csinal pedig alapjaiban kulonbozik a tobbi emlitett forumozo stilusatol
nem pontosan a segitseg a celja
a moderatorok velemenye pedig semmikepp nem magasabbrendu mint barmelyikunke csak azert mert bizonyos jogosultsagaik vannak
ha en nyitnek egy blogot azzal az en velemenyem nem lenne okosabb es partatlanabb -
maddog
tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bontatlan Zacsis Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -50% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Powercolor Radeon RX 6700 XT 12Gb
- Szabad személyre 2.0 LANCOOL 216RX Black ÜRES Gépház Ingyen MPL
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tényleg, mennyire nagy az érdeklődés eziránt? Mert azért ha nem is egyenértékű tartalmában a házassággal, de nagyon sok minden van benne, ami már megkönnyítheti a közös életet.
és még sokan az itt hozzászólók közül), hanem jobban ismeri a helyzetet, mint közülünk bárki más, aki hetero. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)