Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- t72killer: Csapás a múltból
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
eeXaa
addikt
válasz
Felesbandi
üzenetére
Én is csak most merültem el benne.... kicsit nehézkeseny nyillik meg a játék lényege, viszont ha szánsz rá időt, a crew 2 nemcsak forza horizon alternatíva, de egyben need for speed, wreckfest, trackmania, és akkor a motor, hajó, repülőversenyeket még nem is említettem....
Grafikailag a FH jobb, viszont minden másban 1000x jobb a crew. -
eeXaa
addikt
válasz
Felesbandi
üzenetére
"Forza Horizon tartja mar csak a nappalimban az XBOX-ot. Nincs alternativaja"
Ha játszanál a Crew 2 el tudnád hogy kb. mindenben agyonveri a Fhorizon gémeket. Komolyan ha Forzázok, mindig röhögés a vége, mennyire, alap, fantáziatlan játék...... mondom ezt úgy hogy megvan minden forza, és több száz órát raktam összesen a játékokba.
Egyedül a FMS érdekel még, de kétlem, hogy megüti majd a Gran turismo szintjét. -
eeXaa
addikt
Lassan 10 éve van ps em párhuzamosan a xboxal, elég sok mindent kijátszottam, ill. ismerem a repertoárt.
Előszőr csak ritkán kapcsoltam be a ps-t egy egy exklúzív játékra.... viszont az elmúlt pár év katasztrófális xbox termése miatt gyakorlatilag a fő platform lett amin rendeszersen játszok, és az xboxot kapcsolom be néha néha, vagy veszek GP-t 1 hónapra 1 évben, kipróbálni ezt azt....
Szerencsére nem ugrottam konzolvásárlásba a generáció elején, bár már akkor is sejtettem melyiket fogja megérni venni....
Jahh.. új xbox címek nekem = xcloud. Én azért nem veszek konzolt amit az xbox produkál... -
eeXaa
addikt
Phil bedobta a törölközőt a héten. Én már semmit sem várok tőllük. Viszlát xbox. PS a jövő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch Oled-ek Picofly chippel okosított Dual Boot Hekate Tinfoil CFW RP2040
- !!!Csapj le rá, mielőtt túl késő!!! Új (bontatlan) 1024 GB/1 TB OLED Steam Deck eladó
- Playstation 5 kontrollerek 3 hónap garancia
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi