Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila2011
aktív tag
Én viszont nem laikusként, hanem okleveles épületgépészként írtam. Hirtelen rosszabb variáció nem jut eszembe villanykazánnál. Nyilván számításokat nem tudtam végezni, mert nem volt adat hozzá és talán nincs is, mivel nem volt használva a rendszer. De az biztos, hogy megtérülő befektetés, legfeljebb az a kérdés, hogy mennyi idő alatt jön vissza. Ha pedig hűtésre is használja, akkor a komfort is nagy mértékben nő majd.
Arra pedig nem nagyon érdemes építeni, hogy most milyen a napelemes áram elszámolása, mert lehet változik majd, ahogy lehet olvasni. A kérdés ennek is csak az ideje. -
DUB Inc.
aktív tag
"ha fontos a környezettudatosság, akkor fával kell fűteni, a maradék pénzből meg fákat ültetni, a többi csak marketing"
És szerinted a mai életmódban hány ember tudja ezt megtenni? Tisztában vagy vele, mennyi munkával jár ez? Már eleve a vegyestüzelés is baromi sok melóval és kosszal jár.
"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Oakley topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós kamerák
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Mesterséges intelligencia topik
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Építő/felújító topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest