Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VHS digitalizálás
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
:D én is amúgy amikor néztem, még próbáltam valamihez hasonlítani, és nekem is eszembe jutott a boholytalanító, ugyanis van olyan itthon, és pont ugyanolyan a feje:D. amúgy szerintem elég praktikátlan hgoy két ilyen kis lyukon távozik a levegő, nem pedig rendesen... na mind1.
-
Mosqu!to
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
fogalmam sincs, ha láthatnám közelről, akkor lehet hogy meg tudnám mondani. eddig az életben 1x sikerült látnom olyat, akkor is cska a magicomp kirakatában.
-
Mosqu!to
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
''a másikban meg hangszórók vannak elöl'':DDD
akkor ahol 12cm-s rács van elöl ott már bazinagy hangfal van? :DD:DD
komolyra fordítva a szót, az a 2 rács elöl tök felesleg, 4cm-s ventiknek van a hely, ami elég gyenge. jóval jobb a nagy ventis(8, 9, 12cm-s) -
Mosqu!to
addikt
[L]http://www.mosquito.atw.hu/[/L]
ezek az én gépemről készült képek, de még nagyon kezdetleges... elöl nagyobb világítás lesz, és még rengeteg átalakításra szorul majd!
javítottam, jó? _George -
Mosqu!to
addikt
monyuk a jövő évi modding verseny megnyerésére, és design-ra.. nekem teccik nagyon ez a ház, és már rengeteget törtem a fejemet 1 komoly moddoláson, csak eddig nem volt meg a megfelelő ház, amit érdemes is lenne... ezt érdemesnek találom, 1enlőre ott tartok, hogy elöl van 1 kék venti(jövőhéten lesz még 1 elöl) ami szép világítást ad elöl a háznak, akit érdekel, vannak képek:)
-
Mosqu!to
addikt
válasz
FlatronKutyu
üzenetére
off
nekem is ugyanilyen adsl modemem van :DDD
on -
Mosqu!to
addikt
[L]http://www.moddin.net/projects/silverdragon/dscf0164.jpg[/L] itt 1 nagyobb kép arról amit én karácsony felé megvalósítok:))
-
Mosqu!to
addikt
hú végigolvastam a cikket.... 8000 ft 1 ilyen hajlékony neon:((( akkor majd legfeljebb karácsonyra...
-
Mosqu!to
addikt
válasz
FlatronKutyu
üzenetére
:)
Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Macska topik
- Tőzsde és gazdaság
- Vírusirtó topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung A06 mobiltelefon
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi