- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Aktív témák
-
Killberk
aktív tag
Nah, közben kontaktoltam haverommal és farost lemez tényleg nem lenne túl elegáns, viszont azt mondta hogy vannak szép, normális matt fekete matricák és abból ki is tudná vágni mintát géppel. Valószínűleg az lesz ráragasztva valami 0,5ös tejopálplexire. És ez fog menni oldalap helyére. Így megmarad az eredeti oldallap is (sose lehet tudni, hátha vissza akarom rakni majd egyszer). Mondjuk 0,5ös plexi nem egy atomtámadás-álló darab lesz, de csak nem lesz vele gond.
-
Killberk
aktív tag
Ughh, hát az nekem kicsit drága.
Viszont egy ötlet/kérdés:
Az milyen lenne, ha az oldalapot lecserélném valamilyen farost lemezre, ami mondjuk még nem üt el annyira a háztól és abba vágnám ki a mintát ? Nem akarok 10.000-t fizetni a kivágásért, én magam meg nem biztos hogy normálisan megtudom csinálni. Kicsit macerás a minta. Szal farost lemezre tök egyszerű lenne, és késöbb könnyen cserélhető, ha másik mintát akarok ? Véleményezétek plízz, hogy van-e értelme ill. látatok-e már hasonlót ? Azért esztétikusság szempont lenne.
Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Yettel topik
- Xbox Series X|S
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest