- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
LukE
veterán
válasz
Killberk #104 üzenetére
matricázást lehet szépre csinálni: [L]http://www.sitecenter.dk/bugfreak/mitcasemod/[/L]
Engusz házának az oldala full plexi, Valahol van róla 1 topik is, Codegen 9011-es.
Matrica lejöhet, plexi karcolódhat, olvadó proci lelök magáról a hűtőt, persz az is túl forró, megolvasztja a plexit, ráfolyik a már füstölő VG kártyára, tűz üt ki, 3 km körzetben semmi sem marad épen.:D -
somitomi
tag
Koszi!
Sajnos meg sok van hatra...
Nagyon jo az a link, amit LuKe irt, jobb is, ha nem mondom el, hogy mekkora szivas volt kivagni:) (Lombfuresz femlappal)
A festes serult, eleg sorjas is lett, tehat a szintert le kell csiszolni elotte vagy utana a hazrol es ujrafesteni....amugy is ugy szep az uj festes, ha sima feluletre kerul es nem tul rucskosre....
Ha mar eleve fekete az oldallapod, akkor macerasabb a dolog, a lezert nem ajanlom, mert megolvad a festes a nagy hotol....az abraziv szemcses vizsugaras vagas lehet a megoldas, de nem jartam utana, hogy mennyibe is kerul...(minden esetben celszeru a kivagasi mintat elore elkesziteni valamilyen vektorgrafikus formaban, mert ha nem teszed, akkor kb 4000Ft-ot szamolnak fel a szamitogepes elokeszitesert)
A vilagitast egy sima Codegen kek hidegkatod fenycso oldja meg, amit par centire helyeztem el a plexi eletol.
Amugy semmi kulonos a plexi, egyszeruen feher szinu (5mm vastag)...de ugy hallottam emlegetni, hogy ''tejplexi''.
Tudom ajanlani az AOpen 700C-t, gyonyoru fekete nagytorony (nekem legalabbis tetszik), egyszeru, es jol lehet moddolni raadasul nem ajtos.
Egy baj van vele, hogy draga, mondjuk 400W-os tappal aruljak ([L]http://www.sowah.hu[/L] 30.800+ÁFA, kisker ar). -
LukE
veterán
van néhány jó cikk a Metku-nál [L]http://metku.net/index.html?sect=mods[/L]
ImageWindow
Basic electricity !
LedGrill
Router
Window
egy srác sima lombfűrész (vas fűrészlappal persze:D) és reszelővel meg sok türelemmel csinált elég dúrva kivágást.
piros ledet meg elég olcsón lehet kapni elektronikai boltokban, 30-50 ft a nagy fényű is.
plexit legegyszerűbb pl. parktiker/baumax/obi-ban lehet kapni, de használd a keresőt, valaki már berakott pár direkt ilyen céget, akik ki is vágják neked.
Aktív témák
- Suzuki topik
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kikristályosodik a Razr 60
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Mobilinternet
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 850 G2 80+ GOLD 850W teljesen moduláris tápegység garanciával
- Zalman Alpha 36 processzor vízhűtés
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- be quiet! Dark Power Pro 12 1200W TITANIUM - Garancia 2032
- FSP Aurum Pro 1200W 80 PLUS Gold - AU-1200PROH
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest