- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
koxx
MODERÁTOR
atw.hu-ra 500 megát tudsz ferakni Bővebben: link
tudja vki a mai dalválasztást?
[Szerkesztve] -
snt
senior tag
-
Sixkiller6
őstag
-
coolrob
aktív tag
-
snt
senior tag
-
snt
senior tag
-
I_Am
veterán
-
Sixkiller6
őstag
-
up
senior tag
-
snt
senior tag
-
Biaggio
őstag
A hangjában és a fellépésében. A dinamizmusában és a dalaiból áramló erőben.
Olvasgattam a Megasztár hivatalos fórumát és a legtöbben azt vetik a szemére, hogy ''zsűrikedvence'' meg ''Verahúga''. Tény, nagyon hasonlítanak egymásra, főleg hangfekvésben, de a két ember nem ugyanaz. A zsűri pedig azért van, hogy döntsön, biztos vannak kedvencei, biztos vannak kevésbé kedvencei, de ezt honnan tudhatjuk biztosan? -
Integra
titán
-
lighty
tag
-
pubwart
aktív tag
Ez nem engem minősít. Ha egy osztályban rossz egy gyerek, és az osztályfőnöki órán a tanár megjegyzi a szülőknek akkor ez is a tanárt jellemzni, mert milyen egy ez meg az meg amaz... Ugyan már ne nevettes...
Ha nem lennenék ilyenek, akkor nem lenne velük gond...
Magyar ember nem kap új házat, meg brüsszel meg sorolhatnám... De nem teszem, mert ez nem itteni téma.
Amíg világ a világ addig én ezt így fogom gondolni, mert amit tettek a balesetkor, azt sosem fogom megbocsátani nekik, legyenek bárkik is...
DE EZZEL TE IS ÍGY LENNÉK? HIDD EL!!!! -
pubwart
aktív tag
Talán okkal. Nem tudom te hol laksz, de itt ahol mi lakunk itt elég nagy ez a probléma (BAZ) És tudod mikor a családod autóját összetörik, úgy, hogy a faterod majdnem meghal benne, és perzse ők mossák kezeiket... Akkor nem tudom, TE hogy állnál a dologhoz...
Vagy hogyha a gyerekedet olyan osztályba (vagy ovodába) kellene járatni, ahol tetves lesz és ellopják az uzsonnáját, akkor nemtudom, te hogy állnál hozzájuk.
Én így, te úgy
De ez nem ez atopic része. Ha rendes nép lenne, nem érdekelne a dolog. De így igenis érdekel.
Lehet, hogy túllőttem a célon picit, BOCSÁNAT
[Szerkesztve] -
[amne]
senior tag
-
aesir
veterán
-
Judyt
tag
Pontosan.
A másik ami megbotránkoztatott
ál Tomi volt a kedvencem.Nagyon sajnálom hogy kiesett.Mikor a green day számot énekelte,szerintem hihetetlenül jól,akkor Soma beközlése:ez nem a te stílusod,nem áll jól stb...Könyörgöm:nem az a lényeg hogy mindenki kipróbálja magát kül.műfajokba?Ez a feladat.Lehet esetleg az illetőnek nem áll jól a kijelölt műfaj,de szuperül elénekli a dalt és kész. -
[amne]
senior tag
Annak ellenére, hogy a Megasztárban hallható stílusirányzatok igen távol állnak az ízlésemtől, néha belepillantok. Szerintem egy, a magyar kereskedelmi tévékre nem jellemzően, kultúrált, igényes műsor, egy csipetnyi sztárallürrel. A zsűri minden tagjának helye van, annak ellenére, hogy néha Pélyi Barnát úgy kidobnám, hogy a lába nem érné a földet. Ebben egyetértek veled, mint ahogy Presser személyét illetően is, Bakátsot is hagyjuk most.
Soma. Én se nagyon szeretem a picsogását, de ha meg szakszavakkal jellemezné az előadásokat, akkor lehet senki nem értené, inkább megpróbálja a a benne keltett érzéseket visszaadni, szerintem nem csinálja rosszul. Néha mondjuk tényleg sok a nedves bugyijából.
Pierrotnak talán egy kicsit különleges szerepe van a zsűriben (mint ahogy mindenkinek, ha megfigyeled), ő az aki a kikerülő énekest továbbviszi ha jól tudom, ezért érdeke, hogy ne csak szakmailag hallgassa/nézze az előadást hanem üzleti szempontból is, mert akárhogy is, de amit kereskedelmi tv-n látsz az mind üzlet, ez is. Visszafogott, de a színfalak mögött biztos vagyok benne, hogy ő kardoskodik a legjobban, ha más nem, a zseton miatt. -
Judyt
tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- One mobilszolgáltatások
- Gyúrósok ide!
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- SörcsaPH!
- BestBuy topik
- Még 2026-ban megérkezik a karcsúsított Commodore 64 Ultimate
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Na jó, ízlés dolga.