Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toma
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
aesir
veterán
válasz
pubwart #1380 üzenetére
Persze emlékszem. Tetszik, nem tetszik, néha valakinek meg kell mondani a ''frankót''. Nekem inkább az nem tetszik, hogy nem elég kritikus a zsűri. Sokkal több rossz kritika kellene, mert lehetne mit bőven kritizálni. De nem mondják ki sokszor, mert aztán a nagyon hozzáértő ''internetes'' tömeg, akik jó részének szintén csak a bugyinedvesítés számít, elanyázza őket az anyjukba.
-
Viszlát
addikt
válasz
pubwart #1370 üzenetére
Ha a tanár véleményt mond egy gyerekről az egyrészt az ő feladata, másrészt ha úgy kezdi, hogy az önök mocskos cigány tetves-retves kölke megint megverte a Bélukát, akkor az igencsak más. Etnikai hovatartozás miatt megítélni embert primitív dolog, szerintem. Nekem minden problémám magyar emberekkel volt. Magyar ember törte össze mindkétszer az autóm, magyar rabolta ki a házunkat, és két magyarral voltam egy BT-ben, akik számlákat csináltak, ami után én is évekig fizettem az apehnak a büntetést és nem keveset, és magyarok akartak megverni minket egy fradi meccs után. Most akkor kezdjek el mocskosmagyarozni? Kösz, inkább kihagyom.
[Szerkesztve] -
snt
senior tag
válasz
pubwart #1367 üzenetére
Azért nem kell általánosítani... Nemhiszem h az Oláh Ibi ellopná az uzsidat meg összetörné a kocsidat..
Ezt hívják előítéletnek...
Ne értsd félre, én sem kedvelem a csajt, de nem általánosítok.. Tudod én a köcsög embereket utálom, nekem mindegy h Oláh Ibi,Sen-Chün a kínaiból,Pisti bácsi a sarokról vagy Merlon a Harlemből... Nem az a lényeg h ki kicsoda és honnan jött, hanem az h milyen viselkedésű..
Szerk.: Ha te kimész Angilába, megver egy részeg feka, akkor te utálod az összes fekát ? Csak egy hasonlat, gondolkodj el...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm Rose Gold GPS bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Intel Core i5 12400F / RTX 4060 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD konfig eladó jó áron
- Eladó: Synology DS220+ 2+8 GB
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest