- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorian
félisten
válasz
Devil Smile #5506 üzenetére
Pont van ilyen
Csináltattam a medence mellé a déli oldalra a kerítésen kívülre kilógó konzolt, mert ott a legnaposabb + ne foglalja a helyet a földön.
De nagyon nem szeretek barkácsolni (nekem a medence-homokszűrő-sóbontó összeszerelése-csövezése-bilincselése is kész tortúra.
Gondolkoztam amúgy, h veszek 30-40 m 16-os kerti csepegtetőcsövet és rádobom, de pl. finn gomb sincs, hogy azt hogyan hoznám össze a medence csöveivel
Szóval vettem 2db 1,2x1,2m-es sorba köthető Intex szolárt 2x9ezerért aztán remélem nem megy tönkre. De most jutott eszembe, hogy valószínűleg kell még vennem hozzá valami biszbaszt (valami bypass elem v mi) hogy össze lehessen kötni őket.A (konzol) szolár síkja a medence felső pereménél lesz, hogyha van valami gikszer, akkor a lényegi vízkiömlés nélkül szét lehessen szedni a cuccot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- GTA V
- ZIDOO médialejátszók
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Új, csomagolássérült Catler KM 8020 konyhai robotgép - 2 év bolti garival! -
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest