- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ivqkzy-: Eddig
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorian
félisten
válasz
Devil Smile #5506 üzenetére
Pont van ilyen
Csináltattam a medence mellé a déli oldalra a kerítésen kívülre kilógó konzolt, mert ott a legnaposabb + ne foglalja a helyet a földön.
De nagyon nem szeretek barkácsolni (nekem a medence-homokszűrő-sóbontó összeszerelése-csövezése-bilincselése is kész tortúra.
Gondolkoztam amúgy, h veszek 30-40 m 16-os kerti csepegtetőcsövet és rádobom, de pl. finn gomb sincs, hogy azt hogyan hoznám össze a medence csöveivel
Szóval vettem 2db 1,2x1,2m-es sorba köthető Intex szolárt 2x9ezerért aztán remélem nem megy tönkre. De most jutott eszembe, hogy valószínűleg kell még vennem hozzá valami biszbaszt (valami bypass elem v mi) hogy össze lehessen kötni őket.A (konzol) szolár síkja a medence felső pereménél lesz, hogyha van valami gikszer, akkor a lényegi vízkiömlés nélkül szét lehessen szedni a cuccot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Termékdömpinggel búcsúzik a nyártól a DeLOCK
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ford topik
- Xbox Series X|S
- Tesla topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Bluetooth hangszórók
- Nintendo Switch 2
- Amazon Kindle
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged